התבלבלת, כאן זה המקום.זה פייק?
או שאכן מדובר בחיסול שלישי
שלא יחסמו אותך כמו שחסמו אותי בעבר........
התבלבלת, כאן זה המקום.זה פייק?
או שאכן מדובר בחיסול שלישי
אליאור לוי ברשת ב: חלאד משעל - המשמש כיום כמנהיג חמאס בחו"ל, צפוי להתמנות במקומו של הנייה, מינוי זמני עד הבחירות ב2025
מותר לרויטרס לחזור על הידיעה של אליאור לוי, או שזה כפול?רויטרס: חאלד משעל צפוי לחזור ולהיות ראש הלשכה המדינית של חמאס, לאחר חיסולו של הנייה ברק בטש
מנין (אם בגלל הישיבת קבינט וההצהרות, כבר הורגלנו שזה לא אומר הרבה)?גם הלילה הולך להיות מענין
בדיוק הפוך.אני לא מצליח להבין, מילא עיתונאי השמאל לא מפסיקים לדבר על המחדל של השביעי באוקטובר ולהזכיר אותו בכל פינה כדי להתנגח בממשלה (כן, גם את הפשלות של הצבא הם מביאים בשביל להתנגח בממשלה, איך זה קשור, תשאלו אותם.....), אבל מה בוער לעיתונאים חרדים לשוב ולהזכיר את זה, הבנו, היו כאן פשלה וכישלון בקנה מידה מטורף, ואין ספק שצריך לתחקר ויתחקרו את זה ללא רחמים, אבל לא צריך לחזור על זה בכל פעם שאפשר.
משעות הבוקר עולים ברשת דיווחים מחשבונות איראנים/פרו-איראנים לכאורה המדווחים על חיסול בכירי משמרות המהפכה ו/או תקיפות אוויריות בסוריה לעבר כוחות איראנים. מדובר בערוצים המתיימרים להיות פרו-ישראלים הפועלים מסעודיה ומפיצים ידיעות כזב. לא היו היום תקיפות ו/או חיסולים בסוריה כלל. ערן מלכא אלעאלם אלערבי-
מישהו יודע למה להאמין??????????מתגברים הדיווחים על חיסולו בסוריה של אמיר אלי חאג׳ריזאדה, מפקד כוחות האוויר של משמרות המהפכה.
בן יניב
איך פשיטה בדמשק?דיווח ערבי:
חאג' חביבזאדה, מנהיג במשמרות המהפכה האיראניים, נהרג בפשיטה ישראלית בדמשק, סוריה.
מן הסתם תרגום לא מדוייקאיך פשיטה בדמשק?
איך פשיטה בדמשק?
אכן כך מתורגמת המילה תקיפה בדרך כללמן הסתם תרגום לא מדוייק
אם יש מתנדבים שמוכנים לדרג בדירוג חיובי את הדיווחים העיקריים במהלך המלחמה -יש מנהג חשוב באשכול המרכזי (אני מתכוון ברצינות) שאם מישהו מביא דיווח 13 שניות אחרי שזה כבר הובא - הוא מקבל בסביבות 50 דירוגים שליליים,
(אינני מתכוון ללעוג - זה המטרה - כדי לסמן שמיועד למחיקה),
אני רק שואל - למה הדירוג החיובי הוא עם היענות חלשה,
במקום שיהיו מאות דירוגים חיוביים על כל אירוע פורץ דרך - שזה יעזור מאוד למי שרוצה להיזכר בהתרחשויות המרכזיות שהיו במהלך המלחמה (אני מדבר גם על עוד כמה עשורים....) - וכפי שמובא בתיאור שזה המטרה,
(נזכרתי בזה - כי ב''ה היום העדכון על הנייה ימ''ש כן קיבל מעל מאה דירוגים חיוביים),
למי שלא הבין מה כוונתי - שייכנס לאשכול הדיווחים ויסדר שהמיון יהיה לפי דירוג - ויבדוק מה התוצאות...
השאלה, האם יש כבר אינדיקציות שחיסול הבכירים פוגע ביכולת הצבאית של ארגוני הטרור?ובכלל, ישראל צוברת מסה קריטית של חיסולי בכירים בכל המזה"ת, מעזה דרך דמשק ועד טהראן
אז מה נקרא 'מעשה אמיץ'?בכיר חמאס מוסא אבו מרזוק: "ההתנקשות במפקד איסמעיל הנייה היא מעשה פחדני ולא יעבור כהפקר".
בעז"ה, יהפכו לששון ולשמחה!צריך לזכור שאנחנו עדיין בגלות במיוחד בזמן הזה בשלושת השבועות.
והימים הבאים עלינו...
למה צריך לעדכן - האם מישהו מתכוון להגיע לשם?רועי קייס:
תחרות קשה בין הדיווחים על קבורתו של הניה בטהראן או בדוחה. נעדכן
אתמול אחי ממרכז הארץ התקשר, וסיפר ששמע מרב שסיפר כי בכיר שב"כ התקשר אליו ואמר לו, שאם הוא מכיר תושבים מהצפון - שיודיע להם לעזוב אותו מיד!עכשיו אפשר לספר - אנשי פיקוד העורף העבירו אמש למשל"טים בצפת מנות קרב עבור תושבי העיר. ראש העיר יוסי קקון המליץ לאגור מוצרי מזון ושימורים; תורי ענק כעת ברשתות.
ב'פרוג'?גם הלילה הולך להיות מענין
אה ואני חשבתי שהם הוציאו את הרכיבים הרגישים מהמתקנים לייבוש בשמש׳ערוץ i24News’: כוננות באתרים אסטרטגיים במרכז הארץ
למה מגיע להם פרס?עמית סגל: ישראל התלבטה אם לחסל את שוכר או לפגוע בתשתיות - השיקול שהכריע הוא ששוכר אחראי לרצח 241 אמריקנים ב-1983 ועל כן התפיסה אומרת שיהיה גיבוי נרחב יותר מוושינגטון.
ניחוש:יו״ר מפלגת ישראל ביתנו, ח״כ אביגדור ליברמן, כתב בחשבון הטוויטר שלו כעת:
״מי שמנע את חיסולו של איסמעיל הנייה בתקופתי כשר הביטחון, הוא אותו אחד שאחראי על המחדל החמור בשבעה באוקטובר.״
רק לי עושה רושם שאבו צאלח הוא איזה סוכן איראני שכל הזמן רק זורה פחד בלבבות?אבו צאלח
ארה"ב בכיר אמריקאי: רצח הנייה יצר מצב מסוכן יותר עם פוטנציאל גדול יותר להסלמה. ברור
גם אני חשבתי ככהרק לי עושה רושם שאבו צאלח הוא איזה סוכן איראני שכל הזמן רק זורה פחד בלבבות?
לא ידעתי שיש סוכנים איראנים חרדיים...רק לי עושה רושם שאבו צאלח הוא איזה סוכן איראני שכל הזמן רק זורה פחד בלבבות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: