תאורת חרום
משתמש סופר מקצוען
סוף סוף אנשים מדברים לעניין.
היום זה גוגל ומחר אלו חברות אחרות. יש גבול כמה אנחנו צריכים להלחם במלחמה חסרת התוחלת הזו, שגם מלכתחילה לא היתה כזו בעייתית וחסימתה לא היתה על דעת כל הרבנים (בימי ה-SMS העליזים טרום ועדת הרבנים מקסימום התועבות שקיבלנו היו מבצעים בקידישיק והצעה לבדיקת מיחזור המשכנתא - בשחור לבן! בלי תמונות! היום זה כבר ארכאי לגמרי)
לפני שפותחים במאבק כדאי רק לבדוק מול מי נאבקים.
ברור שזו האופציה הכי טובה.
ברור שכל מילה שלך אמת. ואין שום סיכון כיום בסמסים שנזנחו מבחינת תכנים ונותרו רק כלי של הודעות אימות וכו'
אבל הכותרת והמגמה שלי היא להיות מעשיים.
ואני מבינה שיש פה חסם תודעתי גדול. יש מאבקים נגד הסמסים בטלפונים. בחינת מאבק של עגלון ברכב...
קל להביא על זה גיבויים מרבנים ..
ולהוציא את הערמונים הללו מהאש - יקח הרבה שנים..
אז פתרון מעשי כלשהו אפילו מסורבל יותר. שיהיה מעקף מהמחסום הפסיכולוגי הקיים (ודומה יותר למייל וכו)- נראה לי יותר מעשי.
נראה לי אפילו בתשלום לחברת הסלולר של עוד 2-3 שקלים בחודש על השירות בכלל יגרום לעסק להיות "שווה" למישהו לפתח..
חבל שהגענו לדבר נגד ועדת הרבניםבשביל מה צריך את הסרבול הזה?
אפשר להכניס אופציה בסיסית של קבלת sms לפלאפונים כשרים ובא לציון גואל.
(כמו שהיה בזמנו בc2 הכשר. קיבל הודעות sms מגוגל ודומיה, אפשר היה לראות את ההודעה מיד עם קבלתה, אך לא לענות לה ולא לחזור אליה אח"כ).
השטויות והבעיות, כמו שכולנו יודעים, כבר מזמן-מזמן עזבו את שדה הsms ונמצאות במקומות אחרים לחלוטין.
ואם הפלאפון כשר 100%, ללא יכולת להתחבר לקישורים שנשלחים אליו בsms, לא אמורה להיות שום בעיה.
אני כן חושב שהם צריכים להצטרף למאבק הזה!