באופקים שומעים היום (וקצת אתמול) פיצוצים חזקים יחסית לכל התקופה האחרונה.מוזר באיזור נתיבות שקט (להוציא האזעקה בשעה האחרוה)
אני לא שמעתי שום בום חריג
באופקים שומעים היום (וקצת אתמול) פיצוצים חזקים יחסית לכל התקופה האחרונה.מוזר באיזור נתיבות שקט (להוציא האזעקה בשעה האחרוה)
זה מאוד עמום, עכשיו שמעתימוזר באיזור נתיבות שקט (להוציא האזעקה בשעה האחרוה)
רועי קייס:
*מקור איראני בכיר ורשמי שמצוטט ברויטרס: "טהראן תיאלץ להגיב בחריפות לחיסול בדמשק כדי למנוע הישנות של תקיפות כאלה מצד ישראל או את הסלמתן. אך רמת פעולת התגמול תהיה מוגבלת ומכוונת לעבר הרתעה"*
אינטלי טיימס: האם באיראן נשלמו ההכנות לתקיפת נקמה? הבלוג מצא כי בתפילה לעילוי נשמתם של 7 הרוגי כוח קודס בדמשק, בניהולו של מנהיג איראן, נעדרו מפקד "כוח קודס" ומפקד זרוע האוויר של משמרות המהפכה. שניהם אמורים להיות אלו שמנהלים מחמ"לי המבצעים את הנקמה על מות בכיריהם, בדיוק כפי שתועדו בעת הנקמה נגד בסיסי צבא ארה"ב בסוריה ועיראק בעקבות חיסולו של מפקד כוח קודס, קאסם סולימאני.
העיתון ''טהרן טיימס'' פרסם מהדורה מיוחדת לרגל יום ירושלים האיראני עם הכותרת על השער: ''הסופה מתקרבת''
באשקלון שומעים , ועכשיו גם הייתה אזעקה אחרי הרבה זמן בלי אזעקות (יותר מחודש אני חושבת)מוזר באיזור נתיבות שקט (להוציא האזעקה בשעה האחרוה)
אין איסור לדווח על תנועת כלים?מטוסי קרב חגים בשמי העיר אילת ובשמי הערבה
ישראל היום
היו ממש פיצוצים.מוזר באיזור נתיבות שקט (להוציא האזעקה בשעה האחרוה)
שמה את זה פה: (ציטוט מויקיפדיה)מועצת זכויות האדם של האו''ם העבירה החלטה האוסרת לייצא נשק לישראל
?זוהי רשימת האזורים בהם הם הוצבו
כמה אקטואלי -בשעה 16:00 נסראללה ימ"ש יישא נאום לרגל יום ירושלים האיראני.
נו, יחסלו אותו?לראשונה מזה 17 שנה : בשעה 16:00 נאום של נאסרללה, והפעם לראשונה מזה17 שנה ממקום גלוי בחוצות ביירות.
היה שמחת תורהאבו עלי אקספרס - חשבון המזוהה עם משמרות המהפכה מרטווט ציוץ שהוא כתב חידה ולכאורה קשור לנקמה האיראנית. תוכנו של הציוץ שפורסם מחדש הוא: 13970709 ובנוסף: إِنَّا أَعْتَدْنا لِلظَّالِمِينَ ناراً أَحاطَ بِهِمْ سُرادِقُها ... בואו נצא לדרך ונפתור את כתב החידה: המספר הארוך המופיע בציוץ הוא למעשה תאריך בלוח השנה הפרסית: 1397 07 09 כלומר היום התשיעי בחודש השביעי בשנת 1397. בהמרה ללוח השנה הגריגוריאני מדובר ב 1 לאוקטובר 2018. מה קרה ב 1.10.2018?
מה זה ב.מ?צילום יומן רוה"מ מה-7 לאוקטובר
צפה בקובץ המצורף 1618628
ביטחון מידעמה זה ב.מ?
דורון קדוש: צה״ל שיקר במשך 5 שנים לציבור הישראלי, ובאופן ספציפי לתושבי עוטף עזה, ואמר מפורשות אינספור פעמים בתדרוכים ומפגשים שונים שאין יותר מנהרות שחודרות מעזה לשטח ישראל.צה״ל חושף: הושמדה מנהרה התקפית של חמאס שחדרה לשטח מדינת ישראל למרחק של כ-500 מטר באזור עין השלושה. מדובר על מנהרה שהתגלתה עם הקמתו של המכשול התת קרקעי בשנת 2019. במסגרת הקמת הקיר התת קרקעי, הוחלט שלא להשמיד את המנהרה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: