זו לא גזרה.
אפשר בהחלט לשנות את הכוונון של הוו.
בעלי עשה זאת מיד כשקבלנו אותו.
צודקת, גם אנחנו עשינו זאת. כנ"ל.
זו לא גזרה.
אפשר בהחלט לשנות את הכוונון של הוו.
בעלי עשה זאת מיד כשקבלנו אותו.
אם זה חוזר ונשנה אות וסימן הוא במובהק שהמקצף לא מונח בגובה נכון, מה שיוצר שחיקה ושבירה.אחד החוטים של המקצף יצא מהמקום ולא היה אפשר לתקן, אז הוצאנו אותו. ועכשו הבלון לא שלם.
קניתי מקצף חדש וגם אצלו זה קרה.
אמנם זה קורה אחרי כמה שנים ושימוש מאסיבי אבל עדיין זה ממש מפריע.
את חושבת שהוא מידי נמוך?אם זה חוזר ונשנה אות וסימן הוא במובהק שהמקצף לא מונח בגובה נכון, מה שיוצר שחיקה ושבירה.
קרה גם לחמי וחמותי עד שבעלי תיקן.
אני לא רוצה לענות על זה בעצמי אבל ממה שראיתי שבעלי תיקן בד"כ מדובר במנח לא נכון.את חושבת שהוא מידי נמוך?
הוא ממש לא נוגע בקערה. עדיין?
אני לא רוצה לענות על זה בעצמי אבל ממה שראיתי שבעלי תיקן בד"כ מדובר במנח לא נכון.
כרגיל כל אחת הכי תמליץ לך על מה שיש לה.
אני מתחילה- קנווד שף XL טיטניום
גמאני ממליצה עליו!
תודה רבה!אפשר לעשות במיגור בצק 2 ק"ג.
אין ידית לקערה, והיא כבדה (ממתכת9
אני לא מכירה אותםאשמח לשמוע על דגמים ל3 קילו מינימום (הם באמת קריטיים?)
א.אפשר לעשות איתו 2 קילו? או שהוא מתאמץ?
מצטרפת.גם המיקסרים של שתי קילו, כל החנויות ממליצות לא לעשות ביחד 2 קילו.
זה מתיש את המיקסר ושוחק אותו מהר, ולפעמים גם מסייע בשבירת חלקים (כמו במיקסר שלי למשל...)
תודה רבה לכולן!!גם לי יש מיקסר של קנווד ,מיג'ור. מרוצה ממנו מאוד גם בבלישה וגם בהקצפה!(מה שכן בצקים בד"כ אני מכינה של קילו)
בהקצפה גם 10 ביצים מקציף מצויין,והמחיר שלו לא יקר !!
תודה רבה!גם לי יש מיקסר של קנווד ,מיג'ור. מרוצה ממנו מאוד גם בבלישה וגם בהקצפה!(מה שכן בצקים בד"כ אני מכינה של קילו)
בהקצפה גם 10 ביצים מקציף מצויין,והמחיר שלו לא יקר !!
יש מייג'ור שעולים גם 2000 ויותר.גם לי יש קנווד מיג'ור משתשמת בו הרבה לקצף ולבצקים
למרות שהקערה מספיקה ל-2 ק"ג המנוע מתעייף ונעצר, הוא ממש לא מתאים ל-2 ק"ג ביחד (עושה כל ק"ג בנפרד)
מוכר אמין אמר לי שהמקסרים של בוש ממש לא חוזרים אליו עם תקלות לעומת המיקסרים של קנווד.
המיקסרים עולים היום בסביבות 1000 ש"ח, תלוי כמובן בוואט שלהם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: