התייעצות הסתבכות עם השכרת רכבים

די

משתמש סופר מקצוען
אם הם לא יוצרים איתי קשר כמה כמה ימים מאז ההשכרה, כדאי לי ליצור איתם קשר בעצמי, יש לי מה להפסיד באם יעבור זמן, או שאולי באמת זה נשכח מהם/לא רוצים לעשות עסק, או שסתם דוחים ולי לא אמור להיות עם בעיה עם זה?
לא הייתי מעורר דובים מרבצם. ייתכן והם מוותרים לך בהעלמת עין.

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
זה שהם בשקט זה ממש ממש לא אומר שהם בשקט...
היה לי סיפור של נזק קטן, (אבל שלא יכלו להמשיך את הנסיעה ובאו להחליף לי רכב בלילה - זה כלול במחיר הרגיל)
ובדף נזק ובעוד פניות הדגשתי שבטופס מסירה של הרכב ראו שיש שם בעיה.

הם היו בשקט ובשקט
ואחרי שבוע חוייבתי באשראי על מלא הסכום..
אין מה לחכות. דבר איתם עכשיו ותתעקש על מה שאתה חושב

דן הלמדן

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
חבר שלי שבבעלותו חברת השכרה, (שלא הוזכרה כאן ואפי' לא ברמז) אמר לי שבעבר הוא היה משכיר לנהגים חדשים וצעירים, לטענתו 95% מהנזקים ברכבים קורים לנהגים חדשים,
לדבריו, הוא הפסיק להשכיר עד למינמום שנתיים רשיון וזה חסך לו המון עימותים עם לקוחות וכאבי ראש של מוסכים.

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
בכל מקרה מה הכוונה "אין להם זכות", יש להם את האשראי, ולך תתבע אותם.
תתקשר לחברת האשראי ותגיד להם שיחסמו את החברת השכרה
ואם הם כבר לקחו את הכסף תגיד לחברת האשראי שהם לקחו במרמה ובלי רשות לפעמים הם מצליחים להחזיר

zkzbhe

משתמש פעיל
החברות האלו הם גנבים ושודדים לאור יום, אני לא חושב שיש שום בעיה לפרסם את שמותם.
בינתיים אני יכול לפרסם ממה שאני מכיר באופן אישי:
נתיב, אביב, חושן קאר, שחר.
לא להתקרב אליהם בשום פנים ואופן, עד שלא נוקיע אותם הם ימשיכו לעשות את שלהם.
רק הבעיה היא שכל אחד שעושה רשיון רוצה לשכור רכב, ושום חברת השכרה רגילה לא מוכנה להשכיר לנהג חדש פחות משנה.
הפתרון היחיד הוא שכל מי שמכיר נהג חדש שינסה להסביר לו לא להתקרב אליהם, זה מה שאני עושה כבר שנים, ולדאבוני כמעט כולם אומרים את אותו משפט המוכר "לי זה לא יקרה", ומה לעשות שלנהג חדש בלי שום ניסיון זה קורה, ואני מכיר עשרות (!) סיפורים כאלו, והחדשים לא לומדים מהטעיות של הותיקים.
הואיל והזכרת שמות, יש לי כנהג חדש ניסיון בעבר עם נתיב - כה פעמים. היו מעולים. שחר - שוכר מהם כל הזמן ללא שום תלונות (כנהג ותיק). ממש לא באים לעשות קופה.

קוויק

משתמש מקצוען
זאת הסיבה שלפעמים אנשים הולכים לתקן לבד במוסך דברים קטנים, נכון שזה אולי אסור
אבל כנראה הם לא יכולים לעמוד בעושק הזה של אלפים על כלום

וסתם להבין, כל חברות ההשכרה מוציאות את הרכבים פיקס בלי שום שריטונת? שככה הם יכולים לטעון שהנהג אשם?

הלחצתם אותי, אני עם רכב מושכר כבר שלושה חודשים, אלבר, ונהיתה לי שריטה קטנה, אבל חשבתי שזה לא נורא, לפי מה שרשום פה, יכולים עוד לחייב אותי על זה רציני?

חסיד נלהב

משתמש פעיל
החברות האלו הם גנבים ושודדים לאור יום, אני לא חושב שיש שום בעיה לפרסם את שמותם.
בינתיים אני יכול לפרסם ממה שאני מכיר באופן אישי:
נתיב, אביב, חושן קאר, שחר.
לא להתקרב אליהם בשום פנים ואופן, עד שלא נוקיע אותם הם ימשיכו לעשות את שלהם.
רק הבעיה היא שכל אחד שעושה רשיון רוצה לשכור רכב, ושום חברת השכרה רגילה לא מוכנה להשכיר לנהג חדש פחות משנה.
הפתרון היחיד הוא שכל מי שמכיר נהג חדש שינסה להסביר לו לא להתקרב אליהם, זה מה שאני עושה כבר שנים, ולדאבוני כמעט כולם אומרים את אותו משפט המוכר "לי זה לא יקרה", ומה לעשות שלנהג חדש בלי שום ניסיון זה קורה, ואני מכיר עשרות (!) סיפורים כאלו, והחדשים לא לומדים מהטעיות של הותיקים.
אני שכרתי בעבר מחושן קאר בביתר, והם היו ממש בסדר

יודיתתתתתתת

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
כמובן למי שלא נהיה נזק לא יהיה תלונה,אבל לפני ששוכרים א"א לדעת מי ישרוט אותך..
לכן שוכרים רק עם ביטול השתתפות לגמרי

אינגליש מייל

אנגלית במייל שלך
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
עיצוב ואדריכלות פנים

קוויק

משתמש מקצוען
בעלי נסיון יכולים לאחוז תיקוני פח בקלות, אם אתה מתקן תתקן אצל הטוב ביותר בשביל שיהיה פחות סיכוי שיראו.
[לא נכנס לענין אם מותר או לא, משאיר את זה למי שיודע...]
האמת שלא ברור לי איך הגיעו פה ל 8000, הרי השתתפות עצמית היא בד"כ עד 2,000 לא?

אחד העורכים

משתמש פעיל
עריכה תורנית
יכול להסתבך או שזה קליל?
היה רשום פה פעם, שחברות ההשכרה מתקינים ברכב "איתוראן" וזה קופץ להם כל פעם שמישהו נכנס עם הרכב לשטח של מוסך, ואז הם יכולים לסבך אותך על כך
האמת שלא ברור לי איך הגיעו פה ל 8000, הרי השתתפות עצמית היא בד"כ עד 2,000 לא?
דיברו פה על נהגים חדשים, עליהם אפשר לעשות קופה יותר גדולה פשוט כי אין להם אלטרנטיבה אחרת,
אבל בעיקרון אסור לקחת ע"פ יותר מ4000 השתתפות נראה לי

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הלחצתם אותי, אני עם רכב מושכר כבר שלושה חודשים, אלבר, ונהיתה לי שריטה קטנה, אבל חשבתי שזה לא נורא, לפי מה שרשום פה, יכולים עוד לחייב אותי על זה רציני?
דווקא לפי מה שדווח פה, החברות הגדולות כמו "אלבר" פחות עושים עסק על כל שריטה ובכל מקרה לא גובים יותר מכמה מאות כל כל נזק (אפי' יותר משריטה), ואם עשית ביטול השתתפות אז בכלל אין מה לחשוש.
הבעיה היא, למי שמשכיר מחברות קטנות ופיראטיות.

קוויק

משתמש מקצוען
דווקא לפי מה שדווח פה, החברות הגדולות כמו "אלבר" פחות עושים עסק על כל שריטה ובכל מקרה לא גובים יותר מכמה מאות כל כל נזק (אפי' יותר משריטה), ואם עשית ביטול השתתפות אז בכלל אין מה לחשוש.
הבעיה היא, למי שמשכיר מחברות קטנות ופיראטיות.
תודה.

לא עשיתי ביטול השתתפות, כי העלות של זה יקרה בטירוף, הרבה יותר מההשתתפות העצמית במקרה של נזק

(למרות שזה רכב שהחברה שאני עובדת בה משכירה, אז מענין אם זה מקובל לדרוש מהם את זה)

קוויק

משתמש מקצוען
את לא משלמת את השכירות, ואת הנזק כן?
אני לא יודעת, את השכירות לא משלמת
את הנזק, אני אמורה להחליף את הרכב בימים הקרובים, ואז אצטרך לבדוק לפי מה שיחייבו על הנזק אם מקום העבודה יסכים לספוג את זה או שזאת אחריותי.

השאלה עכשיו שאני מחליפה, ושוב קובעים כללים מחדש מול חברת הליסינג, אם מקובל כבר לבקש שזה יכלול פטור מהשתתפות עצמית (שזה תוספת עלות חודשית)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה