a035097000 gmail.comמה המייל של איצ'ה מקו המידע? איך ניתן להגיע אליו?
a035097000 gmail.comמה המייל של איצ'ה מקו המידע? איך ניתן להגיע אליו?
300,000 ש"ח.
שלוש מאות אלף שקלים
שככל הנראה ירדו לטמיון…
זה היה סיפור שטלטל אותי.
תוך כדי אירוע הסיום המרגש
שנערך בשבוע שעבר לבוגרי הקורס "ממיתוס לפלוס"
ניגש אלי אחד הבוגרים וסיפר לי
שלפני כמה שנים הוא ראה פרסומת
של חברת השקעות מוכרת בציבור החרדי
על השקעה עם תשואה מצוינת.
ליהודי הזה היה סכום כסף שהוא חסך במהלך השנים,
סכום שהיה מיועד לחתן את בתו הבכורה,
ועוד הוסיף עליו סכום נכבד שהוא לקח בהלוואה מהבנק.
כי הרווחים שהובטחו לו שם היו הרבה יותר גבוהים מהריבית הבנקאית…
שתבינו, מדובר על כסף שהוא חסך מהלחם והחלב שלו,
ועוד סכום שהוא לקח עבורו הלוואה לא זולה בכלל.
לא מדובר ביהודי עשיר שיכול ליפול עם השקעה כושלת.
הוא שם בחברה הזו שלוש מאות אלף שקל,
בהתחלה הוא עוד היה מקבל מהם סכומים פה ושם
אבל פתאום הצ'קים התחילו לחזור!
כשפנו אליהם לבדוק מה קורה ולמה הצ'קים חוזרים
הם ענו שהם "מחכים להשקעות הבאות ואז יהיה תזרים להשקעות הקודמות"
או כל מיני משפטים דומים שאינם מובנים ואינם מתקבלים על הדעת…
בקיצור - -
משהו ממש 'לא הריח' לו.
מדובר בחברה שנקראת מכובדת,
העומד בראשה הוא לכאורה יהודי חרדי מכובד והגון
שתמונתו מתנוססת בגאון מעל דפי העיתון.
דרך אגב:
אני בכוונה לא כותב את שם החברה
שלאחרונה גם עלתה לכותרות ולא בגלל דברים חיוביים שהיא עשתה,
למרות שחלק מכם כנראה מבין על מי אני מדבר.
החברה הזו ידועה בתביעות הדיבה שהיא מגישה
נגד כל מי שמעז לפתוח את קופת השרצים העומדת מאחוריה,
ותכלס אין לי זמן לטפל עכשיו בתביעות משפטיות…
הסיפור הזה הכניס את אותו יהודי למשבר אימתני.
השילוב בין החיסכון שנעלם, אולי לבלי שוב,
וההלוואה היקרה שהוא משלם כל חודש בשביל ההשקעה המפוקפקת הזו
הכניסו אותו לסחרחורת כלכלית נוראית.
לא יהיה כלום כי לא היה כלום. היה חשד, היתה חקירה, לא נאמר מה התוצאות. אולי התוצאה תהיה סגירת התיק?! לשון הרע זו עבירה חמורה מאד, בפרט כשמדובר באדם שומר תורה ומצוות. ובכלל העניין של הדלפות של החשד זהו מנהג מגונה ביותר שהגיע הזמן שייפסק, כולם יודעים שאדם בחזקת חפות עד שיוכח אחרת, אז למה מתנהגים כאילו הוא בחזקת אשם עד שיוכח אחרת? זוכרים את ההדלפות על החשדות החמורים ביותר כנגד הרב הבר?! תפסו כותרות הרבה יותר גדולות ממתי שהתברר שאין כלום. מן הראוי שאתר חרדי ישמור על אובייקטיביות מתאימה יותר, ולא נוטה לצד החוקרים כמו שמקובל בשאר מדמנות התקשורת. ומי זוכר בסוף להתנצל?! ומה עם השם שנהרס?!
הענין הוא שרוב המגינים הם לא תומכים הם פשוט מסתפקים האם זה נכון מה שקורה פה נגד בסדנו והעומד בראשההמלצה שלי מהלב לתומכים הגדולים של בסדנו פה בפורום אתם רק עושים לו נזק כי כל פוסט שמגן עליו מעלה פה ים של תגובות נגד ועוד כמה סיפורים פייקנטיים אז לדעתי עדיף לכם פשוט להימנע ואולי כך נשכח מזה
יש גם הבדל מאד גדול בין ההשפעה והתועלת של ניק אנונימי שמשמיץ את בסדנו והעומד בראשה מאחורי המקלדת, אפי' שהוא כותב שהוא מכיר את זה אישית......, לבין אנשים כאיצ'ה קו המידע וכדו' שלא מסתירים את עצמם וכולם מכירים אותם והם מופיעים בפרצוף גלוי בכנסים וכדו', שיש יותר אימון בהודעות שלהם, וגם נראה לי יותר הוגן לדבר ככה נגד חברה או בן אדם.הענין הוא שרוב המגינים הם לא תומכים הם פשוט מסתפקים האם זה נכון מה שקורה פה נגד בסדנו והעומד בראשה
אני למשל תומך בעמדה הזו לבנתיים שלא הוכח שיש כאן חריגה (ואני לא מבין בזה)
ובד בבד תומך בפעילות של @איצ'ה קו המידע וחושב שמה שהוא עושה חשוב (חוץ מבסדנו שאני לא ברור לי
עם כל הכבוד לאיצה, ויש כבוד, אני לא בטוח שאליעזר גרוס אמור להתראיין לעימות מול כל אחד (אין לי מושג כמה איצ'ה ידוע בציבור בצורה שתחייב את אליעזר גרוס להתמודד מולו), מבחינתו הוא עלה ברדיו שזה במה מכובדת לכל הדיעותמה כל כך מסובך?
אם לבסדנו יש מה להגיב
אפשר לעשות שידור ישיר
של אי'צה קו המידע מול אליעזר גרוס
וכולם ישתתפו וישמעו בדיוק טוב טוב מה קורה
השאלה אם אליעזר גרוס יסכים
מה שבטוח אי'צה בוודאי יסכים
גם לי אין שום מושג בפרשיית בסדנו(מלבד סיפור אישי של חבר)עם כל הכבוד לאיצה, ויש כבוד, אני לא בטוח שאליעזר גרוס אמור להתראיין לעימות מול כל אחד (אין לי מושג כמה איצ'ה ידוע בציבור בצורה שתחייב את אליעזר גרוס להתמודד מולו), מבחינתו הוא עלה ברדיו שזה במה מכובדת לכל הדיעות
נ.ב. אין לי מושג כלשהוא בפרשה של "בסדנו".
ההבדל הדק הוא: שם כל הרבנים תמכו בו, ורק שונאיו היו נגדו.לא יהיה כלום כי לא היה כלום. היה חשד, היתה חקירה, לא נאמר מה התוצאות. אולי התוצאה תהיה סגירת התיק?! לשון הרע זו עבירה חמורה מאד, בפרט כשמדובר באדם שומר תורה ומצוות. ובכלל העניין של הדלפות של החשד זהו מנהג מגונה ביותר שהגיע הזמן שייפסק, כולם יודעים שאדם בחזקת חפות עד שיוכח אחרת, אז למה מתנהגים כאילו הוא בחזקת אשם עד שיוכח אחרת? זוכרים את ההדלפות על החשדות החמורים ביותר כנגד הרב הבר?! תפסו כותרות הרבה יותר גדולות ממתי שהתברר שאין כלום. מן הראוי שאתר חרדי ישמור על אובייקטיביות מתאימה יותר, ולא נוטה לצד החוקרים כמו שמקובל בשאר מדמנות התקשורת. ומי זוכר בסוף להתנצל?! ומה עם השם שנהרס?!
אני בעד. מכון לראיין את מנכ"ל בסדנו בשמחה רבה! ואפילו להעביר לו את השאלות מראש.יש גם הבדל מאד גדול בין ההשפעה והתועלת של ניק אנונימי שמשמיץ את בסדנו והעומד בראשה מאחורי המקלדת, אפי' שהוא כותב שהוא מכיר את זה אישית......, לבין אנשים כאיצ'ה קו המידע וכדו' שלא מסתירים את עצמם וכולם מכירים אותם והם מופיעים בפרצוף גלוי בכנסים וכדו', שיש יותר אימון בהודעות שלהם, וגם נראה לי יותר הוגן לדבר ככה נגד חברה או בן אדם.
לדעתי היה צריך שיפסיקו לכתוב סתם הודעות נגד בסדנו ומי שיש לו איזה אירוע או סיפור חדש שיש בו תועלת לציבור שעדיין לא נכתב עליו (ואני לא מאמין כ"כ שיש.....) שיפנה לאיצ'ה קו המידע וכדו' (ומתנצל שאני נופל עליהם ככה אבל הם נשמעים שליחי ציבור נאמנים.....) שהם יכתבו על זה.
מה דעתך איצ'ה קו המידע????
איצ'ה למה לא להגיע לרבנים אם נתונים ועדויות על בסדנו ופשוט להוציא מכתב נחרץאני בעד. מכון לראיין את מנכ"ל בסדנו בשמחה רבה! ואפילו להעביר לו את השאלות מראש.
לצערי האנונימיים המחרפים נפשם להגן עליו, מרבים לזייף את האמת.
בהסתייגות מהמילה שכתבת,מספיק כמה רבנים רציניים ומוכרים שחתומים עליו כמו הרב ברוורמן ר' נפתלי נוסבוים וכדו' (כמובן להיזהר בנוסח של המכתב שהמנוול לא יגיש תביעת דיבה)
זה לא חוקי להציג את עצמך כמתווך ולקחת לכיס נתח מהעסקהמתווכי רכב שמקפיצים את מחיר הרכב וגורפים לכיסם את הפער.
אמרת בקו המידע לא מזמן, שגרוס עומד להפגש איתך פנים אל פנים, לא?!אני בעד. מכון לראיין את מנכ"ל בסדנו בשמחה רבה! ואפילו להעביר לו את השאלות מראש.
לצערי האנונימיים המחרפים נפשם להגן עליו, מרבים לזייף את האמת.
עריכה: שאלו כאן מה הבעיה במכירת מוצרים מהבית.מה הבעיה בזה?
אתה יכול לתת דוגמה?לצערי האנונימיים המחרפים נפשם להגן עליו, מרבים לזייף את האמת.
לא מתייחס לחברה ספציפית, רק לשיטת המכירה של שיווק רשתיעריכה: שאלו כאן מה הבעיה במכירת מוצרים מהבית.
אענה מנסיון: זה לא עוקץ, אמורים לשווק מוצרים איכותיים שעובדים, אבל השיווק שלהם תרמית לחלוטין...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: