אם זה משהו סודי אין לי מה לעזור.בדקתי כבר בעצמי
ואני ממשיכה לבדוק כל הזמן.
רק שימו לב שיש מרפאות חדשות כמו הדסה בית שמש בנעימי, ומכון מור בקניון השדרה (יש הסכמים עם קופ"ח) עם בדיקות ורופאים בתחומים חדשים שלא היו לפני כן בבית שמש.
אם זה משהו סודי אין לי מה לעזור.בדקתי כבר בעצמי
ואני ממשיכה לבדוק כל הזמן.
תלוי מאיזה איזורים בבית שמש בית שמש זה לא עיר קטנה ובעיקר שבית שמש זה ארוך וצר.מבית שמש לעין כרם זה חצי שעת נסיעה.
נשמע שאתם לא גרים בבית שמש.
תלוי באיזה שעות נוסעים.כבעל רכב פרטי כמעט ולא מזדמן לי לנסוע בתחבורה ציבורית. אתמול בלילה הייתי צריך לנסוע לירושלים ולא היה לי את האוטו. עליתי על קו 600 ברח' הירקון פינת אליהו הנביא (5 דק' הליכה מהבית), ותוך 28 דק' בדיוק ירדתי בבניני האומה. הייתי בהלם...
ווייז נותן 41 דקות מהמקום הכי רחוק בד'4 עד הדסה עין כרם (יציאה עכשיו 14:50).תלוי מאיזה איזורים בבית שמש בית שמש זה לא עיר קטנה ובעיקר שבית שמש זה ארוך וצר.
יכול להיות שבאמת שעה פלוס זה מוגזם אבל גם יותר מחצי שעה.ווייז נותן 41 דקות מהמקום הכי רחוק בד'4 עד הדסה עין כרם (יציאה עכשיו 14:50).
ברכב פרטי.מבית שמש לעין כרם זה חצי שעת נסיעה.
תוך כמה שנים?בעפולה יש 60,000 דירות
תוך כמה שנים?
עד אז בבית שמש כבר יהיה רמה כ'
תודה על הנתוניםתודה על הנתונים.
בכלל לא בטוח שיש 18,000 מתחת גיל 18 ותושבים חדשים לא חרדים.
ברמה ה' מדובר בכמה מאות לכל היותר (ברמה ה' אוכלסו בערך 700 דירות ומתוכם חצי חרדים, ומתוכם הרוב היו כבר בבחירות לכנסת, ס"ה מדובר על מקסימום 150 דירות כלומר 300 מצביעים).
לא יודע כמה יש מתחת גיל 18. בעיר הוותיקה אין כמעט ילדים. בדת"ל ברמה א' רובם גרים בשכונה מהקמתה יש ילדים אבל לא הרבה. במשקפיים אולי יש עוד כמה מאות ילדים "דת"ל".
אהיה נדיב איתך ואומר שיש 40,000 לא חרדים בעיר (כולל ילדים). מתוך 170,000 תושבים חרדיים (הלמ"ס לא מעודכן כידוע). כלומר 130,000 חרדים. ובאחוזים מעל 75% חרדים.
יש דיבור שאתה צודק...תכל'סתוך כמה שנים?
עד אז בבית שמש כבר יהיה רמה כ'
די עם המיתוס הזה.בלת"ק חלקי
אין בבית שמש תעסוקה!!! בכלל!!!
זה חסם רציני. כרגע.
למה לא מביאים לשם משקיעים וחברות? תעשייה?
מה ההיגיון שכווולם נוסעים למרכז?
זאת עיר מספיק גדולה,
ועם תכנון נכון אפשר להפוך אותה למקום חזק ומשמעותי על המפה.
חבל.
אם את מכירה עבודת מזכירות או משהו כזה פנויהדי עם המיתוס הזה.
אני עזבתי עבודה ותוך פחות מחודש הייתי צריכה לבחור בין 3.
מכירה מישהי שנתקעה בעבודה שהיתה לה זוועה רק בגלל המשפט הזה
בסוף עזבה והודתה על הרגע.
אולי אין בשפע משרות לכל מקצוע,
אבל מי שרוצה ומאמץ לחפש, בהחלט יש.
כמובן גם תפילות.
(אני באה ממ"ע, על העיר הזו אפשר בהחלט לומר שכמעט ואין עבודות)
זה לא רק פההכוונה שאין כמעט רופאים מומחים
ומה שיש צריך ללכת פיזית לסניף ולדרוש תור קרוב ומקבלים לעוד שנה.
יש תחומים שבחלק מהקופות אין רופא בכל העיר, ומי שצריך רופא בתחום הזה- שיטלטל לערים אחרות.
האם ההתחדשות העירונית המואצת בקרית יובל לא תהפוך אותה שוב לשכונה חילונית?ירושלים היא העיר החרדית הבאה
מנחם ציון ובונה ירושלים / עו”ד נתן רוזנבלט על התחרדות העיר – JDN
השכונות המתחרדות, קריית יובל, הגבעה הצרפתית, פסגת זאב, וגילה. מי שקונה היום במקומות הללו עושה דבר חכם, המחירים שם פחות ממודיעין עילית ובית שמש / עו"ד נתן רוזנבלט, בטורו השבועי, מעלה את ירושלים על ראש שמחתוwww.jdn.co.il
נכון,האם ההתחדשות העירונית המואצת בקרית יובל לא תהפוך אותה שוב לשכונה חילונית?
הוא כותב שהמחירים זולים ממו"ע בית שמש (ביתר) אבל שוכח שהדירות יותר קטנות, כך שלמ"ר זה יותר יקר.ירושלים היא העיר החרדית הבאה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: