כן אבל לדעתי המספר הזה עדיין יכול להיות נמוך.
הם יכולים לתת אחד לשני עצות בניהול, אסטרטגיות ועוד....כן אבל לדעתי המספר הזה עדיין יכול להיות נמוך.
ההגדרה מנהל כוללת יותר מדי משמעויות
מנהל אולם שמחות
מנהל רשת חנויות
מנהל חיידר
גבאי בית הכנסת
מנכ"ל חברת פירסום
והשאלה היא איך אחד קשור לשני, לא?
יכול להיות.. השאלה היא איך נגרום ליותר מנהלים להצטרף, האשכול הזה או שאדרבה אם נקפוץ למים ונקים את הקהילה אולי ברגע שזה יהיה משהו קיים זה יתפתח יותר טוב (הרי הבסיס טוב לא צריך שכולם יהיו מאותו תחום כדי לעזור אחד לשני, כל הנידון הוא לשכלול הפורום, זה יקרה עם ההרצה)כן אבל לדעתי המספר הזה עדיין יכול להיות נמוך.
ההגדרה מנהל כוללת יותר מדי משמעויות
מנהל אולם שמחות
מנהל רשת חנויות
מנהל חיידר
גבאי בית הכנסת
מנכ"ל חברת פירסום
והשאלה היא איך אחד קשור לשני, לא?
לא יודע, לא נראה לי שיש בעיה, בכל אופן הוא יכול לפתוח עכשיו חשבון ובבוא העת להצטרף לקהילה.
מניח שאם הוא יוכיח שהוא שווה יכניסו אותו
@הילוך גבוה אולי יהיה מקום לחשיבה נוספת לתת מקום לשני הצדדים בתחום הזהאני בעקר מחפש קולגות בתחום הניהול עסקי ניהול עובדות וכו'
כפי שכבר כתבתי אני בעד אבל זה לא תלוי בי זה תלוי בהנהלת פרוג@הילוך גבוה אולי יהיה מקום לחשביה נוספת לתת מקום לשני הצדדים בתחום הזה
לכן רשמתי שאולי יש מקום לחשיבה נוספתכפי שכבר כתבתי אני בעד אבל זה לא תלוי בי זה תלוי בהנהלת פרוג
היום אני מנהל את העסק של עצמי..לכל המלייקים בהודעה הראשונה מה איתכם? אתם רק בעד שייפתח קהילה כזאת או שאתם גם עונים להגדרה של מנהל?
@אש קודש! @חסדיאל שופק @נ. גל @סוסה כתומה
שזה אומר?היום אני מנהל את העסק של עצמי..
אבל עסקתי גם בניהול בתחומים אחרים
בפורום סגור אפשר לכתוב מרגע ההצטרפות.
תייגתי את הכלבויניק מחכה שהוא יגיב, אולי אתייג גם את @ניהול האתר@הילוך גבוה
פנית להנהלת הפורום?
פניתי להנהלה, ממתין בסבלנות לטיפול בעניין.@הילוך גבוה מה הלאה??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: