השאלה היא אם הקבוצה לעצמאיות היא פעילה ורמה של ניהול עסק?
השאלה היא אם הקבוצה לעצמאיות היא פעילה ורמה של ניהול עסק?
כן, אני מניח שחוץ מעריכה יש לך עוד עבודה במכון, מה ההבדל בין מנהל ישיבה, עמותה, חנות, פרויקט לבין מנהל מכון?מנהל מכון תורני, נחשב?
בהחלט. אשמח להצטרף.כן, אני מניח שחוץ מעריכה יש לך עוד עבודה במכון, מה ההבדל בין מנהל ישיבה, עמותה, חנות, פרויקט לבין מנהל מכון?
ואז הנושא המרכזי יהיה ניהול עמותה? למנהל יש מגוון נושאים בהם הוא צריך עזרה מהניסיון של אחרים וככל שאנחנו נרחיב את הקשת יהיה מענה לכמה שיותר נושאים, אז נכון שלא כולם יוכלו לעזור בכל עניין אבל בכל שאלה יהיה לפחות מישהו אחד שיוכל לעזור וכל השאר יחכימו.מאד מברכת על היוזמה
אבל חוששת שמידי מתפרסים על קשת רחבה של "מנהלים" ,
אולי כדאי יותר להתמקד
לעשות רק "מנהלי עמותות"?
אפשר גם וגם, כל אחד יש לו הנושא שהכי בוער אצלו, ועוד כמה וכמה נושאים שפחות בוערים אבל יכול לעזור ולהיעזר בהם, לדעתי חבל מאוד לקחת את הקהילה הזאת לנישה מסוימת, צריך שזה יהיה עם קשת רחבה של מנהלים, בתוך הקהילה עצמה יהיו מקדמים שונים לנושאים השונים.לדעתי הנושא הכי בוער הוא ניהול עובדים!!
ובזה אפשר להתמקד
מנהלים שהם בוסים - מעסיקים עובדים
אולי לפתוח דיון-אולי הגיע הזמן לקבוצת מנוהלים -
איך מתמודדים עם המנהלים שתמיד צודקים, תמיד יודעים הכי טוב, ותמיד הם אלו שאמרו מראש שזה מה שיהיה...
אי"ה בעוד כמה ימים שהעסק יתגבש נעדכן את כל הניקים שמעוניינים להצטרף, כמו"כ נגדיר מהי ניהול ומהם תנאי הקבלה לקהילהאשמח גם.
איפה צריך/אפשר/בהמשך לעדכן את רמת וסוג ה'ניהול'..
כדי שיוכלו לדעת אם לצרף?
אם לא יהיה מקום לנשים הייתי שמחה לפתוח פורום סגור לבעלות עסקים@הכלבויניק נראה לי שאפשר להתקדם יש כבר 26 מנהלים שרוצים להצטרף מהם 5 נשים תחליט אתה אם זה סגור מבחינתך שהקהילה תהיה רק לגברים להלן הרשימה:
@חיים המפיק @מכון טעמו וראו @אינגליש רייד @דיאלוג @צור1 @חיה .ר. (היא גבר) @המוכשר !!! @על דא ועל הא @מאל"ף ועד תג @נבחר @"תעיתי כשה אובד" @יהודה מ @אור אורות @יוחנן 1 @הרשל'ה רב'ה @אבא ל6 @בשביל השמחה @צדפים @רוצה עוד @הילוך גבוה ועוד אחד שפנה אליי בהודעה פרטית
להלן הנשים:
@מאטל @יראת @יהלומים @*רות @מחלימה
אם זה סגור שזה רק לגברים אז הרשימה היא סיכום ביניים, נחכה לעוד 4 מנהלים.
יש פורום לעצמאיותאם לא יהיה מקום לנשים הייתי שמחה לפתוח פורום סגור לבעלות עסקים
מאמינה שאוכל לארגן ברגע
אוי כמה שזה משפט חזק.הבדידות בניהול
אני בעד הקהילה הזו.לכל המלייקים בהודעה הראשונה מה איתכם? אתם רק בעד שייפתח קהילה כזאת או שאתם גם עונים להגדרה של מנהל?
@אש קודש! @חסדיאל שופק @נ. גל @סוסה כתומה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: