אלא?הפרעת קשב זאת בכלל לא בעיה רפואית...
מתנה שלא פותחים אותה או מונחת מוזנחת עלולה להיות בעיה...הפרעת קשב זו בכלל לא בעיה
(זו מתנה.......)
לא נעים לי שאני נוגע בדברמכירה זוג שאחד הצדדים לא סיפר. והצד השני מרגיש מתוסכל לחלוטין בלי קשר להשלכות התיפקודיות. שהן נוראיות ובולטות בפני עצמן. אבל עצם ההסתרה נורא מתסכלת
לצערי, מדובר על בעיות מהותיות ממש. משהו של התמודדות יומיומית. לא משהו נפוץ אצל הקש"ריםלא נעים לי שאני נוגע בדבר
אבל..
פעם היו מתייחסים לא' כזה כמפוזר וכו' - וכשמבררים יודעים בערך במה מדובר. והיו חיים בשלום או שלא - אבל זה לא רלוונטי.
ככל שהפכו את זה לבעיה נהיה לאנשים מצפון על זה. (ואני לא מדבר על מקרים קיצוניים של הפרעה ממש קשה)
היא הפרעה נוירולוגית.הפרעת קשב זאת בכלל לא בעיה רפואית...
לפני שמונה שנים שמעתי מרופא גדול שהסטטיסטיקה היא 20% מהילדים. (כשמתבגרים זה עובר לרובם)ודרך אגב, יש לזה גם השלכה על הילדים.
הרבה פעמים , הילדים גם הם עם הפרעת קש"ר
וצריך לקחת את זה בחשבון
להפרעת קשב יש מרכיב גנטי חזק, וכשמתבגרים "זה" לא עובר (כמו שחשבו בעבר), אלא מקבל ביטוי אחר.לפני שמונה שנים שמעתי מרופא גדול שהסטטיסטיקה היא 20% מהילדים. (כשמתבגרים זה עובר לרובם)
אנשים בתחום טוענים שזה אף יותר....
עם נתונים כאלו אני לא חושב שאפשר לקשר ילד עם הפרעה להורה...
פחות נוצצת כן!!!פשוט לחפש הצעות פחות נוצצות? כי אם בכל מקרה מספרים, אז עדיף ללכת על מישהו שיהיה מוכן להתפשר
בחיים!הבת שלי כרגע בשידוכים
והלכנו לשאול (את הרב דיאמנט והרב זילברשטיין)
והם אמרו שצריך לספר
תכל'ס מהסביבה שלי שמעתי שיש כאלה שלא מספרים, ולא מזיק להם כלום לחיי הנישואין אחר כך (ההסתרה והכל...)
מצד שני כשמספרים - (וכבר הספקנו להכוות, היא נפגשה ממש רציני וזה ירד, חד משמעי על זה...) אז גם ההורים (שלו) שותפים לזה ואין אפס שזה רק יכול להוריד ולא להעלות
או שאולי פשוט לחפש הצעות פחות נוצצות? כי אם בכל מקרה מספרים, אז עדיף ללכת על מישהו שיהיה מוכן להתפשר
השאלה היא עד כמה זה באמת בעיה רצינית עד כדי כך שיהיה צריך לדבר על זה..
כי למה בעצם מגיע לה משהו שהוא 'פחות' בזמן שהיא בחורה מעולה בכל קנה מידה שהוא?
והבעיה הזאת היא באמת דבר מינורי לכאלה שמאוזנים, מי שמכיר מקרוב יודע.
הבת שלי כרגע בשידוכים
והלכנו לשאול (את הרב דיאמנט והרב זילברשטיין)
והם אמרו שצריך לספר
תכל'ס מהסביבה שלי שמעתי שיש כאלה שלא מספרים, ולא מזיק להם כלום לחיי הנישואין אחר כך (ההסתרה והכל...)
מצד שני כשמספרים - (וכבר הספקנו להכוות, היא נפגשה ממש רציני וזה ירד, חד משמעי על זה...) אז גם ההורים (שלו) שותפים לזה ואין אפס שזה רק יכול להוריד ולא להעלות
או שאולי פשוט לחפש הצעות פחות נוצצות? כי אם בכל מקרה מספרים, אז עדיף ללכת על מישהו שיהיה מוכן להתפשר
השאלה היא עד כמה זה באמת בעיה רצינית עד כדי כך שיהיה צריך לדבר על זה..
כי למה בעצם מגיע לה משהו שהוא 'פחות' בזמן שהיא בחורה מעולה בכל קנה מידה שהוא?
והבעיה הזאת היא באמת דבר מינורי לכאלה שמאוזנים, מי שמכיר מקרוב יודע.
יש בהפרעת קשב וריכוז רכיב גנטי, לא בהכרח שככה יהיו הילדים, אבל סיכוי גדול שכן. משהו שצריך ליידע.מתוך משפחה ברוכה ברוך השם, לאחת יש קשיי ארגון, כך שהמרכיב הגנטי לא ממש קיים פה.
ושוב אני אומרת שיש בזה בהחלט גם מעלות כך שגם אם הרכיב הגנטי יותר דומיננטי זו עדיין לא בעיה שצריך לדווח עליה אלא יותר איפיון כמו תוסס / שליו וכד'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: