סליחה על הג'יבריש...מעניין אותי לדעת איך מסתדרים בתחילת הדרך לעצמאות,
אני מצטרפת לנל
ואולי תעלו את זה לדיון?? המעבר משכירה לעצמאות -טיפים
סליחה על הג'יבריש...מעניין אותי לדעת איך מסתדרים בתחילת הדרך לעצמאות,
אני גם חושבת שהוא מצדיק אשכולמה את אומרת? אולי נפתח באשכול חדש? כרגע האשכול מתרכז יותר בעניין התמרון בין תחומי החיים השונים,
חבל שהפוקוס יברח מהנושא וחבל שאת לא תקבלי את מירב ההתיחסות לנושא הכאוב שהעלית.
לא רוצה לעשות זאת ללא הסכמתך, אבל כך נראה לי שמתאים...
תפתחי אשכול חדש ונמחוק כאן את ההודעה + הפניה לאשכול החדשאשמח אם תפתחי אשכול אני באמת מעוניינת לשמוע את חוות דעתכן
רק להסביר - אני כתבתי כאן כי פשוט העלו כאן גם את הנושא הזה
האמת שפלאפון היום זה לא הוצאה כ"כ גדולה כך שאפשר לפרגן קו נוסף לעבודה, שיהיה על שקט במשך אחה"צ עם תא קולי שמודיע על שעות הפעילות. אם מדובר בפרוייקט שבאמצע עבודה ונתקעו עם הפועלים או מה שלא יהיה וצריכים הכוונה דחוף, אז את רואה על הצג שמדובר בפרוייקט הזה ויודעת שיש מצב וזו שיחה דחופה ועונה, ואם זה לא דחוף-מבקשת שיתקשרו בערב. כרגע אני עוד לא כ"כ מוצפת עבודות ועוד חדשה בשוק, ועובדת יותר כשכירה, אבל ברגע ויהיו הרבה עבודות בעז"ה זה מה שאעשהאשכול מעניין!!!
אין לי זמן לכתוב את כל רעיונותי, אבל אני מחזיקה בפלאפון דפוק מאוד (B110) שיש בו יכולת להחזיק שני סימים כשרים. בשעות הבית אני ללאאאא מרימה טלפונים מסים 2 שמיועד לעבודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: