פלפלים אני קולה ככה-כמה זמן בערך את הפלפל והקולורבי?
משהו כמו חצי שעה כל אחד?
מחממת תנור לחום הכי גבוה על גריל, כשזה חם אני מכניסה את התבנית עם הפלפלים - חצויים ומונחים עם הקליפה כלפי מעלה,
לשלב העליון של התנור או מתחתיו- שהפלפלים קרוב לגריל אבל לא נוגעים בגוף חימום.
משאירה אותם שם 5-10 דק' ואז מעבירה לאמצע התנור על 170 מעלות לעוד איזה 15 דק'.
הם צריכים להיות רכים עם קצוות שרופים וכתמים שרופים על הפלפל.
(אח"כ אני מעבירה לשקית, קושרת ונותנת לזה להתקרר, ככה הכי קל לקלף אותם.)
הקולורבי זה פעם ראשונה שאני שמה בתנור, ולא זוכרת כמה מן זה היה, הייתי ממש צמודה לתנור ועקבתי מה קורה.