כל ערב חג אני מודה לה’ על ההחלטה שקיבלתי זה מכבר להפסיק לקנות שבועונים,
אני הפסח לא אקנה
גם אני
אני השנה לא קונה,
עשיתם בשכל.גם אני לא קונה עיתונים בחג.
שיעמומונים!
כל ערב חג אני מודה לה’ על ההחלטה שקיבלתי זה מכבר להפסיק לקנות שבועונים,
אני הפסח לא אקנה
גם אני
אני השנה לא קונה,
עשיתם בשכל.גם אני לא קונה עיתונים בחג.
אין כזה דבר נשאר, על עיתון שלא חוזר למפיץ החנות משלמתואני מכיר יהודי שהולך למכולת ביום ראשון על הבוקר לקחת עיתונים שנשארו משישי...
ואני מכיר יהודי שהולך למכולת ביום ראשון על הבוקר לקחת עיתונים שנשארו משישי...
אין כזה דבר נשאר, על עיתון שלא חוזר למפיץ החנות משלמת
איננה קשורה, וכי אני מכיר מישהו שגונב מהחנות ואז הוא יוצא בכלל בזול... (האמת שלא, אבל לא משנה...)קשור/לא קשור
אני יודע על יהודי שנוסע כל שבוע לפח אשפה של הדפוס שמדפיס את העיתונים בסגנון הזה (כרומו צבעוני)
נכנס לתוך המכולה ומוציא משם שלל רב
בהחלטאין כזה דבר נשאר, על עיתון שלא חוזר למפיץ החנות משלמת
נכון מאוד, וצריכים ליידע בזה את המפרסמים שיתמקחו על המחירים לאחר שפחות עיניים שזפו את המודעות שלהםהייתי היום בחנויות והיה מדהים לראות ערימות של עיתונים שנשארו בחניות ואנשים לא קנו אני זוכר שנים עברו היה מחסור והכל היה נחטף.
וממילא מחיר העיתון שוב יעלה כי המימון/מפרסמים לא ישלמו הרבהנכון מאוד, וצריכים ליידע בזה את המפרסמים שיתמקחו על המחירים לאחר שפחות עיניים שזפו את המודעות שלהם
בעיתוני החג היה 50% פרסומות וכתבות יח"צ, מה שאומר שחצי ממה ששילמתי זה על פרסום.וממילא מחיר העיתון שוב יעלה כי המימון/מפרסמים לא ישלמו הרבה
מה שאומר שאנחנו הקונים נשלם
נכוןאם הכמות הפרסומות תרד, אז גם המחיר אמור לרדת...
וצריכים ליידע בזה את המפרסמים שיתמקחו על המחירים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: