לחובבי הקונספירציות:ההערכה בישראל: פואד שכר נפגע קשה מאוד בתקיפה כך דיווח כתבנו הצבאי הלל ביטון רוזן
ישראל בכוונה רק פצעה אותו קשה, כדי שחיזבאללה יוכל להגיב תגובה חלשה יחסית ונחזור לשיגרה הרגילה
לחובבי הקונספירציות:ההערכה בישראל: פואד שכר נפגע קשה מאוד בתקיפה כך דיווח כתבנו הצבאי הלל ביטון רוזן
ההערכה מתחזקת בצה"ל היעד חוסל
ערוץ 14
גורם ישראלי בכיר: "מעריכים שהיעד חוסל, אין עדיין אישור סופי שלוקח זמן בד"כ. זה החיסול המשמעותי ביותר במלחמה בצפון, מקביל למוחמד דף בעזה. הוא האיש הקרוב ביותר לנסראללה, בפועל השני בחשיבותו בארגון, וגם המפקד על כל המערכים האסטרטגיים של חיזבאללה".
מוטי קסטל
על פי מקורות ישראלים היעד נפצע קשה מאד בתקיפה ומצבו אנוש
הלל ביטון רוזן
מאיפה האופטימיות הגדולה של הערוץ רק מקוה שהם יהיו צודקיםההערכה בישראל: פואד שכר נפגע קשה מאוד בתקיפה כך דיווח כתבנו הצבאי הלל ביטון רוזן
אפשר בבקשה לכתוב בפונט רגיל?מאיפה האופטימיות הגדולה של הערוץ רק מקוה שהם יהיו צודקים
יש כזה אפשרות לשלוט על זה?לחובבי הקונספירציות:
ישראל בכוונה רק פצעה אותו קשה, כדי שחיזבאללה יוכל להגיב תגובה חלשה יחסית ונחזור לשיגרה הרגילה
יש אפשרות לשלוט עליש כזה אפשרות לשלוט על זה?
?חובבי הקונספירציות:
אדם זקן לחש לי פעם...הפסימיות פה של אנשים גומרת אותי כל פעם מחדש.
התחילה תקיפה.
ולפני שהאירוע התסיים, כבר מחליטים שהוא הסתיים
אז הוא טעה.אדם זקן לחש לי פעם...
"פסימי הוא אופטימי עם נסיון"
גורם ישראלי לרשת אלערביה: מעריכים שהיעד אכן חוסל. ייקח עוד זמן עד לאימות רשמי
ברק בטש
סוכנות הידיעות האיראנית : החיסול הצליח
ינון מגל כעת בפטריוטים:
סוכנות הידיעות האיראנית: היעד חוסל!!
מה אז כן הצליח? מה יהיה עם הקונספירציות,ואחרי בליל הדיווחים בתקשורת הזרה - ערוץ אלחדת׳ הסעודי מדווח עכשיו שפואד שכר חוסל
נמתין
דורון קדוש
אמרו שנכנסו קרקעית לעזה אז אמרואז הוא טעה.
אמרו שלא יכנסו קרקעית לעזה.
אמרו שלא יחזרו ללחימה אחרי הפסקת האש.
אמרו שלא יכנסו לרפיח.
אמרו שלא יתקפו בתימן.
אמרו שלא יתקפו בלבנון.
הכל התקיים.
נכון, פעם אחת הייתי כנראה אופטימי מעט יותר מידי, אבל בינתיים במאזן אני צדקתי יותר פעמים.
אמרו שיחסלו את החמאס, אז אמרואז הוא טעה.
אמרו שלא יכנסו קרקעית לעזה.
אמרו שלא יחזרו ללחימה אחרי הפסקת האש.
אמרו שלא יכנסו לרפיח.
אמרו שלא יתקפו בתימן.
אמרו שלא יתקפו בלבנון.
הכל התקיים.
נכון, פעם אחת הייתי כנראה אופטימי מעט יותר מידי, אבל בינתיים במאזן אני צדקתי יותר פעמים.
לא צריך להתרגש מזה.בראשון לציון פותחים את המקלטים.
מעולם לא אמרו שכל ביירות תבעראמרו כשהחיזבאללה יעבור את הקו האדום כל בירות תבער
נו נותרשמו 24 שעות...
לא יודע למה אני האמנתי לך אתמול...נו נו
ישראל סיימהלא יודע למה אני האמנתי לך אתמול...
רק תגיד מה מקורות המידע שלך ותעדכן מה עוד מתוכנן??
מה 24 שעות?נו נו
הם כנראה יגיבו בהפצצה מאסיבית של מתקן צבאי, במיקום יותר עמוק ממה שהיה עד עכשיו.ישראל סיימה
ממתינים לראות את תגובת חיזבאללה
זה יכול מאוד להיות תקיפה של מיליציה על בסיס אמריקאי שהם איימו לפני כמה ימים שאם ישראל תתקוף בלבנון הם לא יהססו לפגוע בבסיסים אמריקאייםפיצוץ חזק בבאבל בעיראק, בדיקה האם מדובר בתקיפה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: