התייעצות הפקחים של אגד

מצב
הנושא נעול.

אסתושי

משתמש מקצוען
כשהפקח עולה לאוטובוס, הוא צריך לבדוק את תקינות מכשיר התיקוף, אם המכשיר לא עובד הוא לא יכול לתת דו"ח.
זה ממש מוזר שלא קיבלו את הערעור. (או שחסרים פרטים בסיפור)

ינאי&רועי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
כשהפקח עולה לאוטובוס, הוא צריך לבדוק את תקינות מכשיר התיקוף, אם המכשיר לא עובד הוא לא יכול לתת דו"ח.
זה ממש מוזר שלא קיבלו את הערעור. (או שחסרים פרטים בסיפור)
לא חסרים.
פשוט יש עוד מכשירים, זה באוטובוס בירושלים, ובגלל שהצפצוף של המכשיר זהה בין אם זה תיקף ובין אם לא, סמכתי על זה שיש לי כסף ברק קו ולא חשבתי שזה לא תיקף ושהמכשיר לא עובד....
כפרת עוונות...

אסתושי

משתמש מקצוען
0.PNG

מועד לשמחה

משתמש פעיל
כתיבה ספרותית
לא חסרים.
פשוט יש עוד מכשירים, זה באוטובוס בירושלים, ובגלל שהצפצוף של המכשיר זהה בין אם זה תיקף ובין אם לא, סמכתי על זה שיש לי כסף ברק קו ולא חשבתי שזה לא תיקף ושהמכשיר לא עובד....
כפרת עוונות...
חחח אז כן היה חסר כמה פרטים...
בכל אופן היה שווה את זה לפעמים הבאות?

מישהי כמוני

משתמש רשום
האמת שאני לא יודע
אבל די בטוח שגם המתבכיינים שזה כן ככה לא יודעים
אבל ברכבת הקלה ראיתי לא אחת פקחים קנסות ועוד מכל זה ולא ראיתי איזה אפליה מיוחדת.
מה שכן ראיתי בקווים בין עירונים (לא חשוב מנין ולהיכן) שאחוזים ניכרים לא משלמים בפועל
אחד עם תי' שנגמר לו הכסף, אחד שהוא לא ידע כמה זה עולה, ועוד מכל המגוחך הזה
ו...כן אני מאד בעד פיחקוח הדוק על אלו שאינם משלמים.
זה על חשבון כולנו!
לא רק בכסף אלא גם באיכות השירות
אמר נהג באחד מהקווים העמוסים ביותר בירושלים שהסיבה שלא מתגברים אותו יותר (והוא עמוס עד כדי שהוא לא עוצר בכל התחנות ומדובר באוטובוס פנימי!) זה בגלל שאנשים לא מתקפים.
בדקתי את זה ולצערי זה ממש נכון, הרבה מאד (מדי) מהנוסעים שעלו עליו לא שילמו
הרבה פעמים א"א לשלם מרוב עומס ובמקרים קיצוניים יש מצב שאפילו מהפן ההלכתי אין חובה לשלם

מישהי כמוני

משתמש רשום
לי קרה מקרה שעשיתי חופשי שנתי ועדיין היה כסף בערך צבור בכל החברות זה קלט את החופשי אבל בסופרבוס זה הוריד מהערך הצבור עד שנמאס לי והפסקתי לשלם בסופרבוס
עד שהגיע פקח וראה שלא שילמתי , אז הסברתי לו יפה שאני לא אשמה בזה שמכשירי התיקוף של סופרבוס לא קולטים את החופשי ואני לא אמורה להפסיד כסף , אז הוא הבין וויתר לי , רק אמר שאני אתקשר לחברה שיסדרו את זה

RL אראל

משתמש רשום
לי קרה מקרה שעשיתי חופשי שנתי ועדיין היה כסף בערך צבור בכל החברות זה קלט את החופשי אבל בסופרבוס זה הוריד מהערך הצבור עד שנמאס לי והפסקתי לשלם בסופרבוס
עד שהגיע פקח וראה שלא שילמתי , אז הסברתי לו יפה שאני לא אשמה בזה שמכשירי התיקוף של סופרבוס לא קולטים את החופשי ואני לא אמורה להפסיד כסף , אז הוא הבין וויתר לי , רק אמר שאני אתקשר לחברה שיסדרו את זה
אני מזכירה לך שמדובר בפקח של סופרבוס....
עיקר הזעזוע כאן זה על הפקחים של אגד.

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אז למה הם עולים כל יום בין השעות 7:30-8:00
ודווקא אז אין עומס מידי גדול.
ולא רואים אותם בשעה 14:30 שאז אנשים נחנקים מרב עומס והרבה לדאבון לב נשארים למטה???
כי הם מפחדים גם להיחנק...
או שגם הם נשארים למטה ולא נותנים להם לעלות :sneaky:

קומקום חשמלי

משתמש פעיל
אני מזכירה לך שמדובר בפקח של סופרבוס....
עיקר הזעזוע כאן זה על הפקחים של אגד.
אני עכשיו מגלה שבעצם זה לא רק אגד...
נזכרת בסיפור שקרה לחברה שלי (לא אגד, לא ירושלים)
היא נסעה עם 2 כרטיסי רב קו שלה ושל אחותה
היא תקפה באחד הכרטיסים בלי להבחין בשל מי היא מתקפת שניהם חופשי
ואז עולה פקח, מבקש כרטיס והיא בטבעיות מגישה את אחד הכרטיסים
הפקח צועק עליה שזה לא תוקף והיא נתקעה באוטובוס עד סוף המסלול שם היא ירדה עם הפקח שרצה לתת לה דוח
היא מוציאה תז ומגלה שם את הרב קו שלה ואמרה לפקח שהיא בטעות הביאה את הרב קו הלא נכון כמובן שהוכח שהיא שילמה
הפקח רק צעק עליה שהיא עושה ממנו צחוק אבל בגלל שלא היה לו עילה לתת לה קנס הוא לא עשה את זה...
תבינו כמה מבוהלת היא יצאה מהסיפור

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
לא יודעת למה אני אף פעם לא נלחצת מהפקחים...
אני עולה לאוטובוס מתקפת את הרב קו ואם עולה פקח הוא לוקח את הרב קו בודק ומתקדם...
אף פעם אין לו סיבה לצעוק עלי.
גם אני הייתי כמוך - לא נלחצת מעליית הפקחים כי יודעת שמתקפת כל פעם (ועדיין מתקפת...),
עד-
עד, שפעם אחת כשעליתי לאוטובוס ותיקפתי, ולצערי, התיקוף לא נראה במכשיר של הפקחים ונקנסתי (ויש לי עדות שתיקפתי)
ומאז אני נלחצת...
כדאי לך להתחיל להלחץ, כי זה קורה לפעמים...:(:(:(!

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
הוא צריך לבדוק את תקינות מכשיר התיקוף,
ומה תאמרי שהייתי עדה למקרה בו המכשיר לא עבד והפקח בדק אותו 6 פעמים ללא הצלחה ואז קרה לפקח נוסף באוטובוס ובנסיון ה-5 של הפקח השני הכרטיס נקלט
זה נקרא שהמכשיר עובד? -11 נסיונות תיקוף...
וכל הנוסעים שהיו באוטובוס וטענו שהמכשיר לא עבד - נקנסו. (כמדומני 5-6)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה