נראה שמתנהלת יותר גרוע מהאולפנים ע"ע 7/10אם מדינת ישראל הייתה מתנהלת כמו שמדברים באולפנים...
זה לא ראיה
נראה שמתנהלת יותר גרוע מהאולפנים ע"ע 7/10אם מדינת ישראל הייתה מתנהלת כמו שמדברים באולפנים...
זה לא ראיה
הלו, דורון, לא הבנתי איך זה אם לפני רגע טענתם שנתניהו משקר ואין בכלל תאריך...גיוס 2 חטיבות המילואים - בצה''ל שוקלים להקדים את מועד הפעולה המתוכננת ברפיח.
(דורון קדוש)
בהגיון שלי זה אירוע פחות חמור מנ''ט שמשוגר מלבנון לתוך שטח ישראלצה"ל מתיר לפרסם באופן רשמי שהפיצוץ בו נפגעו החיילים היה במהלך פעילות בתוך שטח לבנון, מרחק עשרות - מאות מטרים מהגבול
בקרוב למשפחתו..באיראן מדווחים: שר החוץ חוסין אמיר עבדאללהיאן שלח זר פרחים לאמיר עלי חאגיזאדה, מפקד חיל האוויר של משמרות המהפכה, כאות תודה והוקרה על ביצוע המתקפה נגד ישראל
לענין מה שקרה או לענין התגובה הישראלית הנצרכת?אבל האווירה אצל הכתבים הצבאים וברשת שזה אירוע חמור עד דרמטי.
לגמרי, לא מצליח להבין את זהבהגיון שלי זה אירוע פחות חמור מנ''ט שמשוגר מלבנון לתוך שטח ישראל
אבל האווירה אצל הכתבים הצבאים וברשת שזה אירוע חמור עד דרמטי.
דרמטי כנראה בעיקר משני דברים:אבל האווירה אצל הכתבים הצבאים וברשת שזה אירוע חמור עד דרמטי.
התכוונתי דרמטי בהקשר של עליית מדרגה של חיזבאללהדרמטי כנראה בעיקר משני דברים:
א. צה"ל מודה שפועל קרקעית בתוך לבנון.
ב. חיזבאללה מצליח להניח מארב לכוח, כלומר לגלות את התוכניות של צה"ל, שכנראה לא בדיוק היו תלויות בשלטי חוצות...
לא בהכרח.ב. חיזבאללה מצליח להניח מארב לכוח, כלומר לגלות את התוכניות של צה"ל, שכנראה לא בדיוק היו תלויות בשלטי חוצות
השאלה הגדולה היא האם העדכון המורחב הוא בגלל משהו באמת דרמטי, או מהלך פוליטי להחלשת מעמדו של לפיד.העדכון הביטחוני לראשי האופוזיציה
עמית סגל: ליברמן וסער בדרך, לפיד הוזמן גם
לשאלות הציבור: מיכאלי והערבים לא זומנו
שתי ציפורים במכה אחתהשאלה הגדולה היא האם העדכון המורחב הוא בגלל משהו באמת דרמטי, או מהלך פוליטי להחלשת מעמדו של לפיד.
מידיעה?שתי ציפורים במכה אחת
איך נשמעים קולות של מטוסי קרב, אם אתה לא רואה אותם?עכשיו נשמעים במרכז קולות של מטוסי קרב, חריג?
יש הבדל ברור באיך זה נשמע, ובכלל מאז תחילת המלחמה אין מעל מו"ע טיסות אזרחיות (לפני זה סבלנו מזה)איך נשמעים קולות של מטוסי קרב, אם אתה לא רואה אותם?
מידיעה?
כי לקוות גם אני יודע...
יובל קרני: התכנית של נתניהו להזמין את נציגי האופוזיציה לעדכון ביטחוני משותף נועדה בעיקר להביך את ראש האופוזיציה יאיר לפיד, שאמור לקבל תדרוך בטחוני לבד ע״פ חוק. תדרוך משותף לא יהיה - בין היתר כי לפיד לא קיבל אפילו הזמנה. גורם בכיר בלשכת רוה״מ: ״לא היתה כל תוכנית כזו. הוזמן רק גדעון סער - ובוטל״.
זה נראה יותר כמו רשימת משאלות (גם שלי...)מאז יום האתמול ולאחר שהתייעצתי עם הקבינט שלי מספר פעמים (החומר הלבן הנמצא בין שני האוזניים שלי)
אני עדיין עומד על דעתי - שייתכן (בהסתייגות) שבאם ניתן להגיע להסכם על ממשל ביידן
א. על סיוע ביטחוני גדול מאוד ואשראי מלא למיירטים והגנה מפני תקיפה איראנית גם במצב מלחמה.
ב. שהם וקואליציה בינ"ל מעלים הילוך והולכים עד הסוף (אבל באמת - ככל הניתן) במתקפה על החותי'ם והמילציות בעיראק. והם נותנים לנו גיבוי בינ"ל ואולי גם צבאי, למהלך מול חיזבאללה.
נכון ללכת על זה ולהתחיל את רפיח ולהעלות הילוך בגריעת יכולות החיזבאללה עד כדי מלחמה כוללת וכן לפגוע באופן עוצמתי במילציות האיראניות בסוריה. וזו תהיה הנקמה הכי גדולה באיראן לפגוע פגיעה אנושה בפרוקסי שלה.
ולהיערך למתקפה מול איראן שתצטרך להתחיל בתקיפת מתקני הגרעין כשכל הפרוקסי מוחלשים.
מה קרה היה בעיה בשינוע של התרופות של ביידן?ערוץ 14
ברגע האחרון נמנעה תקיפה במוצ"ש בגלל בעיה צבאית לוגיסטית, בעיה שהתגברו עליה כעת.
התקיפה קרובה.
הבעיה הלוגיסטית זה התנגדות הממשל האמריקאי?ערוץ 14
ברגע האחרון נמנעה תקיפה במוצ"ש בגלל בעיה צבאית לוגיסטית, בעיה שהתגברו עליה כעת.
התקיפה קרובה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: