תוספת לעיתון של המודיע ביום שלישימה זה עיתון מדורים?
יש שם מדור של פניות הציבור, והעיתון מבקש מאנשי ציבור להגיב לתלונה
תוספת לעיתון של המודיע ביום שלישימה זה עיתון מדורים?
המיילים שמפורסמים באתר הכנסת הם רק רשמים, תכל''ס לא נראה לי שמישהו אי פעם קיבל מהם תגובה כלשהי.אני ניסתי פעם אבל לא עשיתי את זה מספיק רציני. שלחתי מיילים לחכי"ם והם לא הגיבו. אם יש מישהו שיש לו קשר עם אחד מהחכי"ם או אפי' עוזריהם ויוכל לפנות בנידון נודה לו מאוד.
יש חכי"ם שמגיבים למיילים הללו.המיילים שמפורסמים באתר הכנסת הם רק רשמים, תכל''ס לא נראה לי שמישהו אי פעם קיבל מהם תגובה כלשהי.
באמת?? מי?יש חכי"ם שמגיבים למיילים הללו.
אאל"ט באחרונה היה זה פינדרוסבאמת?? מי?
אולי מבקר המדינההיינו זכאים לכרטיסים, אבל משום מה "אשל ירושלים" לא קיבלו את הפרטים שלנו מהעיירית ירושלים ואנו לא מזוהים במערכות שלהם.
פנינו כמה פעמים לאשל ירושלים ולעייריה - ולא קיבלנו מענה מאף אחד!!! כל אחד זרק אותנו לשני.
התאיישנו.
האם אתם חושבים שיש טעם לנסות שוב? למי לפנות?
לנו היה סיפור ארוך גם שהעירייה שלנו לא העבירה את הפרטים כי הם טעו בפרט מסויים בשנים הזכאיות. ואצלנו הם מאוד עקשנים וגאוותנים ולא היו מוכנים לשמוע שהם טועים.היינו זכאים לכרטיסים, אבל משום מה "אשל ירושלים" לא קיבלו את הפרטים שלנו מהעיירית ירושלים ואנו לא מזוהים במערכות שלהם.
פנינו כמה פעמים לאשל ירושלים ולעייריה - ולא קיבלנו מענה מאף אחד!!! כל אחד זרק אותנו לשני.
התאיישנו.
האם אתם חושבים שיש טעם לנסות שוב? למי לפנות?
אז היה תוך יום יומיים מאז שמתרוקן, לא חייב לרוקן עד הסוף ממש.סליחה על השאלה פשוט קיבלתי רק עכשיו...
ראיתי שזה מוטען בפעימה הראשונה
מתי נטען הפעימה השניה?
מיד אחרי שזה נגמר? או שלוקח זמן
כי השאלה אם אפשר ללכת לחנות ולקנות קניה גדולה ולבנות על זה שאחרי החשבון הראשון זה יתמלא מיד בשביל החשבון השני
אגב, אם יש משהו שעוד לא קיבל שיכתוב- יש לזה עדין פיתרון
אני ישמח מאוד אני בפתחון לב ועדיין לא קיבלתי פניתי למבקר המדינה בינתיים ללא מענה.סליחה על השאלה פשוט קיבלתי רק עכשיו...
מתי נטען הפעימה השניה?
כי השאלה אם אפשר ללכת לחנות ולקנות קניה גדולה ולבנות על זה שאחרי החשבון הראשון זה יתמלא מיד בשביל החשבון השני
לפי מה שהיה בזמנו, כל יומיים זה נטען אוטומטי ביתרת הסכוםסליחה על השאלה פשוט קיבלתי רק עכשיו...
מתי נטען הפעימה השניה?
אין שום צורך לזלזל במצוקה של אנשים..נראה לי שהסיבה שיש אנשים שדואגים להקפיץ את האשכול הזה כל הזמן עד היום
הסיבה זה אולי כי מגיע בחירות
בהחלטאין שום צורך לזלזל במצוקה של אנשים..
אנשים שמגיע להם ממדינת ישראל אלפי שקלים והם לא קיבלו בגלל ביוקרטיה מיותרת או בגלל שסתם העמותה שאמורה לטפל בהם החליטה כנראה לנכס את הכסף הזה לעצמה בשיטת מצליח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: