דיון המיקסר הכי מומלץ היום

ברכי פוזנר

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
לפי הנראה שזה מאד איכותי ועובד מצויין, מקסימום ניתן להשתמש פחות עם עם הצג או עם הטיימר אלא לצורך בסיסי כדי לכוון את פונקציית המערבל.
תודה על המענה, אשמח לשאול עוד 2 שאלות:
האם במידה והצג הדיגיטלי מפסיק לעבוד, המיקסר יוצא מכלל פעולה (כמו מכונת כביסה עם צג) או שזה תוספת נחמדה של תצוגה מורחבת יותר?
כי ראיתי שיש גירסה כמעט זהה של המיקסר רק בלי הצג הדיגיטלי הגדול אלא משהו יותר מינימלי בצד, השאלה מה עדיף?

ועוד שאלה, ראיתי שהמיקסר הזה (https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1103791) שוקל 14.5 קילו, לעומת הקנוודים ששוקלים 10 קילו, האם זה מורגש או שזה סביר?
גם בנקודה הזאת ראיתי שהדגם השני שוקל 2 קילו פחות..

אשמח לשמוע מה עדיף לדעתך
תודה

יוסף מ.

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
תודה על המענה, אשמח לשאול עוד 2 שאלות:
האם במידה והצג הדיגיטלי מפסיק לעבוד, המיקסר יוצא מכלל פעולה (כמו מכונת כביסה עם צג) או שזה תוספת נחמדה של תצוגה מורחבת יותר?
כי ראיתי שיש גירסה כמעט זהה של המיקסר רק בלי הצג הדיגיטלי הגדול אלא משהו יותר מינימלי בצד, השאלה מה עדיף?

ועוד שאלה, ראיתי שהמיקסר הזה (https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1103791) שוקל 14.5 קילו, לעומת הקנוודים ששוקלים 10 קילו, האם זה מורגש או שזה סביר?
גם בנקודה הזאת ראיתי שהדגם השני שוקל 2 קילו פחות..

אשמח לשמוע מה עדיף לדעתך
תודה
דבר ראשון לא מפעילים את המיקסר דרך הדיגיטלי אלא דרך הכפתור כך שבמידה והצג לא יעבוד עדיין ניתן להשתמש עם המיקסר. עיקר הצג הוא לכוון 4 פונקציות של סוג ועוצמת המערבל וכן טיימר, כך שבמידה שזה לא יעבוד ניתן להשתמש עם אופציית ברירת המחדל שלו.
אבל אני מאמין שהצג הוא כן איכותי וטוב, למרות כל ההמלצות ששמעתי בכלליות על חברת דאבו, זה קיים כבר שנות רבות וידוע שיש להם מכשירים חזקים במיוחד, לכן אני לא מאמין שאמור להיות כאן בעיה בס"ד.
לגבי הכובד שלו, זה לא כ"כ משמעותי, נכון שהקנווד יותר קל אבל מה שווה מיקסר שמתקלקל מהר שמיקסר עוצמתי שעובד בס"ד הרבה שנים?!

אגב לגבי הפירסום על הדגם ללא הצג בחנות אחרת מופיע שגם לו יש צג

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2021-04-14 134400.png
    צילום מסך 2021-04-14 134400.png
    KB 30.8 · צפיות: 117

הנמצא

משתמש מקצוען
אין קשר בין המיקסר הידוע של DAVO (זה עם הקערה המסתובבת/ANKARSUM) לבין המיקסר הזה
זה מותג מדבקה שמישהו הדביק על שניהם כדי ליצור תדמית איכותית

בננית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
מישהו מכיר את המיקסר של דאבו MIX 5240?
הספק 1200W
קערת נירוסטה 5.2 ליטר
מיקסר חזק ועוצמתי בעל מנוע DC
שווה לקנות אותו ב-1,200 ש"ח?
כמה ק"ג בצק ניתן לעשות בו?

שקדי

משתמש מקצוען
אני עכשיו קניתי את המיקסר הזה, לאחר שקיבלתי המלצות חמות על החברה על החוזק שלו, וכן על האפשרות לעשות בו בצק בשיעור של הפרשת חלה בפעם אחת (עדיין לא ניסיתי) ולאחר השימושים הראשונים זה נראה ונשמע מכשיר עוצמתי וחזק ביותר, עובד שקט. וגם הצג הדיגיטאלי נראה מוסיף מאד, מקווה שיחזיק לאורך ימים ושנים רבות.
איך הוא?

יוסף מ.

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
מושלם, מיוחד, עוצמתי, שקט במיוחד, הרגשה אחרת וכיף לעבוד איתו.
עיצוב מרשים ויפה.
טיימר ומסך מאד נח.
לש את הבצק יותר מהר מהקנווד הקודם שהיה לי.
הערה קטנה, לגבי לישת שיעור הפרשת חלה למרות שאני איתו כל שבוע, יש לי הרגשה שזה קצת כבד לו, ואני חושב לרדת לכמות פחות קטנה.

צ'ייסר

משתמש מקצוען
חזר למלאי בשקם אלקטריק דיוטי פרי
המיקסר קנווד מייג׳ור דגם km630 ב 200$

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה