אין לי פרטיאשמח שתשלחי לי את השם בפרטי חשוב לי לדעת שלא אקח אותה.
אין לי פרטיאשמח שתשלחי לי את השם בפרטי חשוב לי לדעת שלא אקח אותה.
ולקחת אותה למרות זאת??תומכת שלי החתימה אותי על חוזה שבכל מקרה שלא אצטרך אותה אשלם 70% !
כן אשמח לנייד, תודה!ולקחת אותה למרות זאת??
@סטודיו מנפיש
אני חוזרת וממליצה על אילה פישר
(גם שרה בן דוד ממליצה עליה ושולחת אליה לגיבוי כשצריכה, כנ"ל דבורה זרביב)
מקצועית, עם נסיון, עם טקט, נוחה לגבי התשלומים (בחיים לא תבקש ממך שקל אם לא תקראי לה)
רוצה נייד שלה באישי?
תשלחי לי למייל drama#70793אין לי פרטי
מצטערת אבל לא הבנתי איך בדיוק הכתובת שלך הולכת.תשלחי לי למייל drama#70793
0527652490מה המספר של שרה בן דוד?
מדוע לא ? חושבת שזו בקשה לגיטימית ביותרולקחת אותה למרות זאת??
צודקת טעיתימצטערת אבל לא הבנתי איך בדיוק הכתובת שלך הולכת.
שמתי במקום הסולמית שטרודל ובסוף ג'ימייל. קום וזה שגוי.
אני יכול לומר שאנחנו היינו זוגי אצל פנינה אדלר ופחות התחברנו לסגנון
למרות שאני יודע שיש מלא שנהנו אצלה
ויש ממה
@ללדת אחרת את כנראה מאד צעירה בתחום וזה מצוין ,אבל אני מלווה קרוב ל15 שנים ,בהתחלה גם אני אמרתי שאם אני לא מלווה אני לא לוקחת כסף,עם השנים הרגשתי קצת מנוצלת,ונכון לעכשיו אני גובה 800 ש ח על ביטול מכל סוג שהוא,הבנתי שזה סכום מאד נמוך,ולוויתי קרוב ל800 לידות,,לא יולדות אלא לידות ,יש לי יולדת אני פעם שמינית איתה בלי עין הרע,ואגב אני ממש לא נשארת להנקה ראשונית,רק אם היא בחדר לידהביקשת קבלה על כל ה3600?
[יצאתי ממש פראיירית לוקחת כמעט חצי מזה..]
לא התכוונתי לפתוח כאן תחרות של מי יותר מנוסה ומי נותנת תמורה יותר מלאה ומי יותר מבוקשת...@ללדת אחרת את כנראה מאד צעירה בתחום וזה מצוין ,אבל אני מלווה קרוב ל15 שנים ,בהתחלה גם אני אמרתי שאם אני לא מלווה אני לא לוקחת כסף,עם השנים הרגשתי קצת מנוצלת,ונכון לעכשיו אני גובה 800 ש ח על ביטול מכל סוג שהוא,הבנתי שזה סכום מאד נמוך,ולוויתי קרוב ל800 לידות,,לא יולדות אלא לידות ,יש לי יולדת אני פעם שמינית איתה בלי עין הרע,ואגב אני ממש לא נשארת להנקה ראשונית,רק אם היא בחדר לידה
כן ,אני לא נמצאת מהציר הראשון וגם לא עד האכלה הראשונה ,תלוי מה היה בלידה ,כמה שעות הייתי וכמה אני עייפה וזה עדיין לא אומר כלום,יכולה לשלוח לה ארוחות צהריים כל יום במקום ויכולה גם להביא אותה אלי הבייתה אחרי, יש לי גמח יולדות,מעולם לאר החתמתי על חוזה,אבל נדברים ברורים,"אני מקווה שאת לא רומזת שמי שלא גובה כסף על לידה שלא היתה בה אינה מקצועית.
אישית כשאני פוגשת יולדת למפגש המטרים קשה לי מאד לדבר איתה על כסף ולהחתים אותה על חוזה, זה הופך אותי לתומכת לידה "לא מקצועית"?
יכולה להבין מכל מה שדובר כאן למה יש נשים שחושבות על תומכת לידה כמי שבאה לעשות עליהן רווח לא הוגן ולא מתואם עם התמורה.
שוב, ברור שתומכת שהתחייבה ליולדת ובסוף לא ליוותה אותה אך בזמן זה יכלה להתחייב ליולדת אחרת ונמנעה מכך - יכולה לתבוע את שכרה, אך הסכומים בהם מדובר נשמעים מופרכים ומוציאים את דיבת המקצוע רעה.
יורשה לי להעיר עוד, שכל השבחים שחלקו כאן לתומכות מעלי, הם בעיני ומאמינה שבעיני כולנו הדולות והיולדות - א' ב' של ליווי לידה. אם מישהי פגשה תומכת שלא היתה במחויבות מלאה אליה מהציר הראשון עד ההאכלה הראשונה בחדר התאוששות, בלי הפסקה לשתות/לאכול/לשבת על כסא - היא פגשה את המיעוט הלא מייצג.
אני כן חושבת שזה קשור לותק ,כי לא לקחת כלום או לקחת 15 אחוז זה עדיין מעטאני מקווה שאת לא רומזת שמי שלא גובה כסף על לידה שלא היתה בה אינה מקצועית
אני למדתי אצל אסתר טבעוןמי תלמידות שלה למשל?
אני מכירה שרה לובינשטייןמישהי מכירה דולה בשם שרה לוינשטיין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: