מאמינה שהם ישלמו. הם אנשים ישרים. אולי נאבד להם הרב קו של הילד והם לא רוצים להפסיד את ההנחה.הזוי לבקש להשתמש ברב קו של השכנים ועוד יותר הזוי לא להחזיר את הכסף
מאמינה שהם ישלמו. הם אנשים ישרים. אולי נאבד להם הרב קו של הילד והם לא רוצים להפסיד את ההנחה.הזוי לבקש להשתמש ברב קו של השכנים ועוד יותר הזוי לא להחזיר את הכסף
הדו"ח לא חוקי.אשמח לקבל עזרה מהציבור
לפני שבועיים עליתי על אוטובוס אגד בירושלים
עוד לא הספקתי להגיע למכשיר התיקוף
וכבר הפקח נעצר לוקח לי את הרב קו מהיד ובודק אם תיקפתי
רואה שלא תיקפתי מבקש ת"ז
אני מסרב לתת לו בתוקף אחרי דקה שתיים הוא מנסה להשיג פרטים שלי עם הרב קו [הרב קו אישי עם שמי ולא אנונימי]
אך מסיבה שאינה ידועה לא עולה לו שום פרטים לא מ"ז ולא פרטים עלי
בודק אצל חברו ואצל חברתו השלישית וגם לא הולך להם, כמעט התיאשו
מרוב רמיסת כבודו הוא הוציא לי דו"ח על השם שלי שמופיע ברב קו בלי שום פרטים נוספים
אלא רק את מס' הרב קו.
השאלה שלי היא כזאת - האם לדעתכם אני צריך לשלם את הדו"ח
הרי גם אם במערכת של הדוחות יעלה השם שלי לפי מס' הרב קו
תמיד אוכל לטעון שהרב קו שלי בכלל לא היה אצלי...
בתכלס ... לאחר ההתנהגות הברברית שלהם קשה לי לשלם להם אפי' שקל יותר...
אשמח לקבל את חכמת ההמונים מה מציעים לעשות במצב הזה?
תודה
הם יכולים להגיע אליהדו"ח לא חוקי.
אפשר להגיש בקשה לביטול.
או שאולי לא כדאי, כי בלי מס' ת.ז. גם ככה לא נראה לי שימצאו אותך.
עיין בעמ' 8 סעיף 5.8.16 ובעמ' 25 בסעיף 5.4.10 כאן:
ואם הם כן ישגעו אותך???השאלה אם זה נקרא שאני לוקח סיכון שיום אחד ישגעו אותי
אתה לא צריך לשלם ואין לך מה לדאוג אף אחד לא יכול לעשות לך מאומה על זה שלא שילמת.אשמח לקבל עזרה מהציבור
לפני שבועיים עליתי על אוטובוס אגד בירושלים
עוד לא הספקתי להגיע למכשיר התיקוף
וכבר הפקח נעצר לוקח לי את הרב קו מהיד ובודק אם תיקפתי
רואה שלא תיקפתי מבקש ת"ז
אני מסרב לתת לו בתוקף אחרי דקה שתיים הוא מנסה להשיג פרטים שלי עם הרב קו [הרב קו אישי עם שמי ולא אנונימי]
אך מסיבה שאינה ידועה לא עולה לו שום פרטים לא מ"ז ולא פרטים עלי
בודק אצל חברו ואצל חברתו השלישית וגם לא הולך להם, כמעט התיאשו
מרוב רמיסת כבודו הוא הוציא לי דו"ח על השם שלי שמופיע ברב קו בלי שום פרטים נוספים
אלא רק את מס' הרב קו.
השאלה שלי היא כזאת - האם לדעתכם אני צריך לשלם את הדו"ח
הרי גם אם במערכת של הדוחות יעלה השם שלי לפי מס' הרב קו
תמיד אוכל לטעון שהרב קו שלי בכלל לא היה אצלי...
בתכלס ... לאחר ההתנהגות הברברית שלהם קשה לי לשלם להם אפי' שקל יותר...
אשמח לקבל את חכמת ההמונים מה מציעים לעשות במצב הזה?
תודה
או שלא נסעת באגד, אולי נסעת אבל לא בירושלים, או שאתה נראה ערבי (סליחה מראש)אני משום מה לא נתקלתי בהתנהגות גרועה ואני נוסעת המון ונתקלת בפקחים לפעמים יותר מפעם ביום.
פעם אחת הבקבוק נפתח והרטיב את הרב קו עם החופשי, הפקח ניסה לקרוא ולא הצליח, אח"כ הבנתי שזה בגלל שזה נרטב, אבל הוא לא עשה מזה סיפור.
קו 55, קו 1,או שלא נסעת באגד, אולי נסעת אבל לא בירושלים, או שאתה נראה ערבי (סליחה מראש)
אני נתקל בהם כמעט מידי יום, רשעות שזועק לשמים
המסקנה העגומה שלי, שכדי לקדם עניין מהסוג הזה, להציף אותו ברמה הארצית ולדאוג שההתנהלות תשתנה מהקצה אל הקצה, צריך להכניס את היד לכיס, ולשכור חברת יח"ץ מהסוג הכי תל אביבי-שמאלני.לאחרונה נתקלתי במס' מקרים של התנהלות הפקחים של חברת "אגד" בירושלים.
ופשוט הייתי מזועזעת!! הם מגיעים בקבוצות של 3/4/5 עולים לאוטובוס בתנופה,
ואבוי למי שלא שילם, או שהם חשבו שהוא לא שילם!
הם לא נותנים לאנשים לרדת, וממש חוסמים בגופם את הדלתות.
אני לא אומרת , זה לגמרי מובן שמי שלא שילם צריך לקבל דו"ח, אבל לא צריך להתייחס אליו כאילו הוא אויב מדינה!
נתקלתי פעם אחת במקרה של אישה שירדה מהאוטובוס עם עגלה וכמה ילדים קטנים והפקחים פשוט הקיפו אותה, והיא לא מצאה את רב-קו,
ואחד מהם התקשר למשטרה, הילדים פשוט נצמדו לאמא בפחד והתחילו לבכות, הוצאתי מצלמה והעניין סודר...
ועוד פעם אישה אחת מסכנה, פשוט איבדה שליטה!
מעניין אותי אם זה קורה רק באוטובוסים יותר של חרדים, או גם בציבור הכללי?!
זה ממש נהיה סוג של אלימות!!
אני גם חשבתי כך.אתה לא צריך לשלם ואין לך מה לדאוג אף אחד לא יכול לעשות לך מאומה על זה שלא שילמת.
גם לי פעם נתנו קנס לפי השם של הרב קו וכר עבר כמדומני יותר משנה ולא קרה כלום הרב קו המשיך לעבוד כרגיל ואף אחד לא בא לדרוש את תשלום הקנס.
שאלה וסיוע!!!
נסעתי ברכבת הקלה בירושלים לאחר שהטענתי חופשי יומי חיפה- ירושלים.
שבאתי לתקף את הרב קו ברכבת הקלה,המכשיר כתב "שגיאת כרטיס"-"כרטיס לא תקין" משהו בסגנון.
כרגיל,עלה פקח ובדק את הרב קו וטען שהוא ריק! שלא הוטען כלל.
למזלי,שמרתי את קבלת ההטענה של הרב קו והוכחתי למבקר שאכן שילמתי והרבה קו טעון חופשי יומי.
בקיצור,קיבלתי דוח של 185 שקל,הגשתי ערעור ונדחתי בטענה שלא תיקפתי כמתבקש.
האם יש מה לעשות בנידון?
מחלקת פניות הציבור?( לא של הרכבת הקלה)
איזה גוף כללי שמטפל בנושאים הללו?
אשמח לשמוע אם עוד אנשים נתקלו במקרה כזה.אשמח לעזרה.
תזכו למצוות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: