הגיוני מאד, אך האם אתה בטוח שכל האנונימיים המלכלכים עליו, הם כולם מדברים על אמת מוחלטת שיודעים בודאות, או שהם שמעו מחבר בכולל שמחותנים של אחיו הסתבכו משהו עם בסדנו וכדו'............לצערי האנונימיים המחרפים נפשם להגן עליו, מרבים לזייף את האמת.
הגיוני מאד, אך האם אתה בטוח שכל האנונימיים המלכלכים עליו, הם כולם מדברים על אמת מוחלטת שיודעים בודאות, או שהם שמעו מחבר בכולל שמחותנים של אחיו הסתבכו משהו עם בסדנו וכדו'............לצערי האנונימיים המחרפים נפשם להגן עליו, מרבים לזייף את האמת.
אתה יכול להיות רגוע שאם אני מעלה כאן מידע מטעה, הם יתבעו אותי, ע"כ אדייק:הגיוני מאד, אך האם אתה בטוח שכל האנונימיים המלכלכים עליו, הם כולם מדברים על אמת מוחלטת שיודעים בודאות, או שהם שמעו מחבר בכולל שמחותנים של אחיו הסתבכו משהו עם בסדנו וכדו'............
וואו! כמו תמיד אני בהלם מהאומץ, מהכנות והיושר! יישר כח !!!!אתה יכול להיות רגוע שאם אני מעלה כאן מידע מטעה, הם יתבעו אותי, ע"כ אדייק:
אני איצ'ה דז'אלובסקי, קיבלתי פניות מלפחות 10 משקיעים ב'בסדנו' שלא קיבלו את כספם, כולל לא את הקרן.
חלקם "מלווים" בסדרי גודל של 700,000 ש"ח, 300,000 ש"ח, 250,000 וכו'.
הם לא ישנים בלילה, כי מדובר בכסף הבסיסי שלהם שתכננו לחתן בהם את הילידם, ולא במותרות!
(סטטיסטית, כנגד כל פנייה יש רבים מאוד שלא פונים)
אני מנוע מלמסור פרטי הפונים, אך החוק מאפשר ל''בסדנו' לתבוע אותי כדי לשלול את דבריי.
ע"כ אני לא מסתתר, וגם המשקיעים יסכימו לשתף פעולה בכל צורך לגלות את האמת. בינתיים אין להם עניין להיחשף לעין כל.
לסיום, אחזור על בקשתי: תשאלו דיינים! בראשם הגה"ר אשר וייס (שאצלו רוב הדיונים בעניינם) הם מכירים את טענות המפסידים ואת ההתגוננות של בסדנו. תחזרו כאן עם התשובות בשמם, ואולי אפי' עם המלצות אם להשקיע אצלו...
אתה יכול לומראני מביו שלא יתנו פה הצעה שכל מי שהשקיע בבסדנו והפסיד שיעלה לאשכול
כי זה ההפך ממטרת האשכול
וגם תתענו שהמעלים הם שקרנים בעלי עניין בחברה
ולמה שאני שלא מכיר את בסדנו לא יגיד כך על המשמיצים?
אני כבר כתבתי בעבר שהשקעתי אז תוכלו לבדוק שזה אמיןאתה יכול להיות רגוע שאם אני מעלה כאן מידע מטעה, הם יתבעו אותי, ע"כ אדייק:
אני איצ'ה דז'אלובסקי, קיבלתי פניות מלפחות 10 משקיעים ב'בסדנו' שלא קיבלו את כספם, כולל לא את הקרן.
חלקם "מלווים" בסדרי גודל של 700,000 ש"ח, 300,000 ש"ח, 250,000 וכו'.
הם לא ישנים בלילה, כי מדובר בכסף הבסיסי שלהם שתכננו לחתן בהם את הילדים, ולא במותרות!
(סטטיסטית, כנגד כל פנייה יש רבים מאוד שלא פונים)
אני מנוע מלמסור פרטי הפונים, אך החוק מאפשר ל''בסדנו' לתבוע אותי כדי לשלול את דבריי.
ע"כ אני לא מסתתר, וגם המשקיעים יסכימו לשתף פעולה בכל צורך לגלות את האמת. בינתיים אין להם עניין להיחשף לעין כל.
לסיום, אחזור על בקשתי: תשאלו דיינים! בראשם הגה"ר אשר וייס (שאצלו רוב הדיונים בעניינם) הם מכירים את טענות המפסידים ואת ההתגוננות של בסדנו. תחזרו כאן עם התשובות בשמם, ואולי אפי' עם המלצות אם להשקיע אצלו...
שב ואל תעשה עדיףאני מביו שלא יתנו פה הצעה שכל מי שהשקיע בבסדנו והפסיד שיעלה לאשכול
כי זה ההפך ממטרת האשכול
וגם תתענו שהמעלים הם שקרנים בעלי עניין בחברה
ולמה שאני שלא מכיר את בסדנו לא יגיד כך על המשמיצים?
המוצרים כלל לא קשים למכירה. הם מוצרים ידועים שרבים מחפשים ורוצים לקנות אפילו בתמורה למחיר גבוה.ההונאה כאן היא המחיר
המוצר [אולי] איכותי ועובד.
אבל אינו שווה יותר מ20% ממחירו.
לכן כל כך קשה למכור אותו.
כי הוא נמכר במחיר הרבה יותר יקר משוויו.
לא הבנתי למה זו רמאות. מוכרים לך מוצר שעובד, והמחיר?? לא רוצה, אל תקנה. לא מבטיחים תוצאות. זכותו של כל אדם לקחת על מוצריו כמה שהוא רוצה. זו לא גניבה ולא עוקץ. העוקץ הוא אחר כמו שכבר פירטתיאז המחיר הוא 20% שווי ו80% פירמידה.
לכן הוא לא נמכר בצורה נורמלית בחנויות.
ולכן למכור את המוצר זה רמאות.
מה לעשות והחוק אוסר את זההמוצרים כלל לא קשים למכירה. הם מוצרים ידועים שרבים מחפשים ורוצים לקנות אפילו בתמורה למחיר גבוה.
הבעיה שאם בצד השני יש משווקת שמגמגמת בטלפון כי שכנעו אותה שהמוצר מוכר את עצמו ולא צריך בטחון עצמי,
אין שום סיבה שהלקוחות ירצו לקנות.
לא הבנתי למה זו רמאות. מוכרים לך מוצר שעובד, והמחיר?? לא רוצה, אל תקנה. לא מבטיחים תוצאות. זכותו של כל אדם לקחת על מוצריו כמה שהוא רוצה. זו לא גניבה ולא עוקץ. העוקץ הוא אחר כמו שכבר פירטתי
ההשקעה נגמרה? היו רווחים והחברה בלעה? המיזם קרס? יש הרבה סיבות למה לא לקבל את הקרן שהם לא נכלוליות.אני איצ'ה דז'אלובסקי, קיבלתי פניות מלפחות 10 משקיעים ב'בסדנו' שלא קיבלו את כספם, כולל לא את הקרן.
למה אם אני ימכור חבילת טישו ב-1000 שח זה לא חוקי ? מי שמשוגע שיקנההחוק אוסר למכור מוצר ביותר יקר ממה שאחר היה מוכר?
אני לא רואה שום עוקץ בעניין, כן חושב שמי שמתפתה למכור מוצרים בלי לדעת אם יש לו את הזמן והכלים לזה, לא עשה משהו חכם.
נראה לך שהוא לא בירר את זהההשקעה נגמרה? היו רווחים והחברה בלעה? המיזם קרס? יש הרבה סיבות למה לא לקבל את הקרן שהם לא נכלוליות.
ע"פ הלכה הונאה עד שישית מקחהחוק אוסר למכור מוצר ביותר יקר ממה שאחר היה מוכר?
אני לא רואה שום עוקץ בעניין, כן חושב שמי שמתפתה למכור מוצרים בלי לדעת אם יש לו את הזמן והכלים לזה, לא עשה משהו חכם
ניקח דוגמא שהמשווק מוכר [למי שתחתיו] מוצר ב300 ש"ח ושווי המוצר הוא מקסימום 100 ש"ח.החוק אוסר למכור מוצר ביותר יקר ממה שאחר היה מוכר?
אני לא רואה שום עוקץ בעניין, כן חושב שמי שמתפתה למכור מוצרים בלי לדעת אם יש לו את הזמן והכלים לזה, לא עשה משהו חכם.
אני לא יודע.נראה לך שהוא לא בירר את זה
אני מאוד מעריך אותו על האומץ, אבל מטיל ספק בחלק מדעותיו כאן באשכול, למסקנא אני מתחבר לא להשקיע השקעה כזאת ודומותיה, גם אם הם ישרים כסרגל.אין לי ספק שאם הוא כבר הגיע לשלב שהוא מפרסם את זה [חשוף לתביעה] הוא בירר את זה טוב לפני
יש פה הרבה ניקים חכמים וותיקים בנושא השקעות שטוענים אחרת ממנו.ועל תשכח שהוא לא חדש בתחום ההשקעות [כמוני שאני לא מבין בזה בכלל] והוא יודע מה לשאול
ואם מגיע לשולחני טענות אני גם מנסה לברר לפני שאחרוץ דין.ואם מגיע לשולחנו טענות הוא יברר טוב לפני שהוא מפרסם את זה
הוא לא רוצה להיפגש כי אין לא תשובות!אמרת בקו המידע לא מזמן, שגרוס עומד להפגש איתך פנים אל פנים, לא?!
או בגלל סיבות אחרות..הוא לא רוצה להיפגש כי אין לא תשובות!
איזה סיבות יכולות להיותאו בגלל סיבות אחרות..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: