האם גם אתם ניסיתם לטעון את הטענה הזו שאין את המ"ז על הדו"ח?אני גם חשבתי כך.
שנתיים (!!!!!!!!!) אחרי האירוע קיבלתי מכתב עם דו"ח הביתה.
שילמתי, כי אי אפשר היה כבר לערער על הדו"ח.
לא היה למי לפנות-האם גם אתם ניסיתם לטעון את הטענה הזו שאין את המ"ז על הדו"ח?
או שבכלל לא היה למי לפנות אחרי שנתיים?
ראית על הדוח אם היה מספר זהות?לא היה למי לפנות-
אמרו לי שעברו 30 יום מהאירוע ואין אפשרות לערער
מה המקור?אחרי תלונות רבות על התנהלות פקחי תחבורה והתנכלויות: הועדה לפניות הציבור בראשות ח"כ פינדרוס תדון ביום שני הקרוב בסמכויות והתנהלות פקחים בתחבורה ציבורית.
סדר יוםמה המקור?
נשמע לי הזוי ש20% לא משלמים.בועדה מיוחדת שכינס היום ח"כ יצחק פינדרוס עלו טענות לאכיפה לא מידתית באוטובוסים של חברת אגד כלפי החברה החרדית: לפי נתוני משרד התחבורה ברבעון הראשון של שנת 2023 ניתנו כ80 אלף דוחות ע"י פקחים בחברוצ ההיסעים השונות, מתוכם כ70 אלף בחברת אגד בלבד. בחברת אגד טוענים כי 20% מהנסיעות לא מתוקפות כחוק.
למה לא תרא אותם עולים 5 פקחים באסור חילוני ההדווקא ראיתי
תפסיקו עם כל הניסיונות, חלאס
אם כלום אבל כולם ישלמו לא יהיו פקחים
אגב, יש רבנים ולא משנה בדיוק הנידון שמורים בפירוש שמותר לנסוע בלי לשלם, ויש בציבור לפחות מעט שמקשבים להם.
האין זו סיבה לביא פקחים ולו בכדי למנוע תופעה ידועה זו?!
מה כל אחד מכם היה עושה אם העסק היה שלו?!
אהה?
בקוים מסויימים של אגד הנתון נכוןנשמע לי הזוי ש20% לא משלמים.
ביקשתי בעבר מחופש המידע נתונים על מספר הכרטיסים שנבדקו על ידי אגד ומספר הנקנסים מתוך הנבדקים.
רק 2% מהנבדקים נקנסו
או שהשיטה של הבקרה לא טובה, או שהם משקרים לגבי האחוז שלא משלם
קורה לי המוןןןן.ברב קו, לעומת זאת. עלית, שילמת, התיישבת, שכחת ששילמת! ואז כשפקח עולה מתחיל הבלגן הגדול עצם נוכחות הפקח מגביר את הבלבול ובעיקר השכחה, ובאינסטינקט קופץ על מכשיר התיקוף כדי להיות בטוח שתיקפתי (לא עולה עוד כסף כי יש חופשי)
א. הם מתלוננים שיש להם נזק של מיליוני שקלים, לא מאי התיקוף, אלא מאי גביית הקנסות.בקוים מסויימים של אגד הנתון נכון
גם לנו יש מה להשתפר
הטענה על אגד היא יותר על התנהלות השערורייתית של הפקחים
מצרף כתבה ממגזיו פנימי של עובדי אגד ללא צורך/רצון להרשים מישו
צפה בקובץ המצורף 1558358
צפה בקובץ המצורף 1558359
תקרא שובא. הם מתלוננים שיש להם נזק של מיליוני שקלים, לא מאי התיקוף, אלא מאי גביית הקנסות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: