מה הכוונה שלוש פעימות? קיבלו 3 תשלומים?אני רואה שעדיין יש התכתבויות בנושא הכרטיסים.
אז רציתי לשאול: האם היו עוד פעימות, מלבד השלשה פעימות שהיו בניסן אייר וסיון תשפ"א.
או שכל המדובר הוא עדיין, מהפעימות הנ"ל לאלו שלא קיבלו אז את הכרטיסים.
בתחילת הפרוייקט קיבלו את זה ב3 פעימות, בהמשך קיבלו את אותו סכום בפעימה אחת.מה הכוונה שלוש פעימות? קיבלו 3 תשלומים?
כי אנחנו קיבלנו רק אחד....
ואם לא קיבלנו?בתחילת הפרוייקט קיבלו את זה ב3 פעימות, בהמשך קיבלו את אותו סכום בפעימה אחת.
אין לנו קשר לבני ברק, פתחון לב אחראים באזור בני ברק.לאשל ירושלים
אולי תוכל לעזור לי, הגשתי בקשה בזמנו לעירית ב''ב וקבלתי אישור מהם שאנחנו זכאים למענק, הענין הוא שעד היום לא קבלנו כרטיסים, ובקו הטלפוני אנחנו לא מזוהים, זה כ''כ מתסכל שאין שום מענה, אולי תוכל לבדוק איפה זה תקוע
עמותת פתחון לב אחראים על החלוקה בבני ברק.אין לנו קשר לבני ברק, פתחון לב אחראים באזור בני ברק.
0777711174איך פונים לאשל ירושלים ?
לא קבלתי את כל הפעימות
לא, אין אפשרות.מישהו התקשר אליי עכשיו ואמר ששמע שיש אפשרות חדשה להגיש בקשות לתווי מזון.
האם יש בזה מן האמת או שזה בלבול כל שהו?
זה תעסוקה למי שלא נסע לשלג..אמרו
שבמודיעין עילית בקו הטלפון 089141239
יש אפשרות להזדהות ולהזדכות בכרטיסים
זה לא נכון?
כי המערכת נותנת כזו אפשרות...
מניין לך ??לא, אין אפשרות.
תושבי מודיעין עיליתמניין לך ??
גם אני קיבלתי הודעה עכשיו להתקשר לטלפון הזה
וזה משהו מיוחד למודיעיו עילית בלבד
?????
ככל הידוע לי זה נכון בהחלט, אך בכמות מוגבלת.תושבי מודיעין עילית
זה "מקווה ניעעס"
עכשיו מישהו אמר לי שהוא דיבר עם רה"ע והוא אמר לו שאין כזה דבר!!!
לעוד עשרות ומאות תושבים נאמר שהם זכאיםככל הידוע לי זה נכון בהחלט, אך בכמות מוגבלת.
דודתי התקשרה ונאמר לה שהיא זכאית והתלושים ישלחו אליה בדואר
הבנתי שעכשיו נגמר המלאי. כבר אין את השלוחה ההיא. בוטלה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: