א. מה אם ההוצאה לפועל שכתבת שאם אחסום ייפנו להוצאה לפועל?לכן, עצתי היא, דבר ראשון לחסום את האשראי שלא יוכלו לגבות כלום (בתקווה שלא גבו כבר)
ב. ניתן לבטל אשראי ולהחזיר חזרה?
א. מה אם ההוצאה לפועל שכתבת שאם אחסום ייפנו להוצאה לפועל?לכן, עצתי היא, דבר ראשון לחסום את האשראי שלא יוכלו לגבות כלום (בתקווה שלא גבו כבר)
אפשר רק לעשות הקפאה ל 48 שעות.ב. ניתן לבטל אשראי ולהחזיר חזרה?
איזה חברה זהשלום רב
שכרתי רכב מהשכרת רכבים, ואני נהג חדש צעיר (מעל 21), והם טוענים שיש איזה שפשוף/קמט קטן בדלת, אני יכול לומר בהן צדק שזה לא נגרם ממני, אבל הם בשלהם.
השאלה מה אפשר לעשות, האם כדאי לצאת למלחמה (ומה כבר אפשר לעשות במלחמה?), או שזה לא שווה את זה, ובכלל כמה אמור להיות תיקון של כזה דבר קטן?
תודה רבה
חברה אם שם של ממרח שוקולד?מהקטנות, אבל מהבודדות שנותנות לנהגים במצבי (חדש-צעיר).
איפה החוק הזה? בגדול בכל מקום חובת הוכחה על דורש התשלום.לדאבוני, ע"פ חוק חובת ההוכחה היא עליך
אותה חברה לקחה ממני פעם (אחרי שעשיתי "הפחתה" - אין אצלהם ביטול.. ) 1500 שח על מכה קטנה ברכב, - בקיצור גבה ממני את הסכום הכי גבוה, ועוד אמר לי שהוא מתחשב בי ולא לוקח לי על יום עבודה שהוא צריך לתקן וכו...חברה אם שם של ממרח שוקולד?
יצא למישהו להיתקל פעם במקרה כזה ויכול להחכים אותי?
תבדוק מי שוכר עכשיו את הרכב ואם הם דורשים גם ממנו את הנזק תלכו לביעה שניכם ביחד בהוכחה שהם גנביםמומלץ למי שנאלץ לשכור לעשות ביטול השתתפות זה יותר זול מהסחיטות שלהם זה שיטת מצליח
פעם לקחנו רכב אחרי חברים והם האשימו את שנינו באותה שריטה...
איך ניתן לבדוק דבר כזהתבדוק מי שוכר עכשיו את הרכב ואם הם דורשים גם ממנו את הנזק תלכו לביעה שניכם ביחד בהוכחה שהם גנבים
למה סדום?תעדכנו שיש הרבה משתמשים שמעונינים לבחון מה הקשר בינם לבין סדום.
לקחת 8000 ש"ח בשביל תיקון של 300 נשמע כמו מידת סדום.למה סדום?
אכן.לקחת 8000 ש"ח בשביל תיקון של 300 נשמע כמו מידת סדום.
לא?
איזה חברה זה
אם מותר לכתוב
אני מעדיף לנסות קודם את דרך השלום...חברה אם שם של ממרח שוקולד?
לא התכוונתי שתבטל את האשראי שלך, אלא שתחסום אותם שלא יוכלו לגבות ממך יותר.א. מה אם ההוצאה לפועל שכתבת שאם אחסום ייפנו להוצאה לפועל?
ב. ניתן לבטל אשראי ולהחזיר חזרה?
כנ"ל.אפשר רק לעשות הקפאה ל 48 שעות.
כך כתוב בחוזה, שכל נזק שיגרם הם יוכלו לגבות גם בלי הוכחה.איפה החוק הזה? בגדול בכל מקום חובת הוכחה על דורש התשלום.
לא חושב שזה יעזור, הם גנבים ונוכלים אבל גם להם יש גבולות, ואת הבא בתור הם יפילו במשהו אחר.תבדוק מי שוכר עכשיו את הרכב ואם הם דורשים גם ממנו את הנזק תלכו לביעה שניכם ביחד בהוכחה שהם גנבים
לא התכוונתי שתבטל את האשראי שלך, אלא שתחסום אותם שלא יוכלו לגבות ממך יותר.
איך עושים את זה? פשוט מאוד, מתקשרים לחברת אשראי ונותנים הוראה שיחסמו את החברה הזאת מלגבות כלום מהאשראי שלך.
כששיפשפתי רכב כנהג חדש גבו ממני 1500 ש"ח.אכן.
תתפלאו לשמוע, אבל דווקא החברות האלו הרבה מהם לא לוקחים מסגרת, כדאי לבדוק כל מקרה לגופו.רוב ככל חברות ההשכרה , לוקחות "אישור מסגרת" על 5000 ש"ח כבר במעמד ההשכרה, כך שהם רק צריכים לממש את מה שחייבו כבר, וביטול או הקפאת כרטיס לא יעזור לך..
לא אמרתי שזה מה שהם יקחו, אלא שזה מה שהם יכולים לקחת, וכבר היו דברים מעולם.בכל מקרה לא נראה לי שהם יוציאו 8000 ש"ח ואדרבה, תשאל אותם כמה זה עולה התיקון ואז תבדוק אם זה סכום ששווה לריב עליו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: