לא קראתי את כל ההמלצות, אבל עולם חירש- מעולה!!!
גם אחד מאלף-ממולץ מאד!
?על עולם חרש שמעתי הרבה הסתייגויות.
ואם כבר דיברו על הספרים הישנים של @רותי קפלר (לוידעת למה זה לא תייג) יש לה סיפור שהיא כתבה בהמשכים ולא יצא בספר על סמינר חדש (משהו כזה...) חלום של סיפור!כל הספרים הישנים של רותי קפלר. מושלמים!
נכון!ואם כבר דיברו על הספרים הישנים של @רותי קפלר (לוידעת למה זה לא תייג) יש לה סיפור שהיא כתבה בהמשכים ולא יצא בספר על סמינר חדש (משהו כזה...) חלום של סיפור!
משהו יודעת איפה אפשר להשיג את זה?
או זוכרת איפה זה התפרסם?
את האמת לא זכיתי לקרוא אותו בעיתון (הייתי אז פיצקית...)נכון!
קראו לו אם אני לא טועה- "קורותיו של סמינר צעיר אחד" בעיתון הבית שלנו.
גם אני מאד רוצה לקרוא אותו שוב.
מחפשת מאוד!! את הספרים של ר' דוד זריצקי "בצל צח" (2 חלקים)בהחלט
ואם כבר דיברו על הספרים הישנים של @רותי קפלר (לוידעת למה זה לא תייג) יש לה סיפור שהיא כתבה בהמשכים ולא יצא בספר על סמינר חדש (משהו כזה...) חלום של סיפור!
משהו יודעת איפה אפשר להשיג את זה?
ואני זוכרת את זה- כהסיפור הכי יפה ששמעתי בחיי.הלכתי לחפש אותו בכונן D והאמת, די נחרדתי
סיפור חמוד, אבל בוסרי לגמרי. מלא נגיעות-חיקוי של חוי רוזנברג, תום נעורים נוטף, הטפות מוסר חינוכיות וראייה חד מימדית, אפילו לא דו.
אין מצב שאני נותנת לבני אדם לקרוא את הדבר הזה...
אחד הספרים המיוחדים,מומלץ בחוםהיה לי ספר נוסף שאהבתי מאוד בשם 'תמורות' אני חושבת
הלכתי לחפש אותו בכונן D והאמת, די נחרדתי
סיפור חמוד, אבל בוסרי לגמרי. מלא נגיעות-חיקוי של חוי רוזנברג, תום נעורים נוטף, הטפות מוסר חינוכיות וראייה חד מימדית, אפילו לא דו.
את האמת לא זכיתי לקרוא אותו בעיתון (הייתי אז פיצקית...)
אבל המורה שלי הייתה מספרת לנו את זה כל הפסקה בהמשכים- בכיתה ח' ומאז אני מתגעגעת.....
מחפשת מאוד!! את הספרים של ר' דוד זריצקי "בצל צח" (2 חלקים)
גם יד 2.
אם אתם יודעים אשמח לפרטים היכן ניתן להשיג.
תודה מראש.
רותי פליז!!הלכתי לחפש אותו בכונן D והאמת, די נחרדתי
קראתי לאחרונה את אחד מספרח שמואל ארגמן שאחד הילדים הביא הביתה מהספריה.תקראו קצת ספרים מפעם-ישרים ונעדרי תחכום,
ד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: