למרות שהאשכול הזה ישן הוא מתעורר מידי פעם לחיים....היי, אני מודעת לזה שהאשכול הזה ממש ישן...
ובכל זאת, אני פשוט קראתי את זה עכשיו לאחר שיכנועים רבים, ואני לא מצטערת לשניה!!
נשאבתי פנימה בצורה לא נורמליייייית.
ספר מרתקקקקקקק
ולשאלת השאלות, יש למשהו מושג מה קורה עם הספר הבא 'רזי ניהר'???
או שיש משהו שהצליח להשיג דרך לתקשר עם אביגיל גדולד הסופרת??
יש לי אלף ואחת שאלות שאני חייבת לדעת שיבוא להם בסוף תשובה, כי אם הספר הבא יהיה גם על נאמני הזמן אבל לא לינאר, אני אתאכזב ברמה הזויה!!!!
זה עוד מלללללא זמןנראה לי שזה יצא באזור פסח
כי אז נודע להם על חגים שלפני כן הם לא יכלו בכלל לשמור אותם ובגלל זה גם לא ידעו עליהם.נ.ב. גם אתם הרגשתם בסוף הספר שהוא נהיה יהודי מידי?
קשה לי מאודד להאמין שהוא לא יהיה על לינאר... היא הרי מביאת הגאולה ואני מניחה שזה הכיווןיש לי אלף ואחת שאלות שאני חייבת לדעת שיבוא להם בסוף תשובה, כי אם הספר הבא יהיה גם על נאמני הזמן אבל לא לינאר, אני אתאכזב ברמה הזויה!!!!
הלוואיייייייייי אבל אין כ"כ דרך לדעת... היא יכולה להפתיע פתאום...קשה לי מאודד להאמין שהוא לא יהיה על לינאר... היא הרי מביאת הגאולה ואני מניחה שזה הכיוון
לגמרי...!ואבוי לה אם הוא לא יהיה ארוווווך ארוווווך כאורך ההמתנה!!!
את בטוחה?בספר הראשון הנערה הבהונית מהפונדק של דולי קוראת ללינאר רזי ניהר,
חחח כבר החלטת סופית שהיא מאומצת?אנחנו רוצים לדעת למה לינאר מאומצת ומי ההורים האמתיים שלה!!!
עד כמה שזכור לי הבהונית שאלה אותה אם היא להי נאאר שזהו שמה של לינאר מהנבואה ובשפת הממלכות העתיקהנראה לי....
ככה זכור לי.
היא שואלת את לינאר אם היא רזי ניהר,ולינאר עוד לא יודעת את זה,אז היא עונה לא שלא
ואם היא תראה את רזי ניהר היא תגיד לה שהבהוניות מחפשות אותה
הבהונית אמרה ללינאר שהם צריכים לתת לרזי ניהר מתנה מהירח והכוכבים,משהו כזה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: