כן, יש הרבה שאלות והרבה חורים בספר. אבל הוא כל כך יפה!!!ואם כך השאלה איך רבקה הצליחה (רוחשת טובה- אבל איך היא הוכיחה?) ואחרי שהיא ברחה אמרו שמישהו פתח לה את המעבר חזרה (כנראה פיקילו) זה אומר שהיא לא יכלה להיכנס...
כן, יש הרבה שאלות והרבה חורים בספר. אבל הוא כל כך יפה!!!ואם כך השאלה איך רבקה הצליחה (רוחשת טובה- אבל איך היא הוכיחה?) ואחרי שהיא ברחה אמרו שמישהו פתח לה את המעבר חזרה (כנראה פיקילו) זה אומר שהיא לא יכלה להיכנס...
ככה היה גם בחלק הראשון והרבה דברים נפתרו בשני...כן, יש הרבה שאלות והרבה חורים בספר. אבל הוא כל כך יפה!!!
צודקת נכון.ככה היה גם בחלק הראשון והרבה דברים נפתרו בשני...
מקווה שבאמת אלו לא סתם חורים ויש תשובות בספר הבא (שכבר יבוא!) למרות שאני חושבת שדברים כמו השמירה על כפר הנאמנים הם פחות או יותר מה שכתוב בחלק השני ואת החורים אם הסופרת שמה לב אליהם הדמיון שלנו אמור להשלים...
מקווה שזה באמת יהיה שווה את ההמתנה (כלומר מבחינת סתימת חורים) אבל מצד שני שתרחם עלינו ושזה לא יהיה עוד הרבה זמן!ואולי היא גם בפורום הזה וממהרת לתקן את החורים לקראת הספר הבא. אולי בגלל זה הוא מתעכב
וגם יותר מהקוראים!העניין שכל דמויות הספר יודעות יותר על הדמות הראשית(לינאר) יותר משהיא בעצמה יודעת
זה בגלל שהפנתרה הביאה אותם לשם, הם לא נכנסו לבד.נראה שכולם יכולים להיכנס לכפר הנאמנים עובדה שאנשי המשטר הרגו עם מלא חיצים את הראמלונים אגב שמתם לב שראמלון מזכיר ראם-מלון
ואו גאונייייראם סוג של אייל או צבי שהוא מלון
צבי הוא מלון?? לא הבנתי...ראם סוג של אייל או צבי שהוא מלון
ראם היא סוג של חיה שדומה לצבי, והראם הזה הוא כמו מלון (בית מלון)צבי הוא מלון?? לא הבנתי...
חושבת שלזה היא התכוונה...ראם היא סוג של חיה שדומה לצבי, והראם הזה הוא כמו מלון (בית מלון)
וראמלון זה שילוב של שתי המילים- ראם+מלון=ראמלון
ככה לפחות אני הבנתי את זה
אולי הכי טוב אם @kali770 תסביר למה היא התכוונה...
זה הגיוני, שספר אגדות יתבסס על אגדות שכבר מוכרות לקוראים, ויגרום להם עי"כ להתחבר אל הסיפור.אגב כל הספר הזכיר לי קצת את 10 השבטים האבודים מאחורי נהר הסמבטיון (ים הפלך הפרוע) ויש את הרי החושך (הרי הרכסים השחורים)ועוד
לא מכיר, כך שזה לא פוגע לי בחוויה.כל הספר הזה הוא ספר שנבנה על בסיס ספר ידוע
לוחמי התמורות - ארז משה דורון
זה לא אמור לפגועלא מכיר, כך שזה לא פוגע לי בחוויה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: