תחשוב טוב יהיה טוב
משתמש פעיל
תודה רבה!אני חושבת שהקניה אמורה להתבצע לפי תקציב ולפי ייעוד או שימוש עיקרי.
מי שמכינה בעיקר עוגות ובצקים פריכים יכולה להסתפק בקנווד שף וגם בבוש וכל מיקסר אחר עם הספק מנוע 1200.
וו ההקצפה של קנווד מצוין.
מי שחשוב לה מיקסר שלש קילו ויותר מבלי להתעלף כדאי לה ללכת על מייג'ור ודומיו בהספק מנוע של לא פחות מ1500-1700.
לגבי דאבו, אין לי נסיון אישי אם כי ראיתי שהוא שנוי במחלוקת והתגובות נעות בין שבחים וקילוסים לבין אכזבה מרה.
האמת שאני חושבת על השקעה באזור ה2000 אבל אם תמצא חיה כזו טובה וזולה יותר כמובן שאשמח.
אני מכינה המון עוגות ובצקים.
בגדול בד''כ לא מדובר בכמות ממש רצינית מלבד החלות של יום שישי שזה בערך 2.5 קילו לפעמים קצת פחות.
או שמרים שאז שוב הכמות היא באזור ה2 קילו.
אין לי עניין לקנות מיקסר להקצפה וכל השאר ומיקסר מיוחד ללישה.
זה נשמע לי קצת הזוי..אחרי הכל זה מטבח פרטי ולא קונדיטור למרות הכל...(ויש הרבה ב''ה)