דיון המיקסר הכי מומלץ היום

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אז לכאורה מבחינת מחיר וכמות לישת בצק עדיף 1200 וואט של דאבו ולא 1000 וואט של קנווד,
אני צודקת בשכלול הנתונים?
 

perfect לי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
מעניין שאני לא מספיק מרוצה ממנו, בעיקר לא בהקצפה.
הוא לא מצליח להגיע עד למטה ולהקציף את הכל.
אפשר לכוון את הגובה של החלקים עם מפתח ברגים תואם שמגיע עם המיקסר
מבריגים למעלה איפה שמחברים
 

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
לי היה מייגור במשך 20 שנה
לפני 5 שנים קניתי מיגור חדש
הוא לא כמו הישן
העבודה שלו לדעתי יותר רועדת ומאומצת
אבל עדין זה המיקסר הכי מומלץ מבחינתי בטוח מחירים הזה
היתה לי התלבטות גדולה לגבי הדאבו
אבל המחיר הכריע
בפרט שהיו לי כבר את כל החלקים האחרים מסביב

לגבי בצק הוא עושה מצוין בצק של קילו וגם 1.5 ק"ג ממש לא מרגישים עליו מאמץ
הזהירו אותי לא לנסות 2 ק"ג
אבל זה תלוי אם זה בצק רך וכו' או כשאני ממהרת
עושה את זה בזהירות מכניסה את החומרים בחלקים ולא הכל מייד
וזה עובד מצוין
קצף כנל יוצא חזק
יש לי בלון הקצפה כפול (זה מגיע כחלק אינטגרלי למקסר. בעבר הבלון היה עם פחות פסים )
הקצף יוצא ממש חזק ויפה
בקיצור מומלץ
רק לקחת בחשבון שהוא רוקד בעבודה
ולכן אסור לעזוב אותו לדקה
(אף פעם לא מומלץ לעזוב מקסר בעבודה ולצאת)
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
קניתי אתמול את הדאבו של 1200 וואט,
דיברתי עם היבאן של קנווד שאמר שפחות מ1200 אסור לעשות 2 קילו.ובמחיר שרציתי היה רק 1000 וואט.
אם מעניין אתכם אעדכן כשיגיע ואתחיל לעבוד איתו בעז"ה
 

ציפס קידס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
קניתי אתמול את הדאבו של 1200 וואט,
דיברתי עם היבאן של קנווד שאמר שפחות מ1200 אסור לעשות 2 קילו.ובמחיר שרציתי היה רק 1000 וואט.
אם מעניין אתכם אעדכן כשיגיע ואתחיל לעבוד איתו בעז"ה
גם ב - 1400 וואט של קנווד, כתוב בהוראות הפעלה לא יותר מ - 1.6 או 1.8 ק"ג
דברת עם ברימאג?
 

perfect לי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
תודה, זה אמרו לי פה כבר באשכול, באמת לא הבנתי למה הוא נצרך
יש מצב להסבר מפורט יותר?
יש למעלה בחלק מתכת שמחבר בסיס מתומן שאותו אפשר לסובב בצורת הברגה וכך משנים במעט את הגובה
זה לא מאד נראה לעין אבל זה משמעותי לעבודה
 

שושן ורד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי

batya11

משתמש פעיל
לא קראתי את כל התגובות אבל לי יש את דאבו
מעבד בצק מצוין , יוצא בצקים מאוד נוחים
הולך עם הקצפה גם כן מעולה ממליצה
בכיף!
הדגם הזה: מיקסר DAVO ANKARSRUM 6230
והוא מצוין! מומלץ מאוד
אם מישהו כתב שהוא לא מרוצה אולי הוא לא יודע איך להשתמש איתו-
למרות שזה ממש לא מסובך!
פשוט בבצק שמים את המים קודם ואח"כ את הקמח
אגב אני בררתי הרבה לפני שקניתי אותו- וכולם היו מרוצים והמליצו
תכלס הוא המיקסר הכי איכותי, רק החיסרון זה המחיר...

קניתי גם את דאבו ומרוצה מאד, אבל כשאני לשה יותר מקילו קמח, בעת הלישה הבצק עולה למעלה ונכנס בזרוע הלישה, האם אצלכן זה לא קורה? יודעות להסביר לי מה הבעיה? אני שמה קודם נוזלים ואחרי זה קמח לפי ההוראות. (בזרוע הלישה זה מתלכלך....)
 

שימו פס-טה

משתמש פעיל
קניתי גם את דאבו ומרוצה מאד, אבל כשאני לשה יותר מקילו קמח, בעת הלישה הבצק עולה למעלה ונכנס בזרוע הלישה, האם אצלכן זה לא קורה? יודעות להסביר לי מה הבעיה? אני שמה קודם נוזלים ואחרי זה קמח לפי ההוראות. (בזרוע הלישה זה מתלכלך....)

גם לי זה ככה, אני פשוט מנקה
 

ויטראז'

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קניתי גם את דאבו ומרוצה מאד, אבל כשאני לשה יותר מקילו קמח, בעת הלישה הבצק עולה למעלה ונכנס בזרוע הלישה, האם אצלכן זה לא קורה? יודעות להסביר לי מה הבעיה? אני שמה קודם נוזלים ואחרי זה קמח לפי ההוראות. (בזרוע הלישה זה מתלכלך....)
תדעי לך כלל ברזל
אין ללוש יותר מק"ג קמח - וללוש על מהירות נמוכה
כך הבצק ניהיה מושלם וגם המנוע נשאר בחיים
אמרו לי את זה המון,
 

batya11

משתמש פעיל
תדעי לך כלל ברזל
אין ללוש יותר מק"ג קמח - וללוש על מהירות נמוכה
כך הבצק ניהיה מושלם וגם המנוע נשאר בחיים
אמרו לי את זה המון,
זה נכון להרבה מיקסרים (לדוג' הקנווד מייג'ור ז"ל שלי), אבל בדאבו, כל הקטע שאפשר לעשות כמה קילו ביחד, הפרשה חלה בפעם אחת, בשביל זה קניתי אותו. למנוע לא אמורה להיות בעיה עם זה....
גם לי זה ככה, אני פשוט מנקה
אבל הבצק לא מתלכלך לך מהזרוע עצמה? יש שם זה נראה מן קצת שמן מכונות שחור כזה....
 
נערך לאחרונה ב:

ויטראז'

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
זה נכון להרבה מיקסר (לדוג' הקנווד מייג'ור ז"ל שלי), אבל בדאבו, כל הקטע שאפשר לעשות כמה קילו ביחד, הפרשה חלה בפעם אחת, בשביל זה קניתי אותו. למנוע לא אמורה להיות בעיה עם זה....
את צודקת לגבי מיקסר חצי תעשייתי שעולה כמה אלפים 3000-4000 פלוס מינוס
אני התכוונתי לכל מיקסר באיזור 1000-2000 פלוס מינוס
 

ויטראז'

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קניתי גם את דאבו ומרוצה מאד, אבל כשאני לשה יותר מקילו קמח, בעת הלישה הבצק עולה למעלה ונכנס בזרוע הלישה, האם אצלכן זה לא קורה? יודעות להסביר לי מה הבעיה? אני שמה קודם נוזלים ואחרי זה קמח לפי ההוראות. (בזרוע הלישה זה מתלכלך....)
איזה דאבו יש לך ?
מספר דגם ?
כמה ליטר הקערה?
 

ויטראז'

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדגם הגדול, לא יודעת כמה ליטר, דגם 6230 שאכן עלה 4,200.
הוא באמת עושה בצקים מהמם, בינתיים הכנתי עד 3 קילו, הם טוענים שזה עד 5....
זה חצי תעשייתי - זה משהוא אחר
אם את שמה ק"ג קמח בסוף אחרי כל התוספות הוא בערך 1.7 ק"ג פלוס מינוס
אז אם את שמה 3 ק"ג זה ניהיה בסוף 5.1 ק"ג כנראה זה הכוונה.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה