זה לא להאמין אני השבוע ניסתי להתקשר אליהם כמה וכמה פעמים. חלק מהפעמים אחרי 20 דקות של המתנה השיחה נותקה. חלק מהפעמים הם נתנו רק אופציה של השארת מספר טלפון כמובן שהם לא חזרו אליו. ופעם אחת הם הגדילו לעשות התקשרתי בחמש בערב היה הודעה שהמוקד פעיל בין השעות 9 ל6 להתקשר בשעות הפעילות......גם אני מצטרף לקריאה לפתחון לב
למי שיש השפעה אליהם
ולמי שיודע על עוד אנשים שעוד לא קיבלו את התווים אולי נוכל לעשות משהו יחד??
דוקא חבר אמר לי שהוא התקשר לפני שבועיים וענו לו. והפקיד אמר לו אני לא מבין למה לא שלחו לך מיד אני שולח והוציא לו דואר רשום עם הכרטיס.. לכאורה הקו שלהם לתוי מזון כבר לא פעיל ולא מאויש ולכן כל פעם יש אופציות אחרות אבל לא רלוונטיות
אשמח לדעת, אבל זרקתי בנקיונות של פסח..האם היה כבר מענק פעם רביעי?
אף אחד לא דיבר על עוד טעינות...יש עוד טעינות
חוץ ממה שהיה בקורונה
???
זה אמור להיות תקף למשך חמש שנים... איך יכול להיות שחסמו, או שהקופאית לא יודעת מה שהיא אומרת, , או שתפנו לעמותהומה יעזור הכרטיס?
יש לי כרטיס - עם יתרה,
וברשתות זה כבר לא עובר- הקופאית אמרה לי שזה הפסיק, חסמו את כל הכרטיסים,
חסמו הכוונה שההסכם בין פתחון לב ואשל ירושלים לחלק מהחנויות התבטל.זה אמור להיות תקף למשך חמש שנים... איך יכול להיות שחסמו, או שהקופאית לא יודעת מה שהיא אומרת, , או שתפנו לעמותה
אני ניסתי פעם אבל לא עשיתי את זה מספיק רציני. שלחתי מיילים לחכי"ם והם לא הגיבו. אם יש מישהו שיש לו קשר עם אחד מהחכי"ם או אפי' עוזריהם ויוכל לפנות בנידון נודה לו מאוד.אם באמת מישהו מנסה לפעול ולאסוף פניות- אז גם אנחנו עוד לא קיבלנו את הכרטיסים שלנו מעמותת פתחון לב.
נודה מאד למי שירים את הכפפה ויפעל משהו...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: