טוב מאוד שמשתפים גם בסיפורים הטובים והחיוביים.ברצוני לספר משהו טוב על חברת חושן קאר
גם אני נהג חדש (לקראת סיום ב"ה) ובבין הזמנים לקחתי רכב מחושן קאר ולאחר קצת זמן שבקושי נסעתי ברכב ראיתי שיש פנצ'ר, עדכנתי מיד את החברה ומאחר שזה היה מאוחר בלילה מישהו צדיק ברחוב עזר לי להחליף גלגל, ובבוקר משכיר הרכב נסע איתי לפנצ'ריה הקרובה לתקן את הפנצ'ר על חשבון חושן קאר...... וכן כשיצא לי פעם סכום גדול על השכרת הרכב הוא בא לקראתי בהנחה קטנה, כמובן שאני לא בא לסנגר יותר מידי אבליש גם דברים טובים לומר עליהם.
אף פעם לא גביתי מלקוח על פנצ'ר (גם כשנהרס צמיג).גם בחברות הכי טובות והגונות לא עושים את זה
הסיפור נכון מאד!! אין לי מניות עם חברת חושן קאר! ואכן ברגע שאני יסיים את הנהג חדש אני יעזוב אותו לחברות הגדלות ששם אני אקבל מחיר יותר שפוי.....טוב מאוד שמשתפים גם בסיפורים הטובים והחיוביים.
(למרות שזה מוזר שהוא תקן על חשבונו, והוריד לך במחיר השכירות. בכנות, זה נשמע מוזר, גם בחברות הכי טובות והגונות לא עושים את זה, אלא א"כ מסכמים לפני מחיר מסוים, אבל בכל מקרה מקווה שזה נכון)
אתה משכיר רכבים? וא"כ תפרסם את עצמך.....אף פעם לא גביתי מלקוח על פנצ'ר (גם כשנהרס צמיג).
אכן, אבל בצפת...אתה משכי
אתה משכיר רכבים? וא"כ תפרסם את עצמך.....
הם הכי מתמחים בתחום הזהגם לנו קרה, בעלי היה נהג חדש ולקח רכב מחברה קטנה בבני ברק ששמה כאחת מעונות השנה
ולקחו לנו כמה מאות שקלים על שריטה פצפונת ממש.
מעניין אולי זה תלוי בסניפים כי אני שכרתי מהחברה של השוקולד בבית שמש ונראה שהם בכלל לא מקפידים על שריטות וככה הבנתי גם מחברים.הם הכי מתמחים בתחום הזה
ובפער גדול מכולם...........
תמיד מדברים אליהם בהקשר הזה.............
בלת"קשלום רב
שכרתי רכב מהשכרת רכבים, ואני נהג חדש צעיר (מעל 21), והם טוענים שיש איזה שפשוף/קמט קטן בדלת, אני יכול לומר בהן צדק שזה לא נגרם ממני, אבל הם בשלהם.
השאלה מה אפשר לעשות, האם כדאי לצאת למלחמה (ומה כבר אפשר לעשות במלחמה?), או שזה לא שווה את זה, ובכלל כמה אמור להיות תיקון של כזה דבר קטן?
תודה רבה
בהודעה שציטטת בשמי לא דיברתי על חברת השוקולד.....מעניין אולי זה תלוי בסניפים כי אני שכרתי מהחברה של השוקולד בבית שמש ונראה שהם בכלל לא מקפידים על שריטות וככה הבנתי גם מחברים.
הסיפורים על החברה הנ"ל באמת מזעזעים, שמעתי לא על אחד ולא על שניים שנפלו בפח איתם על דברים קטנים, ועל זה נאמר 'למזהיר ולנזהר וכו',חברה אם שם של ממרח שוקולד?
מוכר מאוד בחברות השכרה,שלום רב
שכרתי רכב מהשכרת רכבים, ואני נהג חדש צעיר (מעל 21), והם טוענים שיש איזה שפשוף/קמט קטן בדלת, אני יכול לומר בהן צדק שזה לא נגרם ממני, אבל הם בשלהם.
השאלה מה אפשר לעשות, האם כדאי לצאת למלחמה (ומה כבר אפשר לעשות במלחמה?), או שזה לא שווה את זה, ובכלל כמה אמור להיות תיקון של כזה דבר קטן?
תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: