זה בעיקר עניין של מנוע ולא של קערהאז באיזה גודל קערה כן מומלץ ללוש 2 קילו?
זה בעיקר עניין של מנוע ולא של קערהאז באיזה גודל קערה כן מומלץ ללוש 2 קילו?
אפשר לכוון את הגובה של החלקים עם מפתח ברגים תואם שמגיע עם המיקסרמעניין שאני לא מספיק מרוצה ממנו, בעיקר לא בהקצפה.
הוא לא מצליח להגיע עד למטה ולהקציף את הכל.
גם ב - 1400 וואט של קנווד, כתוב בהוראות הפעלה לא יותר מ - 1.6 או 1.8 ק"גקניתי אתמול את הדאבו של 1200 וואט,
דיברתי עם היבאן של קנווד שאמר שפחות מ1200 אסור לעשות 2 קילו.ובמחיר שרציתי היה רק 1000 וואט.
אם מעניין אתכם אעדכן כשיגיע ואתחיל לעבוד איתו בעז"ה
תודה, זה אמרו לי פה כבר באשכול, באמת לא הבנתי למה הוא נצרךאפשר לכוון את הגובה של החלקים עם מפתח ברגים תואם שמגיע עם המיקסר
מבריגים למעלה איפה שמחברים
דיברתי עם ברימאג הם אמרו לי של-2 קילו צריך כח של 1200 וואט ומעלהגם ב - 1400 וואט של קנווד, כתוב בהוראות הפעלה לא יותר מ - 1.6 או 1.8 ק"ג
דברת עם ברימאג?
יש למעלה בחלק מתכת שמחבר בסיס מתומן שאותו אפשר לסובב בצורת הברגה וכך משנים במעט את הגובהתודה, זה אמרו לי פה כבר באשכול, באמת לא הבנתי למה הוא נצרך
יש מצב להסבר מפורט יותר?
לדעתי הם התכוונו ל - 2 קילו בצק ולא לקמחדיברתי עם ברימאג הם אמרו לי של-2 קילו צריך כח של 1200 וואט ומעלה
1679 ש"חלדעתי הם התכוונו ל - 2 קילו בצק ולא לקמח
הם עצמם בהוראות כותבים לא להשתמש יותר מקילו ומשהו קמח.
אגב כמה עלה המיקסר?
נראה לי שזה מחיר מעולה, בהצלחה.1679 ש"ח
לא קראתי את כל התגובות אבל לי יש את דאבו
מעבד בצק מצוין , יוצא בצקים מאוד נוחים
הולך עם הקצפה גם כן מעולה ממליצה
בכיף!
הדגם הזה: מיקסר DAVO ANKARSRUM 6230
והוא מצוין! מומלץ מאוד
אם מישהו כתב שהוא לא מרוצה אולי הוא לא יודע איך להשתמש איתו-
למרות שזה ממש לא מסובך!
פשוט בבצק שמים את המים קודם ואח"כ את הקמח
אגב אני בררתי הרבה לפני שקניתי אותו- וכולם היו מרוצים והמליצו
תכלס הוא המיקסר הכי איכותי, רק החיסרון זה המחיר...
קניתי גם את דאבו ומרוצה מאד, אבל כשאני לשה יותר מקילו קמח, בעת הלישה הבצק עולה למעלה ונכנס בזרוע הלישה, האם אצלכן זה לא קורה? יודעות להסביר לי מה הבעיה? אני שמה קודם נוזלים ואחרי זה קמח לפי ההוראות. (בזרוע הלישה זה מתלכלך....)
תדעי לך כלל ברזלקניתי גם את דאבו ומרוצה מאד, אבל כשאני לשה יותר מקילו קמח, בעת הלישה הבצק עולה למעלה ונכנס בזרוע הלישה, האם אצלכן זה לא קורה? יודעות להסביר לי מה הבעיה? אני שמה קודם נוזלים ואחרי זה קמח לפי ההוראות. (בזרוע הלישה זה מתלכלך....)
זה נכון להרבה מיקסרים (לדוג' הקנווד מייג'ור ז"ל שלי), אבל בדאבו, כל הקטע שאפשר לעשות כמה קילו ביחד, הפרשה חלה בפעם אחת, בשביל זה קניתי אותו. למנוע לא אמורה להיות בעיה עם זה....תדעי לך כלל ברזל
אין ללוש יותר מק"ג קמח - וללוש על מהירות נמוכה
כך הבצק ניהיה מושלם וגם המנוע נשאר בחיים
אמרו לי את זה המון,
אבל הבצק לא מתלכלך לך מהזרוע עצמה? יש שם זה נראה מן קצת שמן מכונות שחור כזה....גם לי זה ככה, אני פשוט מנקה
את צודקת לגבי מיקסר חצי תעשייתי שעולה כמה אלפים 3000-4000 פלוס מינוסזה נכון להרבה מיקסר (לדוג' הקנווד מייג'ור ז"ל שלי), אבל בדאבו, כל הקטע שאפשר לעשות כמה קילו ביחד, הפרשה חלה בפעם אחת, בשביל זה קניתי אותו. למנוע לא אמורה להיות בעיה עם זה....
איזה דאבו יש לך ?קניתי גם את דאבו ומרוצה מאד, אבל כשאני לשה יותר מקילו קמח, בעת הלישה הבצק עולה למעלה ונכנס בזרוע הלישה, האם אצלכן זה לא קורה? יודעות להסביר לי מה הבעיה? אני שמה קודם נוזלים ואחרי זה קמח לפי ההוראות. (בזרוע הלישה זה מתלכלך....)
הדגם הגדול, לא יודעת כמה ליטר, דגם 6230 שאכן עלה 4,200.איזה דאבו יש לך ?
מספר דגם ?
כמה ליטר הקערה?
זה חצי תעשייתי - זה משהוא אחרהדגם הגדול, לא יודעת כמה ליטר, דגם 6230 שאכן עלה 4,200.
הוא באמת עושה בצקים מהמם, בינתיים הכנתי עד 3 קילו, הם טוענים שזה עד 5....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: