ממש לא, זה בגלל שהם עסוקים בלשרוד את החייםאולי הבנה שבזמן מלחמה לא כדאי להוסיף מלחמת אזרחים.
ראית פעם מפונים? אם כן בוודאי תבין לבד למה הם לא יוצאים לרחובות.
ממש לא, זה בגלל שהם עסוקים בלשרוד את החייםאולי הבנה שבזמן מלחמה לא כדאי להוסיף מלחמת אזרחים.
ראיתי.ממש לא, זה בגלל שהם עסוקים בלשרוד את החיים
ראית פעם מפונים? אם כן בוודאי תבין לבד למה הם לא יוצאים לרחובות.
את אייכמן אף סנגור לא הסכים לייצג, בסוף גרמני אחר ייצג אותו.אוי, האופטימיות הזו מצחיקה אותי כל פעם מחדש....
הוא חושב שהוא יכול לעשות משהו הכי קטן נגד מערכת המשפט?!
הוא עוד לא יצא מהקונספציה הזו שהממשלה יכולה לעשות משהו ובכלל משהו נגד המשטר המשפטי?
הוא לא שם לב שכבר מזמן מי שמחליט פה זה רק מערכת המשפט - בכל נושא שהוא?
היה אפילו משהו אחד שמישהו הצליח לבטל אחרי שבית משפט זוטר ככל שיהיה החליט שצריך לעשות?
עכשיו רק צריך לחכות שראשת הממשלה בפועל, קרי - הרועצת המשפטית, תודיע שזה לא חוקתי לא לממן למפלצות האלו סניגורים. מה גם, שחלק מהסנגורים כבר גשו עם הנוח’בית והם הוציאו כבר חשבוניות והם רק דורשים תשלום.
יום יבוא וגם הם יבואו לדין על כל פשעיהם!האמת גם לשופטי בגץ שמייצגים את הנוחבות משלמים משכורת מכספי המיסים
יש לי 2 רעיונות
1. להשתמש בכסף שחולט מחמאס
2. קיצוץ רוחבי בשכר שופטי הבגצ למימון.
מן הסתם הודעה לא נמסרה לכל המשפחהבשום מקום אני לא רואה את שמות ההרוגים הי"ד אתמול ברכב ברמת הגולן.
מישהו יודע פרטים על זהותם?
מלבד שהם זוג הורים מקיבוץ אורטל.
הותר לפרסום: ניר ונועה ברנס, בני 46, הורים לשלושה ילדים מקיבוץ אורטל, הם ההרוגים מפגיעת רקטה של חיזבאללה על רכבם אמש בצפון. מתחילת המלמה נהרגו בצפון 17 חיילים ו-11 אזרחים הי"דבשום מקום אני לא רואה את שמות ההרוגים הי"ד אתמול ברכב ברמת הגולן.
מישהו יודע פרטים על זהותם?
מלבד שהם זוג הורים מקיבוץ אורטל.
חשבתי שזו הייתה רקטה "טיפשה"..ניר ונועה ברנס הי"ד
מקיבוץ אורטל
נהרגו מפגיעת טיל נ"ט אתמול בגולן
זה במרחק של 25-30 ק"מ מהגבולחשבתי שזו הייתה רקטה "טיפשה"..
סליחה על התמימותדורון קדוש:
מדובר בכרוז חריג כי הפעם צה״ל לא מפנה באופן ממוקד אזור מסוים, אלא את כל העיר עזה - שבה נותרו לפי ההערכות כ-200,000 פלסטינים.
זה אנשים שלא היו שם כל הזמן אלא הגיעו אחרי שפינו את רפיח/חאן יונס וכדו'סליחה על התמימות
למה שהם יתפנו?
זה אנשים (?) שנשארו בכל התופת שהורדנו עליהם ולא רצו להתפנות מהאזור
מה יום מיומיים?
לכאורה זה אנשים שנותרו שםזה אנשים שלא היו שם כל הזמן אלא הגיעו אחרי שפינו את רפיח/חאן יונס וכדו'
כבר פעם שניה או שלישית שהם מתפנים (כי"ר)
בואו לגור בצפון, הא בעצם לא, במלונות...אולי הבנה שבזמן מלחמה לא כדאי להוסיף מלחמת אזרחים.
זה לא טיעון.בואו לגור בצפון, הא בעצם לא, במלונות...
ואז נשמע אותכם...
הם גם טוענים שהם שומעים קולות בראש...המילציות השיעיות בעירק נוטלים אחריות על ירי כטב״מים לעבר נמל אשדוד.
היה או לא היה???הם גם טוענים שהם שומעים קולות בראש...
לצערנו, לא חסרים עורכי-דין ערביים. למה אפשר לצפות מהם?את אייכמן אף סנגור לא הסכים לייצג, בסוף גרמני אחר ייצג אותו.
וכאן? באמת יש סנגורים יהודים שמוכנים לייצג את הרוצחים הנתעבים האלו?? לא מקנאה בהם ולא בכסף שאולי יקבלו. על זה נאמר: מצדיק רשע ומרשיע צדיק תועבת ה' גם־שניהם: (משלי פרק יז פסוק טו).
מי יודע אולי מתכננים איזה חיסולון בלון לסוף היום הקשה הזה עם זוג הורים שנהרגו בגלל שהיה מוגדר כשטח פתוחלדעתי כל זמן שזה נשמר תגובה מול תגובה וחיסול מול חיסול וזה נשמע נורא וזה באמת ככה
אין פתרון אמיתי באופק
רק באמת אני לא מצליח להבין את תושבי הצפון איפה אתם??? נרדמתם בשמירה??? אני במקומכם פשוט מוציא אלפים לרחובות לא רק למחות ולחסום כבישים... בא מצויד בירקות קישואים ביצים ומה לא...
אולי קל לדבר... ועוד יותר לכתוב... כנראה שזה נכון.............
את אייכמן אף סנגור לא הסכים לייצג, בסוף גרמני אחר ייצג אותו.
וכאן? באמת יש סנגורים יהודים שמוכנים לייצג את הרוצחים הנתעבים האלו?? לא מקנאה בהם ולא בכסף שאולי יקבלו. על זה נאמר: מצדיק רשע ומרשיע צדיק תועבת ה' גם־שניהם: (משלי פרק יז פסוק טו).
או אנשים חסרי רגש לאומי (ובקיצור אנשי מערכת המשפט הישראלית...) כמו יורם שפטל (ולצערנו הוא יהודי) שייצג את הנאצי הנודע איוון האיום - ג’ון דימאניוקלצערנו, לא חסרים עורכי-דין ערביים. למה אפשר לצפות מהם?
סוף סוף מישהו לומד את השפה,בהתפתחות משמעותית ביותר, צה״ל קורא לכל תושבי העיר עזה לעזוב מיד דרך הנקז לכיוון מחנות המרכז
עמית סגל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: