ולמה לא קיבלו את הערעור?
שזה היה אחריות שלי לשלם, ולא משנה שהמכשיר היה מקולקל וכו'
ולמה לא קיבלו את הערעור?
שזה היה אחריות שלי לשלם, ולא משנה שהמכשיר היה מקולקל וכו'
הלוואי על כולם...אני דווקא נסעתי במוצ"ש והיה שם אחד שלא שילם
והפקח היה חמוד והתנהג בצורה מאוד מכובדת
לא חסרים.כשהפקח עולה לאוטובוס, הוא צריך לבדוק את תקינות מכשיר התיקוף, אם המכשיר לא עובד הוא לא יכול לתת דו"ח.
זה ממש מוזר שלא קיבלו את הערעור. (או שחסרים פרטים בסיפור)
חחח אז כן היה חסר כמה פרטים...לא חסרים.
פשוט יש עוד מכשירים, זה באוטובוס בירושלים, ובגלל שהצפצוף של המכשיר זהה בין אם זה תיקף ובין אם לא, סמכתי על זה שיש לי כסף ברק קו ולא חשבתי שזה לא תיקף ושהמכשיר לא עובד....
כפרת עוונות...
כתבתי את זה כבר לפני כמה הודעות, סמכתי עליכם שקראתםחחח אז כן היה חסר כמה פרטים...
בכל אופן היה שווה את זה לפעמים הבאות?
אז @אסתושי צדקה שהיא אמרה שכנראה הסיפור היה קצת אחרת..חחח אז כן היה חסר כמה פרטים...
בכל אופן היה שווה את זה לפעמים הבאות?
אז @אסתושי צדקה שהיא אמרה שכנראה הסיפור היה קצת אחרת..
כתבתי את זה כבר לפני כמה הודעות, סמכתי עליכם שקראתם
הרבה פעמים א"א לשלם מרוב עומס ובמקרים קיצוניים יש מצב שאפילו מהפן ההלכתי אין חובה לשלםהאמת שאני לא יודע
אבל די בטוח שגם המתבכיינים שזה כן ככה לא יודעים
אבל ברכבת הקלה ראיתי לא אחת פקחים קנסות ועוד מכל זה ולא ראיתי איזה אפליה מיוחדת.
מה שכן ראיתי בקווים בין עירונים (לא חשוב מנין ולהיכן) שאחוזים ניכרים לא משלמים בפועל
אחד עם תי' שנגמר לו הכסף, אחד שהוא לא ידע כמה זה עולה, ועוד מכל המגוחך הזה
ו...כן אני מאד בעד פיחקוח הדוק על אלו שאינם משלמים.
זה על חשבון כולנו!
לא רק בכסף אלא גם באיכות השירות
אמר נהג באחד מהקווים העמוסים ביותר בירושלים שהסיבה שלא מתגברים אותו יותר (והוא עמוס עד כדי שהוא לא עוצר בכל התחנות ומדובר באוטובוס פנימי!) זה בגלל שאנשים לא מתקפים.
בדקתי את זה ולצערי זה ממש נכון, הרבה מאד (מדי) מהנוסעים שעלו עליו לא שילמו
נכון!הרבה פעמים א"א לשלם מרוב עומס ובמקרים קיצוניים יש מצב שאפילו מהפן ההלכתי אין חובה לשלם
מנין הכלל הזה שתיקוף בפני פקח מחייב דו"ח? כי בכל זכות אין רמז לדבר כזה!והפקח קפץץץ ואמר לה הי תיקפת בפני פקח- דו"ח!
אני מזכירה לך שמדובר בפקח של סופרבוס....לי קרה מקרה שעשיתי חופשי שנתי ועדיין היה כסף בערך צבור בכל החברות זה קלט את החופשי אבל בסופרבוס זה הוריד מהערך הצבור עד שנמאס לי והפסקתי לשלם בסופרבוס
עד שהגיע פקח וראה שלא שילמתי , אז הסברתי לו יפה שאני לא אשמה בזה שמכשירי התיקוף של סופרבוס לא קולטים את החופשי ואני לא אמורה להפסיד כסף , אז הוא הבין וויתר לי , רק אמר שאני אתקשר לחברה שיסדרו את זה
כי הם מפחדים גם להיחנק...אז למה הם עולים כל יום בין השעות 7:30-8:00
ודווקא אז אין עומס מידי גדול.
ולא רואים אותם בשעה 14:30 שאז אנשים נחנקים מרב עומס והרבה לדאבון לב נשארים למטה???
אני עכשיו מגלה שבעצם זה לא רק אגד...אני מזכירה לך שמדובר בפקח של סופרבוס....
עיקר הזעזוע כאן זה על הפקחים של אגד.
גם אני הייתי כמוך - לא נלחצת מעליית הפקחים כי יודעת שמתקפת כל פעם (ועדיין מתקפת...),לא יודעת למה אני אף פעם לא נלחצת מהפקחים...
אני עולה לאוטובוס מתקפת את הרב קו ואם עולה פקח הוא לוקח את הרב קו בודק ומתקדם...
אף פעם אין לו סיבה לצעוק עלי.
גם לי היה מקרה דומה והוגש ערעור - ונדחה!להתענינותכם, הוגש ערעור.]
מעניין מה יותר רווח?הפקח היה חמוד והתנהג בצורה מאוד מכובדת
ומה תאמרי שהייתי עדה למקרה בו המכשיר לא עבד והפקח בדק אותו 6 פעמים ללא הצלחה ואז קרה לפקח נוסף באוטובוס ובנסיון ה-5 של הפקח השני הכרטיס נקלטהוא צריך לבדוק את תקינות מכשיר התיקוף,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: