התייעצות הפקחים של אגד

מצב
הנושא נעול.

michalor

משתמש מקצוען
יוצרי ai
איך זה נראה?
ואיפה קונים את זה?
ראיתי פעם לא זוכרת איפה כתבה על אנשים שקונים את הטלפון הזה כדי שמתי שישדדו אותם באוטובוס הם יתנו אותו לשודד ולא את הטלפון האמיתי... (הודו נראה לי)

אז כאן זה קצת דומה...:ROFLMAO:

michalor

משתמש מקצוען
יוצרי ai
איך זה נראה?
ואיפה קונים את זה?
כאן קונים את זה
וככה זה נראה:
1684654355173.png

ינאי&רועי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
לא יודעת למה אני אף פעם לא נלחצת מהפקחים...
אני עולה לאוטובוס מתקפת את הרב קו ואם עולה פקח הוא לוקח את הרב קו בודק ומתקדם...
אף פעם אין לו סיבה לצעוק עלי.
כי את לא שכחת...
יש כאלה ששכחו או שלא הספיקו כי עלו לפני שניה, ויש כאלה שהמכשיר לא עבד ועד שהם הגיעו עם כל הצפיפות של האוטובוסים למכשיר השני הפקחים הגיעו אליהם
והפקחים לא מעניין אותם כלום...
:(

ינאי&רועי

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
לא מכירה מקרוב
אבל ממה שאני יודעת אין בו כלום - רק מסך התחל יפה וזהו
אל תשכחו שיש כאן את העניין של מראית עין. אם אין לך מכשיר כזה באמת, אני בכל אופן, לא הייתי רוצה שאפילו
י ח ש ב ו שיש לי דבר כזה...

אסתושי

משתמש מקצוען
יש כאלה ששכחו או שלא הספיקו כי עלו לפני שניה, ויש כאלה שהמכשיר לא עבד ועד שהם הגיעו עם כל הצפיפות של האוטובוסים למכשיר השני הפקחים הגיעו אליהם
זה סיפור שיכול לקרות פעם בחצי שנה לא יותר

ללדת אחרת

משתמש פעיל
הם נותנים דוח גם אם המכשיר מקולקל. קרה לבן שלי.
הם נותנים דוח גם אם הרגע עלית ולא הצלחת להגיע למכשיר כי האוטובוס עמוס. קרה לבן אחר שלי.
וביום שישי הגדיל לעשות פקח שנתן דוח ל מ ר ו ת שלבחור יש חופשי חודשי ואפילו תיקף, אבל משום מה לא הצליח למצוא את התיקוף... כשלאשה חילוניה שלא תיקפה בכלל ובקשה את רחמיו "כי זאת פעם ראשונה וכו' " ויתר על הדוח והסתפק בנו נו נו.
נשמע מדומין? ממש ממש לא. .
[להתענינותכם, הוגש ערעור.]
וכן, הכל בקוי אגד בירושלים.

(:chavi:)

משתמש פעיל
אני נוסעת קבעה בתח"צ בירושלים
ולצערי אני עדה למעשים שבכל יום על פקחים אטומים ורעים- כפשוטו
יש לי מלא דוגמאות- בלי גוזמה
הפקח עלה יחד עם אישה האישה תיקפה בפניו- אלא מה? הם עלו הרי ביחד... והפקח קפץץץ ואמר לה הי תיקפת בפני פקח- דו"ח! היא אמרה לו מהה היינו בתחנה ביחד- לא ענין אותו!!!
מעבר לתסכול של הדו"ח, התסכול הגדול פה זה שהופכים אותנו למטומטמים, נו באמת- כאילו לא ראית???
זה היה מתסכל עד לבכי!

עוד דוגמא- פקח עלה בתחנה השניה של הקו אוטובוס ואחד האנשים תיקף מיד הוא אמר לו הי תיקת בפני פקח הבנאדם אמר לו נו מה עליתי לפני רגע תחנה קודמת אני עם מלא שקיות- הפקח ראה! והשניה הצלחתי להוציא את הרב קו.
לא עזר לו!! הפקח ברשעותו התעקש לרשום לו דו"ח למרותש הץחנה הראשונה מהשניה המרחק בינהם כמה שניות נסיעה....

שלא לדבר על זה שכל פעם עולים 'מתקפה' של פקחים 6 פקחים ביחד
2 מכל דלת
אין יוצא ואין בא
בחוצפתם הם מעבירים את כרטיסי הרב קו של הנוסעים כמו בסרט נע במכשירי התיקוף של כמה מהפקחים שבאותו איזור. (כדי למלא את המכסה היומית??? !!!! )

וכמובן אני מסתייגת מאותם אנשים שלא משלמים ונוסעים בחינם וכן, להם בפירוש מגיע קנס ואפילו שתיים
אבל מה עם האזרחים היקרים שומרי החוק???
למה ניגזר עלינו סיוט ופחד
גם כשאני יודעת ששילמתי יש לי את העקצוץ הזה הלוואי שזה יעבור בשלום...

חייבים לשים לזה סוף!!!!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה