הפיצוצים הנשמעים בגזרת הגליל המערבי ועד צפון הקריות: כתוצאה מפעילות כוחותינו. לא מכירים חריג בגזרההסבר פרט?
הצפון זה משהו נרחב.
ואז מה אם נשמעים פיצוצים?
מה החדשות פה?
אדיר לחקים
הפיצוצים הנשמעים בגזרת הגליל המערבי ועד צפון הקריות: כתוצאה מפעילות כוחותינו. לא מכירים חריג בגזרההסבר פרט?
הצפון זה משהו נרחב.
ואז מה אם נשמעים פיצוצים?
מה החדשות פה?
מאמין שעיקר הענין זה שכשישראל תחסל בעז"ה את "הממשיך" הם יוכלו להגיד שזה לא הוא...מסתבר שמי שיודע לחסל את המנהיג יצליח גם לדעת מיהו......
מה הסיפור?והאם זה נקרא עדכון?
אני שואל ברצינות ולא בכדי להטריל או כלפי כותב העדכון
אלא שזה הכללים הברורים של אשכול העדכונים
אם למישהו יש הסבר אחר שיעדכן(בנספח...)
''כללים למשתתפים באשכול עדכונים זה:
• אשכול זה מיועד לדיווחים בלבד, עדכונים מהנעשה במלחמה, חדשות נקיות ומוסמכות.
• האשכול אינו מיועד לדיונים, ציטוטים, בדיחות, פרשנויות, כתבות, תמונות, סרטונים, קבצים כלשהם, בקשות תפילה ותהילים (מלבד הפרק היומי), בקשות עזרה וחסד, סיפורי גבורה וניסים, בקשות מקור לדיווחים, שאלות ובירורים על דיווחים. כמו כן, אין להעלות ידיעות ושמועות אודות אירועים מיוחדים שאין עליהן מקור מוסמך, כמו נפילת חייל בקרב, שחרור חטופים, להקת כטב"מים לדימונה וכדו'. וכמובן שאין לכתוב הודעות הנוגדות את הצנזורה, או מכילות תוכן שאינו ראוי לאתר פרוג, או מכיל תוכן קשה לקריאה.''
דפק לי את הלילהינון מגל - יש לכם סיבה טובה להישאר ערים הלילה חכו להפתעות.
בינתיים לא קורה כלום...דפק לי את הלילה
לא מצליח להירדם
דפק לי את הלילה
לא מצליח להירדם
עוד פעם ההודעה הזאת?
אולי הם מחכים שתרדם.דפק לי את הלילה
לא מצליח להירדם
שאלת שאלה קשה ביותר....אולי הם מחכים שתרדם.
ועכשיו ברצינות, מה יקרה אם תישן ובינתיים יקרה משהו? אני לא מבין.
ינון מגל - יש לכם סיבה טובה להישאר ערים הלילה חכו להפתעות.
דפק לי את הלילה
לא מצליח להירדם
ערוצים ערביים מייללים: "צפון רצועת עזה מושמדת - כל הלילות בעזה מפחידים, אבל הלילה הזה הוא אחד המפחידים ביותר!!"
יש לי הרגשה שהם (ישראל) רוצים לסגור מעגל ביום השנה- קרי - ש"ת...תקיפה באיראן בימים הקרובים
ידיעות אחרונות
אמר את זה בפטריוטים@רועי COPY בערוץ וואטספ של ינון מגל אין שום הודעה כזו.
נשמח למקור.
למה "הם"?יש לי הרגשה שהם (ישראל) רוצים לסגור מעגל ביום השנה- קרי - ש"ת...
מערכת הבטחון...למה "הם"?
@הכריש דיווח באשכול העדכונים שהפיצוצים הם מכלי רכב שהתפוצץ בפתח תקווההיו עכשיו פיצוצים במרכז ממה זה?
שיעצרו כל ''יצחק כהן'' שימצאואיזה טימטום לפרסם את שמו
ישראלים פשוט לא יכולים להתאפק.
עזבו את זה שהוא סוג של הופך למטרה נקודתית, אולי זה לא רלוונטי כ"כ, הוא פשוט בפונטציאל להיעצר בכל שד"ת שהוא יגיע אליו בעולם
הזיה
פרסמו גם תמונה.שיעצרו כל ''יצחק כהן'' שימצאו
נראה אותם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: