זה נראה שרוב הכותבים כאן מסכימים שאין כאן בעיה אמיתית - (ברוב המקרים) השאלה היא איך אנשים מתייחסים לזה.
כמו שאפשר לראות פה..
וזה לא סתירה לכך שאין כאן בעיה אמיתית.
כמה שננסה לשנות את הסטיגמא הלא צודקת (ברוב מוחלט של המקרים), כנראה שלא יעזור לנו. תמיד יהיו אנשים שלא יהיה ראוי להם להשתדך עם מישהו שהוא לא מושלם (וד"א לפעמים בעלי הבעיות קשב יותר ממושלמים)
אבל..
נחמתינו היא שרוב העולם מכיר מקרוב מישהו עם בעיית קשב, ולכן גם רוב העולם לא יוריד שידוכים ברוב המקרים, ולכן לא תהיה בעיה לספר.
זה רק מוכיח עד כמה זה סטיגמא שחשוב להורים שהבן שלהם יתחתן עם מישהי שח"ו לא נפל בה רבב (ושוב - זה לא רבב - אבל לשיטתם...)
והאמת - אני הייתי אומר - מי שלא רוצה שלא יתחתן איתי - בעיה שלו. (ממליץ בחום לכולם..)
כמו שאפשר לראות פה..
ואולי לכן הרבנים הנ"ל הורו לספר כי הם יודעים מה עמא דבר.מצד שני כשמספרים - (וכבר הספקנו להכוות, היא נפגשה ממש רציני וזה ירד, חד משמעי על זה...) אז גם ההורים (שלו) שותפים לזה ואין אפס שזה רק יכול להוריד ולא להעלות
וזה לא סתירה לכך שאין כאן בעיה אמיתית.
כמה שננסה לשנות את הסטיגמא הלא צודקת (ברוב מוחלט של המקרים), כנראה שלא יעזור לנו. תמיד יהיו אנשים שלא יהיה ראוי להם להשתדך עם מישהו שהוא לא מושלם (וד"א לפעמים בעלי הבעיות קשב יותר ממושלמים)
אבל..
נחמתינו היא שרוב העולם מכיר מקרוב מישהו עם בעיית קשב, ולכן גם רוב העולם לא יוריד שידוכים ברוב המקרים, ולכן לא תהיה בעיה לספר.
זה באמת סיפור יפה, לא מזלזלת. אבל בואי תשמעי סיפור פחות יפה - לנו אמרו לספר בפגישה שלישית או רביעית, וזה כבר היה ממש רציני ועמד לפני סגירה, הבחור עצמו לא מאוד התרגש מהמידע - כמובן התעניין מה ההשלכות וכו', אבל מכיוון שהוא בחור שקול - הוא כן סיפר להוריו, ושם היה סוף הסיפור וגם כאב לב גדול... (לא דנה אותם, מניחה שהם לא מכירים מקרוב ואולי חשבו שזה רציני יותר ממה שזה באמת.)
זה רק מוכיח עד כמה זה סטיגמא שחשוב להורים שהבן שלהם יתחתן עם מישהי שח"ו לא נפל בה רבב (ושוב - זה לא רבב - אבל לשיטתם...)
והאמת - אני הייתי אומר - מי שלא רוצה שלא יתחתן איתי - בעיה שלו. (ממליץ בחום לכולם..)