דרוש מידע הצד השני...

מצב
הנושא נעול.

דיני

משתמש מקצוען
וזה לאו דווקא רתיעה
גם הצורך שלה קטן יותר, וגם הדחיפות, במיוחד כשהיא עסוקה בטיפול בילדים
וגם אשה מטבע בריאתה היא יותר מסורה (לבעלה ז"ל מאשר הבעל לאשתו ז"ל)
ולכן הרבה יותר קשה לה להתנתק ולהתקשר למישהו אחר
בסוף החיים ממשיכים, צו החיים מה שנקרא,
הההווה מנצח את הכל,
ובהווה להיות בודדה זה קשה מאד מאד
רק כלב חי לבד, כמו שאומרת סבתא של בעלי כשהיא שומעת על מישהו שהתחתן בזו"ש..

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
בסוף החיים ממשיכים, צו החיים מה שנקרא,
ההווה מנצח את הכל,
ובהווה להיות בודדה זה קשה מאד מאד
רק כלב חי לבד, כמו שאומרת סבתא של בעלי כשהיא שומעת על מישהו שהתחתן בזו"ש..
לפי זה אפשר לחתן כל זכר עם נקבה...

רובין שרה

משתמש רשום
בלת"ק
כמי שהתיימתי מאמי ואבי התחתן בנישואין שניים עם קרובת משפחה שהתאלמנה
למרות הקשיים שעברנו במשך השנים מהזוגיות השניה והם קיימים אין מה לנסות לטאטא את זה
אך איני יכולה לחזור למראות של אבי בזמן לפני הנישואין איך שהסתובב שבר כלי ובלילות היה נרדם על הספה
ובפרט היום לאחר שילדי שני המשפחות התחתנו כעת באמת הוא הגיע לחיים הטובים שלו וממש טוב לו וכן לאשתו
כך שנראה לי שזה שווה את השנים הקשות שבאמצע

מצוי

משתמש מקצוען
התמיכה והאהבה, הבדידות שנעלמת, זה קילוגרמים של עוצמות, החיים מאירים פתאום וכיף וטוב לעבור אותם ביחד.
זאת במידה והוא אכן יודע לתמוך לאהוב ולהיות ביחד איתה ולהיות חלק פעיל בניהול הבית
ולא להעלם , כי האחריות של בית היא על כתפי האשה -לא?
הוא עשוי לשכוח שאלו ילדיו שלו בלבד.. ולאפשר לה לגדל את שלו
כי הרי אשה צריכה לגהץ ולבשל ולנקות ולכבס ולעבוד ו...
והנה הוא נשוי
ואין פרק ב' כפרק א' בכללים..

רובין שרה

משתמש רשום
כאחת שגדלה במשפחה של נישואין שניים, שהיו ילדים שלה וילדים שלו, מבינה ומסכימה עם כל אלמנה שלא רוצה להמשיך לפרק ב.

ההתמודדות זו התמודדות יוםיומית, ולא רק שזה לא מקל על אף אחד הנישואין הללו, הם רק מוסיפים עבודה, השקעה, התמודדות ועוגמות נפש בכמויות. עד שאמא שלי אמרה לי שהיא לא בטוחה שהיה שווה את זה....

במאמר מוסגר מוסגר אני יגיד שלא שמעתי על משפחה בנישואין שניים שיש ילדים שלה וילדים שלו- שההצלחה שם חגגה,לא ליקקו שם דבש.
כמי שעברה את זה גם
האם הם סיימו לחתן את הילדים אם לא אז תחכי לשלב של אחרי אז מתחילים החיים המשותפים הטובים והנעימים שלהם רואים את זה בכל פינה בחיים ושמעתי את זה מכמה שעוסקים בתחום שאמנם בשלב הגידול והחתונות לא ימלט שלא יהיו בעיות ולא ליקקו דבש אולי זה הגדרה עדינה עדיין אבל נראה לי שזה שווה כשאני רואה את אבי היום זורח ומאושר

דיני

משתמש מקצוען
זאת במידה והוא אכן יודע לתמוך לאהוב ולהיות ביחד איתה ולהיות חלק פעיל בניהול הבית
ולא להעלם , כי האחריות של בית היא על כתפי האשה -לא?
הוא עשוי לשכוח שאלו ילדיו שלו בלבד.. ולאפשר לה לגדל את שלו
כי הרי אשה צריכה לגהץ ולבשל ולנקות ולכבס ולעבוד ו...
והנה הוא נשוי
ואין פרק ב' כפרק א' בכללים..
לכל נישואין יש פוטנציאל להיות קושי עצום ופוטנציאל להיות עונג וכיף שאין כמוהם
(שינה ביניהם/אש אוכלתם)
במקרים כאלו כמובן יש קשיים ייחודיים, אבל אפשרי .

מה שאני

משתמש מקצוען
כמי שעברה את זה גם
האם הם סיימו לחתן את הילדים אם לא אז תחכי לשלב של אחרי אז מתחילים החיים המשותפים הטובים והנעימים שלהם רואים את זה בכל פינה בחיים ושמעתי את זה מכמה שעוסקים בתחום שאמנם בשלב הגידול והחתונות לא ימלט שלא יהיו בעיות ולא ליקקו דבש אולי זה הגדרה עדינה עדיין אבל נראה לי שזה שווה כשאני רואה את אבי היום זורח ומאושר
אכן שמעתי מזמן כבר מאלמן שהתחתן שנשאר בבית עם רווקה של אשתו כמה שנים טובות שזה אחד הדברים הקשים שכבר רוצים להתחיל את החיים האישיים ביחד וזה מוסיף על הקושי מלבד הענין של הרווקות כשלעצמו

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
אכן שמעתי מזמן כבר מאלמן שהתחתן שנשאר בבית עם רווקה של אשתו כמה שנים טובות שזה אחד הדברים הקשים שכבר רוצים להתחיל את החיים האישיים ביחד וזה מוסיף על הקושי מלבד הענין של הרווקות כשלעצמו
ולמה רווקות חייבות להישאר בבית הוריהן ולא לצאת לעצמאות בלי קשר לנישואים?
וקל וחומר בן בנו של קל וחומר במקרה כזה?

גלבוע

משתמש סופר מקצוען
את מדברת ספציפית על המקרה הזה?
היה נראה שאת מציעה פיילוט חדשני לכלל הרווקות :)
יש כל כך הרבה סיבות לכל מיני רווקות לצאת מהבית.
מי שממש טוב לה עם אבא ואמא אני מרשה לה להישאר, ברוב נדיבות ליבי. באמת יפה מצידי.

ובנימה רצינית יותר: יש איזה גיל שזה פשוט לא לעניין.
לא יודעת מתי בדיוק להגיד לך ש'הגיע הזמן', אבל ברור לי שאישה בת 35 היא אישה לכל דבר, וזה פשוט לא לעניין שהיא תגור עדיין בחדר ילדים עם מיטת הנוער שלה.
לא מכובד לה, לא נעים להורים בהרבה מקרים, ופשוט - פשוט לא.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

reish

משתמש מקצוען
מי שממש טוב לה עם אבא ואמא אני מרשה לה להישאר, ברוב נדיבות ליבי. באמת יפה מצידי.

לא יודעת מתי בדיוק להגיד לך ש'הגיע הזמן', אבל ברור לי שאישה בת 35 היא אישה לכל דבר, וזה פשוט לא לעניין שהיא תגור עדיין בחדר ילדים עם מיטת הנוער שלה.
כל מילה.
באמת כיף שחזרת.

כובע הנזיר

משתמש מקצוען

אני רק מקווה שאין לך מושג כמה שאת צודקת.

להסכים

משתמש פעיל
בלתק

בזווג ראשון מצוי שהצד הנשי מעוניין יותר מהצד הגברי, ככה רואים במציאות וכך גם כתוב (יותר משהאיש רוצה להנשא האשה רוצה....)
בזווג שני יש לנשים כבר שכל להבין שבאופן טבעי אישה נותנת למערכת המצויה, הרבה מעבר למה שהיא מקבלת (או אמורה לקבל).

ואז כבר היא עושה חשבונות.....

גבר שמעונין להתחתן ומרגיש תקוע, ראוי שיעשה עם עצמו בדק בית בשביל מה הוא מתחתן, מה הוא רוצה לתת במערכת, ואם הוא מתחתן בשביל לקבל אז.... מוטב שאשתוק.

לתלות את אלמנותו במצב הטוב של האלמנות זה לומר אם הנשים תהיינה מסכנות יותר הן תסכמנה לעיסקה הפושרת הזו.
ואם העסקה איתו היא באמת מוצלחת, הוא נותן הוא גב, הוא מוביל, אז הוא לא צריך אישה מוחלשת.....

SHILATI

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוף, היה לי בראש גילאים צעירים ורעננים יותר, שעדיין מותר להם לישון במיטת נוער.
צודקת.
מציף לי את כל הנושא הטעון הזה.

HennyS

משתמש מקצוען
בזווג ראשון מצוי שהצד הנשי מעוניין יותר מהצד הגברי, ככה רואים במציאות וכך גם כתוב (יותר משהאיש רוצה להנשא האשה רוצה....)
בזווג שני יש לנשים כבר שכל להבין שבאופן טבעי אישה נותנת למערכת המצויה, הרבה מעבר למה שהיא מקבלת (או אמורה לקבל).
לפי זה, אם הבחורות היו קולטות את מה שהנשים מבינות,
אז בחורים היו אלו ש"נותנים" מאות אלפי שקלים בשביל שידוך טוב, ולא ההיפך :p

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה