מה שמעצבן זה שאנשים מתעקשים לומר את הדברים האלו שוב ושוב מהרגע הראשון, וזה עצמו מחליש.לא נכון.
לא על פי דיווחים רשמיים ולא על פי מה שאני יודע ממכר שלי שיושב במפקדה של אחת האוגדות.
ואז אם לא תהיה הכרעה הם יגידו: אמרו לכם.
מה שמעצבן זה שאנשים מתעקשים לומר את הדברים האלו שוב ושוב מהרגע הראשון, וזה עצמו מחליש.לא נכון.
לא על פי דיווחים רשמיים ולא על פי מה שאני יודע ממכר שלי שיושב במפקדה של אחת האוגדות.
זה נובע מניסיון מר של שנים ע"ג שנים שהצבא והדרג המדיני הבטיחו לאזרחים הכרענו/ ניצחנו /השמדנו , ושיקרו במצח נחושה על כל מיני פרשיות חמורות..מה שמעצבן זה שאנשים מתעקשים לומר את הדברים האלו שוב ושוב מהרגע הראשון, וזה עצמו מחליש.
ואז אם לא תהיה הכרעה הם יגידו: אמרו לכם.
או שעובדים עלינולא נכון
לא נכון
לא נכון, פשוט עוד לא כבשו. מתקדמים דרומה יותר ויותר.
לא נכון.
הייתי מהמר שגם וגם..או שעובדים עלינו
או שעובדים על בלינקן.......
מבינה את מי שלא מאמין.מבין מאד את מי שלא מאמין לצבא ולדרג המדיני..
לגבי אנשי תקשורת אני ג"כ חושב כך ב100%,מבינה את מי שלא מאמין.
פחות מבינה את מי שטורח שוב ושוב להדהד את זה מעל במות,
במיוחד כשאני חושדת שמניעים פוליטים כאלו ואחרים גורמים.
במיוחד ש (ולא מדבר על המשתמש הספציפי כאן, כי אני לא מכיר את היסטוריית ההודעות שלו) אותם אנשים טענו בשבועות הראשונים שלא תהיה כניסה קרקעית, ואחר כך שתהיה עסקה תמורת הפסקת אש כוללת, ואחר כך שאחרי הפסקת האש הקצרה לא נחזוק ללחימה, ואחר כך שלא יכנסו לדרום הרצועה... והכל מתבדה...מבינה את מי שלא מאמין.
פחות מבינה את מי שטורח שוב ושוב להדהד את זה מעל במות,
במיוחד כשאני חושדת שמניעים פוליטים כאלו ואחרים גורמים.
דיברתי על אנשי תקשורת ועל ניקים שמהדהדים את אנשי התקשורת.לגבי אנשי תקשורת אני ג"כ חושב כך ב100%,
לגבי ניקים פה שיש להם כאבי בטן, הם ג"כ צודקים ב100%
אני יודע מתי המלחמה תיגמרזה נובע מניסיון מר של שנים ע"ג שנים שהצבא והדרג המדיני הבטיחו לאזרחים הכרענו/ ניצחנו /השמדנו , ושיקרו במצח נחושה על כל מיני פרשיות חמורות..
אין סיבה שלא לחשוש ששוב עושים עלינו את הסיבוב הזה.
מבין מאד את מי שלא מאמין לצבא ולדרג המדיני..
יש לך ספק שע"פ ההיסטוריה נכון יותר לחשוש מאשר להאמין בדבקות לכל אמירה מגוחכת של דו"צ, כגון 'כבשנו את ג'בליה' 'מחצית מגדוד דרום מזרח דרג' תופח הושמד' ועוד ועוד???במיוחד ש (ולא מדבר על המשתמש הספציפי כאן, כי אני לא מכיר את היסטוריית ההודעות שלו) אותם אנשים טענו בשבועות הראשונים שלא תהיה כניסה קרקעית, ואחר כך שתהיה עסקה תמורת הפסקת אש כוללת, ואחר כך שאחרי הפסקת האש הקצרה לא נחזוק ללחימה, ואחר כך שלא יכנסו לדרום הרצועה... והכל מתבדה...
אההמממ...אני יודע מתי המלחמה תיגמר
כשנשמע נאום של ביבי "ממשיכים בכל הכח"
זה אות הסיום......
במיוחד ש (ולא מדבר על המשתמש הספציפי כאן, כי אני לא מכיר את היסטוריית ההודעות שלו) אותם אנשים טענו בשבועות הראשונים שלא תהיה כניסה קרקעית, ואחר כך שתהיה עסקה תמורת הפסקת אש כוללת, ואחר כך שאחרי הפסקת האש הקצרה לא נחזוק ללחימה, ואחר כך שלא יכנסו לדרום הרצועה... והכל מתבדה...
יש הבדל בין לחשוש לבין להדהדיש לך ספק שע"פ ההיסטוריה נכון יותר לחשוש מאשר להאמין בדבקות לכל אמירה מגוחכת של דו"צ, כגון 'כבשנו את ג'בליה' 'מחצית מגדוד דרום מזרח דרג' תופח הושמד' ועוד ועוד???
אחד האנשים שתורמים לחששות הוא יואב גלנטיש הבדל בין לחשוש לבין להדהד
הצבא לא עושה כלום
אנחנו מפסידים
לא ישתנה כלום
קונספציה קונספציה קונספציה
-------------------------------------------------
אחת הקונספציות שצריך להשתחרר מהם
זה התפיסה שהצבא לא רוצה לנצח.
האם הכל מושלם? לא.
אבל הצבא נותן פייט, ועובד כמו שצריך.
מצד שני בלי הדהוד של כאלו מסרים ברשתות החברתיות והחשש המוצדק של האזרחים מהסכמי כניעה או טיפול נחוש פחות בעזה, לא בטוח שהיינו היום באותו מקום. ברור שדעת הקהל משפיעה מאד על מקבלי ההחלטות, ולכן אמנם זה מחליש מעט את הרוח אבל אין ברירה, בלי זה לא בטוח שהייתה עדיין לחימה בעזה..יש הבדל בין לחשוש לבין להדהד
הצבא לא עושה כלום
אנחנו מפסידים
לא ישתנה כלום
קונספציה קונספציה קונספציה
ג"כ..אחד האנשים שתורמים לחששות הוא יואב גלנט
כל 5 דקות בערך אומר משפט
שאחרי דקה הוא טוען שאנשים שמנסים לעשות מניפולציות מסבירים אותו לא נכון.
זה מה שהיה ברכב הבוקר? או בצור?חיסול מרשים בלבנון:
בנו החורג של חסן נאסרללה
אנחנו לקראת פיצוץ משמעותי
בתקווה שגם בשבוע הבא לא יתפרסמו חלילה שמות.בתקווה שלא יפורסמו עוד בהמשך היום
אני מסתפקת בזה הרבה.משרד הבריאות העזתי של חמאס:
126 הרוגים ו-241 פצועים ביממה האחרונה. מתחילת המלחמה - 23,210 הרוגים ו-59,167 פצועים
(יש גם כמה אלפי נעדרים, כך שאפשר להעלות את מספר ההרוגים המשוער ל30,000)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: