דרוש מידע הצעה לפתיחת קהילה חדשה בפרוג

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני לא חושב שבשביל ההתחלה יש פה כ"כ הרבה סוגי מנהלים שאפשר לחלק את הפורום לכ"כ הרבה תתי פורמים
לא חשבתי,
רק הבאתי דוגמאות מכל מה שעלה לי בראש באותו רגע כדי שהרעיון יובן.
אני בעד, אבל עדיין אני חושב שצריך שלכל אחד יהיה הרשאה להגיב בכל אשכול כי הקהילה לא כ"כ גדולה וכל אחד יכול לתרום ברוב הנושאים והרוב יכולים לתרום בכל הנושאים, רק מה כדי שמנהל עמותה ייקח בפרופורציות את מה שמייעץ לו מנהל חברה הוא פשוט ידע מה תפקידו של המגיב
החלוקה לפורומים מוצא חן בעיני
זה תצטרכו להחליט ביניכם.
רק אוסיף בהערת סוגריים שאני לא יודעת עד כמה מנהלי עמותות יסכימו לפתוח הכל לעיני מנהלי חברות למיניהם.
השיח יהיה פתוח יותר אם תיהיה פינה ששייכת רק להם. וכ'.
לשם החיבור הצעתי שיהיה מלבד החלוקה חלק פתוח יותר.

בהצלחה!

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אולי כדאי קודם להתחיל
ואז לראות איך העסק זורם ולהשתדרג לפי העניין
בנתיים זה לא מתקדם וחבל
אני גם חושב ככה
בינתיים זה לא מתחיל מסיבות טכניות (אני בקשר עם ההנהלה) מחכה שהם יתפנו לעניין, עד אז הם ביקשו שנגבש קריטריונים ברורים להצטרפות לקהילה וכללי הפורום

מייל

משתמש פעיל
חברה מספיק לדיבורים זה כבר כמעט חודש שמדברים פה על לפתוח יעלה יעלה הגיע הזמן לפתוח עכשיו לפני שנת לימודים חדש זה יעזור לי מאוד להתיעצות לפני שנה חדשה נוווווווווווו יעלה אחת שתים שלוש ואנחנו מתחילים

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
חברה מספיק לדיבורים זה כבר כמעט חודש שמדברים פה על לפתוח יעלה יעלה הגיע הזמן לפתוח עכשיו לפני שנת לימודים חדש זה יעזור לי מאוד להתיעצות לפני שנה חדשה נוווווווווווו יעלה אחת שתים שלוש ואנחנו מתחילים
במה כבודו עוסק אם יורשה לי...

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
בוקר טוב
בשעטו"מ נפתחה הקהילה ניתן להגיש בקשה להצטרפות
1. הקהילה מיועדת לכל מי שעוסק במשרת ניהול, חברה או עמותה
2. הקהילה מיועדת לגברים בלבד
3. בבקשת ההצטרפות יש לפרט על תחום עיסוקכם, תפקידכם בניהול, ומספר העובדים שתחת אחריותכם
@הרשל'ה רב'ה @אבא ל6 @רוצה עוד @בשביל השמחה @חיים המפיק @צדפים @חיה .ר. @המוכשר !!! @על דא ועל הא @מאל"ף ועד תג @נבחר @"תעיתי כשה אובד" @יהודה מ @אור א @יוחנן 1 @צור1 @מכון טעמו וראו @דיאלוג @אינגליש רייד @צ ב י @חכמלוג @המחזק @בנימיני @סודו של המלאך @יד2 @בת הכפר @h5247 @ייעוץ עיסקי ופיננסי @מייל @יהודה מאיר
מתנצל אם תייגתי בטעות אשה
מצפה לבואכם

בוקר טוב
3. בבקשת ההצטרפות יש לפרט על תחום עיסוקכם, תפקידכם בניהול, ומספר העובדים שתחת אחריותכם
@הרשל'ה רב'ה @אבא ל6 @רוצה עוד @בשביל השמחה @חיים המפיק @צדפים @חיה .ר. @המוכשר !!! @על דא ועל הא @מאל"ף ועד תג @נבחר @"תעיתי כשה אובד" @יהודה מ @אור א @יוחנן 1 @צור1 @מכון טעמו וראו @דיאלוג @אינגליש רייד @צ ב י @חכמלוג @המחזק @בנימיני @סודו של המלאך @יד2 @בת הכפר @h5247 @ייעוץ עיסקי ופיננסי @מייל @יהודה מאיר
מצפה לבואכם
תתחדש על החגורה....

מייל

משתמש פעיל
בוקר טוב
מצפה לבואכם
איך אני מעביר קישורית לכאן אני חדש כאן

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

מייל

משתמש פעיל
מה הכוונה קישורית? ולמה?

אני לא יודע ראתי שכדי להצטרף הוא כתב לרשום וזה ניהיה כמו קישורית
https://www.prog.co.il/account/join-user-groups @הרשל'ה רב'ה @אבא ל6 @רוצה עוד @בשביל השמחה @חיים המפיק @צדפים @חיה .ר. @המוכשר !!! @על דא ועל הא @מאל"ף ועד תג @נבחר @"תעיתי כשה אובד" @יהודה מ @אור א @יוחנן 1 @צור1 @מכון טעמו וראו @דיאלוג @אינגליש רייד @צ ב י @חכמלוג @המחזק @בנימיני @סודו של המלאך @יד2 @בת הכפר @h5247 @ייעוץ עיסקי ופיננסי @מייל @יהודה מאיר

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה