מחקתי כבר 4 פעמים, הם מתעקשים להשאיר את זה שם משום מה....
אולי הם רוצים שכולם יראו איזה סוג הודעות לא להכניס באשכולמחקתי כבר 4 פעמים, הם מתעקשים להשאיר את זה שם משום מה....
אני כבר לא רואה את ההודעות שכתבתי..אולי הם רוצים שכולם יראו איזה סוג הודעות לא להכניס באשכול
הערכה שלי
אני מתפלא איך הוא עוד מעיז להוציא את אפודובר צה"ל: הטיל ששוגר מתימן יורט על ידי מיירט מדגם ׳חץ׳ בהצלחה. האזעקות והפיצוצים שנשמעו הן כתוצאה מתהליך היירוט ושברי היירוט.
עוד שאהיד בדרך לירושליםרסיסים מעל חומת העיר העתיקה בירושלים
הטיל יורט מחוץ לגבולות המדינה
עמית סגל
שקר גמור זה היה מעל שמי הארץדובר צה"ל:
בהמשך לאזעקות במרכז הארץ, טיל קרקע-קרקע ששוגר מתימן יורט על ידי מיירט מדגם "חץ" מחוץ לגבולות המדינה.
נכון לשלב זה, אין שינוי בהנחיות פיקוד העורף.
בגלל הגובה הרב זה נראה מעל שמי הארץ אפי' שזה מחוץ לגבולשקר גמור זה היה מעל שמי הארץ
2. כנראה אצלם מחוץ לגבולות מדינת תל אביב.
ההגנה האווירית במרחב הדרומי חלשה מאוד לאחרונה וזאת סיבה לדאגה. אמש כטב״מ מתפוצץ בבסיס צבאי חשוב באילת, ואחד נוסף אבדו עקבותיו. לפני שבוע וחצי אזעקות שמעירות מיליון וחצי איש בעקבות יירוט לא טוב. והלילה סמוך לשעה 1 יירוט מעל שמי המדינה במקום במקום מרוחק, שמבהיל מילוני אזרחים.
הלל ביטון רוזן
הטיל יורט מחוץ לגבולות המדינה
יתכן שראית יירוט של רסיסים גדולים ע"י כיפת ברזלשקר גמור זה היה מעל שמי הארץ
2. כנראה אצלם מחוץ לגבולות מדינת תל אביב.
א. אתמול הכטבמ"ים נורו מעירק ולא מתימןהחוב של צה"ל לחות'ים בתימן: טיל נורה מתימן והפעיל אזעקות במרכז ביום ראשון בשבוע שעבר. לא התבצעה תגובה בתימן.
אתמול כטב"מ מתימן פגע באילת ופצע שני בני אדם. לא התבצעה תגובה בתימן.
הלילה מיליוני בני אדם ממודיעין דרך לכיש ועד ת"א נכנסו למקלטים בגליל טיל בליסטי מתימן. לא התבצעה תגובה בתימן.
כבר פעם שניה שיש תאונה...ברהנו טגניה: צעירה נפצעה בינוני בתאונת דרכים בעקבות האזעקות,
כרגע ,א. אתמול הכטבמ"ים נורו מעירק ולא מתימן
ב. כל עוד שאין נפגעים לא מגיבים נולדת אתמול?!!
כנראה אין חוב
הם הגיבו על חיסול משמעותי ואז אין חוב על התגובה אם אין נפגעיםא. אתמול הכטבמ"ים נורו מעירק ולא מתימן
ב. כל עוד שאין נפגעים לא מגיבים למרבה הצער נולדת אתמול?!!
כנראה אין חוב
במקביל להלוויית איבראהים עקיל בביירות, החלה ברגעים אלו גם בבגדאד הלוויתו של אבו חיידר אל-חפאגי, המפקד במיליציית גדודי חיזבאללה העיראקית, שחוסל בתקיפה בדמשק ביום שישי המיוחסת לישראל (רועי קייס)
אם כל מסלול הטיל היה פי 5 ממהירות הקול ולא פי2 אז לא היה לוקח לו להגיע מתימן 10 דקות אלא 4 דק' ולזה לא קוראים היפר סוני גם אם יש לו שלב שהוא לא רק היפו אלא היפרלפני שמתחילים כאן ספקולציות אם הטיל היה היפרסוני או לא,
ומה זה אומר על מערכות היירוט שלנו, ועל ההתקדמות של החות'ים, וכו'.
אז אני אומר בוודאות של 100%.
הטיל היה היפרסוני.
היפר סוני=טס במהירות 5000 קמ"ש ומעלה, האם זו המהירות שהטיל החות'י טס?כל טיל בליסטי מעל 500 ק"מ הוא היפרסוני.
יתכן שמה שראו בארץ זה הרסיסים.שקר גמור זה היה מעל שמי הארץ
2. כנראה אצלם מחוץ לגבולות של מדינת תל אביב.
לא הבנתי את הבעיהמה זה תהליך היירוט?
ככה זה תמיד היה, גם בעוטף, גם כשמיירטים יש אזעקה.אבל באמת לא מובן למה הפעיל אזעקה
כי הם ממשיכים לעוף לאותו הכיוון שאליו עפו במקור (בגלל המהירות הגבוהה אז התאוצה שלהם ממשיכה)חוץ מזה , אם הגיע מתימן ויורט מחוץ לגבול , למה חשש לשברי יירוט במרכז ולא בדרום ?
כדי לא ליצור בלבול:מדוע מדיניות ההתרעה היא רק אזעקה ברגע האחרון שמאד מבהילה ומלחיצה
ניתן להודיע בהודעות לטלפון ובשידורי החדשות 10 דק' קודם כי בעוד 8 דק' ככל הנראה תישמע אזעקה ומומלץ להתכונן
אם כל מסלול הטיל היה פי 5 ממהירות הקול ולא פי2 אז לא היה לוקח לו להגיע מתימן 10 דקות אלא 4 דק' ולזה לא קוראים היפר סוני גם אם יש לו שלב שהוא לא רק היפו אלא היפר
אני לא מבין בטילים.היפר סוני=טס במהירות 5000 קמ"ש ומעלה, האם זו המהירות שהטיל החות'י טס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: