כןאיזה כוס? ח"פ?
לאחר נסיונות רבים להגיע לטעם של הקוגעל המסורתי
הגעתי למתכון הדגל של הקוגעל תפוחי אדמה הטעים הזה
שמביאים בקידוש בשבת בבוקר
מצרכים:
6 תפוחי אדמה גדולים מגורדים דק
כוס מים רותחים
כפית וחצי מלח
חצי כפית פלפל שחור
2 ביצים L
לערבב את הכל ולהוסיף
חצי כוס שמן רותח
להכניס לתנור 180 מעלות מכוסה בנייר כסף לשעה
לאחר שעה, להסיר את נייר הכסף ולאפות לשעה נוספת.
המלצה שלי תכינו כמות כפולה!
משתפת בחוויה איומה ומסוכנת! הרתחתי שמן למתכון הזה, ושכחתי על הכיריים כי הייתי עסוקה בעוד בישולים ולפתע-השמן התלקח!!! בלי לחשוב, לקחתי את הסיר הבוער לכיור ופתחתי את ברז המים לכבות את האש ,ואש-ענקית התפרצה לעבר פני, בנס קיבלתי כוויות קלות בפנים וכוויות כואבות יותר ביד. אנא היזהרו עם השמן ,אל תאמרו "לי זה לא יקרה" כולנו בנ"א שעסוקים במליון דברים. ולעולם לא לכבות שמן בוער במים!!! אלא לכסות את הסיר במכסה ולהתרחק.ולהרתיח את השמן זה הפואנטה של המתכון, ממליצה!
אמא שלי שמה את השמש בתבנית ומכינסה לתנור בזמן שהיא מכינה את שאר העיסה ואז שופכת מלמעלהמשתפת בחוויה איומה ומסוכנת! הרתחתי שמן למתכון הזה, ושכחתי על הכיריים כי הייתי עסוקה בעוד בישולים ולפתע-השמן התלקח!!! בלי לחשוב, לקחתי את הסיר הבוער לכיור ופתחתי את ברז המים לכבות את האש ,ואש-ענקית התפרצה לעבר פני, בנס קיבלתי כוויות קלות בפנים וכוויות כואבות יותר ביד. אנא היזהרו עם השמן ,אל תאמרו "לי זה לא יקרה" כולנו בנ"א שעסוקים במליון דברים. ולעולם לא לכבות שמן בוער במים!!! אלא לכסות את הסיר במכסה ולהתרחק.
הסיפור הזה קרה לי כמעט אותו דבר לפני שנתיים בערב פסח!משתפת בחוויה איומה ומסוכנת! הרתחתי שמן למתכון הזה, ושכחתי על הכיריים כי הייתי עסוקה בעוד בישולים ולפתע-השמן התלקח!!! בלי לחשוב, לקחתי את הסיר הבוער לכיור ופתחתי את ברז המים לכבות את האש ,ואש-ענקית התפרצה לעבר פני, בנס קיבלתי כוויות קלות בפנים וכוויות כואבות יותר ביד. אנא היזהרו עם השמן ,אל תאמרו "לי זה לא יקרה" כולנו בנ"א שעסוקים במליון דברים. ולעולם לא לכבות שמן בוער במים!!! אלא לכסות את הסיר במכסה ולהתרחק.
עכשיו אני קולטת מה הסיבה שאני שונאת לקנות קוגל בטשונטידה(השמן הרותח עושה לי צרבת)
אין במתכון בצל?לאחר נסיונות רבים להגיע לטעם של הקוגעל המסורתי
הגעתי למתכון הדגל של הקוגעל תפוחי אדמה הטעים הזה
שמביאים בקידוש בשבת בבוקר
מצרכים:
6 תפוחי אדמה גדולים מגורדים דק
כוס מים רותחים
כפית וחצי מלח
חצי כפית פלפל שחור
2 ביצים L
לערבב את הכל ולהוסיף
חצי כוס שמן רותח
להכניס לתנור 180 מעלות מכוסה בנייר כסף לשעה
לאחר שעה, להסיר את נייר הכסף ולאפות לשעה נוספת.
המלצה שלי תכינו כמות כפולה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט פ'
קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ: