יש לזה שם?זה נכון אבל רוב רוב הנשים זו לא הבעיה שלהן, זה דבר שנבדק באולטרא סאונד. לעיתים כמו שאמרו לך מהנקה להנקה זה משתפר
אצל מי בודקים את זה?
יש לזה שם?זה נכון אבל רוב רוב הנשים זו לא הבעיה שלהן, זה דבר שנבדק באולטרא סאונד. לעיתים כמו שאמרו לך מהנקה להנקה זה משתפר
כי הוא עדיין אחרי הנקה מרגיש לי שהוא לא שבע.למה את חושבת שאת מרוקנת? היה לך דלקת לפני? בד''כ יש מספיק חלב אם יש טיטולים מלאים והילד/ה עולה במשקל ויונק טוב הכל בסדר לא צריך להוסיף תמל
מצטרפת לכל מילה:כי הוא עדיין אחרי הנקה מרגיש לי שהוא לא שבע.
מכניס ידיים לפה וקצת נודניק. מוצץ לא תמיד עוזר
גם לא תמיד נרדם אחרי הנקה, אלא אם כן אני מביאה לו תוספת
יש טיטולים רטובים ב"ה
הפתרון הכי טוב להגביר חלב זה פשוט- - -
להניק יותר.
הנקות יותר צפופות.
חשוב גם לתת לילד להמשיך למצוץ גם אם לדעתך את "מרוקנת" בגלל שהמציצות של התינוק מגבירות את החלב
וסתם כך, תמיד יש עדיין טיפות חלב שמגיעות כשהוא מוצץ, גם אם זה לא זרם חזק.
אין דבר כזה לינוק על ריק.
כירורג ש.יש לזה שם?
אצל מי בודקים את זה?
אימהות זה שליחות.מאיפה התאוריה הזו? מעניין, שומעת לראשונה
כל העניין שהוא לא אוכל ארוחה מלאה .מצטרפת לכל מילה:
אם את רוצה להוסיף בקבוק כי זה נוח לך ומרגיע אותך - זו זכותך המלאה.
אבל אם חשובה לך ההנקה - אז פשוט להניק עוד ועוד, וזה מתאזן. בן כמה הוא? כנראה בגלל התמ"ל הגוף שלך לא למד שעברה קפיצת גדילה, והוא מייצר קצת פחות. אפשר פשוט לתת לו כמה ימים לינוק שוב ושוב ושוב ולהעביר צדדים שוב ושוב וזה יגביר את כמות החלב יותר טוב מכל אפשרות אחרת.
מציעה לך אם את רוצה לשמר את ההנקה לחפש יועצת הנקה שתראה שבאמת יונק נכון.כל העניין שהוא לא אוכל ארוחה מלאה .
אוכל 5-10 דקות, נרדם (וא"א להעיר אותו...) לרבע שעה ושוב קם וחוזר חלילה...
וככה כל היום...
והוא אוטוטו בן חודש
יש לו טיטולים רטובים ועלה במשקל ב"המציעה לך אם את רוצה לשמר את ההנקה לחפש יועצת הנקה שתראה שבאמת יונק נכון.
איך העליה במשקל?טיטולים?
האם זה רק שעות מסוימות ביום או כל היום והלילה?האם פותח פער גדול בלילה?
אם זה משהו רק מהימים האחרונים יש מצב שזו קפיצת גדילהיש לו טיטולים רטובים ועלה במשקל ב"ה
כבר ראיתיי יועצת הנקה, הוא מתחבר מצוין ואני שומעת קולות בליעה
אבל משו בימים האחרונים השתנה - במשך כל היום הוא ככה
יונק כמה דקות, נרדם לכמה דקות ושוב קם לינוק.
כאילו, הוא לא משלים ארוחה מלאה ואז גורר אתזה לכל היום.
בלילה ישן 4 שעות ברצף ויונק מצוין.
ככה נראית קפיצת גדילה?
בהחלט יכול להיות! אם זה רק כמה ימים, סביר להניח שוז קפיצת גדילה, או שהוא מרגיש לא טוב.יש לו טיטולים רטובים ועלה במשקל ב"ה
כבר ראיתיי יועצת הנקה, הוא מתחבר מצוין ואני שומעת קולות בליעה
אבל משו בימים האחרונים השתנה - במשך כל היום הוא ככה
יונק כמה דקות, נרדם לכמה דקות ושוב קם לינוק.
כאילו, הוא לא משלים ארוחה מלאה ואז גורר אתזה לכל היום.
בלילה ישן 4 שעות ברצף ויונק מצוין.
ככה נראית קפיצת גדילה?
הוא פיצי!!!!!!והוא אוטוטו בן חודש
מה זאת אומרת א"א להעיר אותו? גם אם את מחליפה טיטול? מפשיטה?כל העניין שהוא לא אוכל ארוחה מלאה .
אוכל 5-10 דקות, נרדם (וא"א להעיר אותו...) לרבע שעה ושוב קם וחוזר חלילה...
וככה כל היום...
והוא אוטוטו בן חודש
בעיני זה לא בדרך היחידה, זה מאוד קשה להניק כל היום מסביב לשעון ושאת לא בטוחה ממה נובע הבכי של התינוק...הוא פיצי!!!!!!
בגיל כזה מוכר מאד שתינוקות נרדמים אחרי 5 דקות.
היניקה מאמצת אותם והם מתעייפים מהר ונרדמים.
אם את באמת רוצה להשקיע בהנקה - הדרך היחידה היא פשוט להיות סביב התינוק כמעט כל היום.
5 דק' לאכול, 15 דק' לישון. ושוב... ושוב....
מנסיון, כמה שזה דורש (וזה דורש המוןןן) זה שווה ובגדול.
מה זאת אומרת א"א להעיר אותו? גם אם את מחליפה טיטול? מפשיטה?
המון (אולי כולם?) תינוקות בגיל הזה נרדמים עם הנקה ובגלל זה אוכלים קצת.
בעיני עד שהם קצת גדלים, צריך להתעקש על סיום הארוחה (מה שאומר, להפשיט, להחליף טיטול להעמיד ל'גרעפס')
ואח"כ קצת זמן ער והולך לישון (אין בעיה שישן מיד אבל לפחות אחרי 20 דק חצי שעה הנקה- וגם לשים לב שהתינוק יונק ממש ואם מפסיק לגרות אותו, לגעת בלחי, לזוז וכו)
ככה זה יוצר סדר בארוחות, והשינה אח"כ נורמלית, אולי טיפה השקעה בכל ארוחה, אבל הנקות מסודרות ורוגע לאמא ולתינוק
אני מסכימה איתה לגמרי אני רואה פעם פעמיים ביום שהילד פשוט מבקש מוצץ בטעם אמא לשעהמאיפה התאוריה הזו? מעניין, שומעת לראשונה
נשמע קשוח, איך עומדים בזה?אני מסכימה איתה לגמרי אני רואה פעם פעמיים ביום שהילד פשוט מבקש מוצץ בטעם אמא לשעה
כנראה שאת לא יודעת מה זה להילחם כי אני נלחמתי ועוד איךדבר ראשון---אל תתיאשי!! את בתחילת הדרך ממש..
תחשבי שאת יכולה להניק עד גיל שנתיים...זה יתן לך כוח
רק ההתחלה קשה אחר כך רק כיף
אצל הגדולה שלי--חודש וחצי לא ינקה...ואחר כך..עד גיל......
תתעודדי! בסוף זה ממש שווה!!!
אני גם ממליצה ממש על הקורס של אסתי בראון
נתן לי אור בעיינים, סדר בראש! שווה מאדדדד
יש את הספר 'הרבה יותר מחלב'-הוא מהמם! נותן כוח ותכלית,
הרבה חוזרות כאן על המילה "מלחמה" בענין ההנקה,
זה לא ממש נכון( אף פעם לא נלחמים על ההנקה, לא נלחמים עם הילד,
שמגיעים ממקום, אני עושה את שלי-את התפקיד שלי והקב"ה יעשה את שלו, זה עולם אחר!!!
בהצלחהההה----
איך אני בטוחה ?כי אני אמא שלו1ואני רואה שטוב לא למצוץ אותי עכשיו ולקבל מידי ולאכול מידי פעם גם תינוק קטן רוצה להרגיש שאני רק בשבנשמע קשוח, איך עומדים בזה?
איך את בטוחה שאת יודעת מה הוא מבקש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: