במו"ע
היה כעת בום (שמיימי) חריג
רק אני שמעתי
?
רק אני שמעתי
?
היו גם כמה (3 או 4) באזור הדרום יותר.במו"ע
רק אני שמעתי
?
תושבים דיווחו לפני מספר דקות על שמיעת פיצוץ חזק במודיעין עילית, "ככה"נ" מדובר בתקיפות בעזה, אין חריג. (ידיעות מודיעין עילית).במו"ע
רק אני שמעתי
?
הים בכיוון ההפוך. אם הגדר עם מצרים בצד שמאל אזי הים מלפנים וכרם שלום מאחור.עוצר טרמפ לים בציר פילדלפי
צפה בקובץ המצורף 1768081
רחמי על הרופאים המנתחים..............ינון מגל: המחבל מפיגוע הדריסה נכנס לחדר ניתוח בשערי צדק.
אל דאגה מסתמא הם מדברים ערבית כמוהורחמי על הרופאים המנתחים..............
יש לא מעט רופאים יהודים בשערי צדק.אל דאגה מסתמא הם מדברים ערבית כמוהו
אמין ביותר...יריב לוין (בתמיכת נתניהו) עמד מאחורי ניסיון לשכנע את היועצת המשפטית לממשלה להודיע שהיא מתכוונת לחקור את נתניהו וגלנט על פשעי מלחמה, וזאת כדי להוריד את האג מהגב שלהם. היועמ״שית הסבירה שזה לא יהיה אמין והמליצה על ועדת חקירה ממלכתית (דעתו של נתניהו בעניין ידועה). אפשר רק לדמיין את המהומה שהיתה מתחוללת במדינה אם זה היה קורה.
דנה ויס
למעשה, זה נראה בכלל דף על מחירים בעסקה.מה הסיפור עם המסמך שגלנט הציג הוא מציג מסמך והוא מספר מה יש בו, אבל התרגום של המסמך מראה משהו אחר לחלוטין יש על זה כתבה בJDN אבל לא הבנתי כלום.
צפה בקובץ המצורף 1769160
גם אתם משוכנעים שזה חייב להיות שזה במקרה, כי איך הוא אמור לדעת שהמחבל שם, הריח״כ צבי סוכות גילה במקרה בביקור בבית החולים שערי צדק כי מאושפז שם המחבל שביצע את הפיגוע בגבעת אסף בו נרצח החייל סמ״ר גרי גדעון הנגהאל הי״ד.
וואו איזה מזל יש לו בדיוק בא לביה"ח ו וואלה מי נמצא שם מחבל,ינון מגל: המחבל מפיגוע הדריסה נכנס לחדר ניתוח בשערי צדק.
זה התשובה החמאס צודקיםמה הסיפור עם המסמך שגלנט הציג הוא מציג מסמך והוא מספר מה יש בו, אבל התרגום של המסמך מראה משהו אחר לחלוטין יש על זה כתבה בJDN אבל לא הבנתי כלום.
צפה בקובץ המצורף 1769160
דוברי חמאס בתקשורת התאוששו:
מסמך שהראה גלנט למצלמות היום לפיו מדובר במסר ממחט חאן יונס ראפע סלאמה לאחים סינוואר על המצב הקשה של הארגון כולל תרגום אחר לחלוטין ונותן הצצה נדירה לאיך חמאס מנהל את המשא ומתן לעסקה בדרגים הגבוהים ביותר.
אליאור לוי ורועי קייס:
במסמך שמו של סינוואר מוזכר "אבו איבראהים" והוא מפרט את השלב הראשון של השלב ההומניטרי לעסקה - כמה חטופים חמאס ישחרר וכמה מחבלים חמאס דורש עבור כל חטוף בקטגורייה הזאת. נטען שיש בהצעה שקיבלו חמאס מהמתווכות התקדמות רבה בנושא הזה
מחבר המסמך מברך את סינוואר על הפעולה האחרונה שבה נהרגו 4 מ"חיילי האוייב" ונפצעו 10 (כנראה פיצוץ המנהרה בשאבורה ביוני): "אני שולח את הערותיי למסמך האחרון, אחרי שקראתי את הערותיו של סינוואר על ההצעה הלפני אחרונה"
1. מספר החטופים שישוחררו בסבב הראשון יהיה 33. בסבב הזה ישוחררו ילדים, נשים, מבוגרים וחיילות.
2. המפתח לנשים ולילדים יעלה ל-30 אסירים
3. המפתח למבוגרים יעלה גם הוא ל-30
4. המפתח לחיילות יעלה ל-50, לאחר שבמסמך הקודם דובר על 40. מתוך ה-50 הללו , 30 אסירים השפוטים לתקופות ארוכות ועוד 20 השפוטים למאסרי עולם, לפי מפתח של וותק.
תוכן המסמך סותר לחלוטין את דברי שר הביטחון גלנט כאילו עולה ממנו מצוקה, אלא ההיפך - הנימה השוררת היא של ביטחון עצמי גדל והולך של חמאס, כאילו ביכולתו להגדיל את המפתח של האסירים שישוחררו בעיסקת החלופין.
מה הוא רוצה להגיד בזה?מזכ"ל האו"ם לרויטרס: "נתניהו לא עונה לשיחות הטלפון שלי"
אמרה את זה כבר בינואר, צריך לקחת בעירבון, כי אז גם אמרה שפגשה פעמיים את סינואר, ואחכ בן משפחה שלה אמר שזה לא נכוןעדינה משה, שהשתחררה בעסקת החטופים אחרי 49 ימים בראיון ל׳גל״צ׳ - ״בזמן שהייתי במנהרה, ראיתי את החטופים ירדן ביבס ועופר קלדרון מניר עוז כשהם מוחזקים במכלאות. היו שם מכלאות. ניגשתי, והיה חשוך לגמרי. שאלתי אותם למה אתם במכלאה? והם אמרו שהם לא יודעים. כששאלתי אם התעמתו עם חמאס - הסתבר שכן״.
לגמרי לגמרי.אמרה את זה כבר בינואר, צריך לקחת בעירבון, כי אז גם אמרה שפגשה פעמיים את סינואר, ואחכ בן משפחה שלה אמר שזה לא נכון
יש סיכוי שהלחץ והבלאגן שהם היו בו בלבל קצת
משפט שמאלני קלאסי...תמונה זו, מציגה את הפער בין האנושיות לבין המלחמה • צפו (כל רגע)
ציטטתי את מה שכתבו שם באתר, כולל המקורמשפט שמאלני קלאסי...
בא נתקן אותו:
תמונה זו מציגה את התכונה היהודית הבסיסית של רחמים.
(ואוסיף עוד משהו - שלפעמים לצערנו יוצאת מאיזון)
אין בעיה, לא תקפתי אותך. ראיתי שזה לא מילים שלך.אלו לא מילים שלי
אני בן.ואין ספק שאת צודקת
זוכרים את הודעת דו"צ שהחיילים בכלל באו אליו אחרי מידע מודיעיני?פרטים נוספים על חילוצו של פרחאן אל-קאדי: החיילים חיכו יממה ליד הדלת, וחשבו שמדובר במחבל (ינון יתח)
אולי הוא היה מקור המודיעין שלהם כשצעק להם שהוא ישראלי ואחרי יום שלם האמינו לוזוכרים את הודעת דו"צ שהחיילים בכלל באו אליו אחרי מידע מודיעיני?
שוב פעם יצא לא כ"כ אמין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: