התייעצות המודיע או משפחה?

מצב
הנושא נעול.

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
לסיכום:
אני חושבת שיתד והמודיע לא ניכללים בקטגוריה היות שזה עיתון יומי וזה לא רלוונטי.......
לדעתי מישפחה יותר מעניין בפרט עכשיו (עם הראיון של מנדלבליט שצוטט בערוץ 12) עם אתם שואלים לגבי ההשקפות זה ברור שרבנים יותר תומכים בקהילה כי הוא יותר שמור וגם ביגלל זה הוא פחות מעניין.......
ושאני רוצה להגיע לחנות לקנות עיתון מה שהכי ניחטף זה מישפחה שבדרך כלל לא נימצא על המדפים.....
והדרך זה גם כן עיתון מוצלח מאוד רק שהוא מיפלגתי כלומר הוא שייך לשס(שכנזים לא יודעים מה זה)
אפרופו הדרך אני חושבת שהם באמת צריכים להכניס אותו לשכנזים ככה שברגע שאשכנזים יגלו את זה הם יעופו על זה גם!!!

SuperWoman

משתמש צעיר
והדרך זה גם כן עיתון מוצלח מאוד רק שהוא מיפלגתי כלומר הוא שייך לשס(שכנזים לא יודעים מה זה)
אפרופו הדרך אני חושבת שהם באמת צריכים להכניס אותו לשכנזים ככה שברגע שאשכנזים יגלו את זה הם יעופו על זה גם!!!
חחח רק ספרדים כותבים שכנזים בלי א';)

מוטי A

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
על המכתב נגד משפחה היו חתומים גדולי הדור
מצד אחד ומסויים מאוד
שמתי לב שהמציאות בחיים היא, בכל וויכוח שהוא, שכשאין לבנאדם מה לענות לגופו של עניין, מיד הוא מסיט את הוויכוח לפן האישי...

הבאתי כאן מכתב מגדולי ישראל שהם כותבים מפורש. [מצוטט שוב], התפלאתי איך זה שכאן כותבים על זה כאילו הדבר מותר לכתחילה.

חס ושלום אני לא כותב ממקום של התקפה האשמה וכדו', אלא באמת,
ברוך ד' יש עיתונים חרדים (המודיע וכו') מצוינים ונפלאים! למה שלא תקנו אותם??
אז נכון, אולי משפחה זה טיפ טיפה מקצועי יותר, אבל האם הרוחניות שלנו ושל בני ביתנו לא שווה את זה?

(ובמאמר המוסגר לגמרי, ואני רוצה לגמור בזה. תזכרו מה היה כשרבנים חתמו נגד הפלס...(וגם זה כתבו בצורה פחות חמורה מאשר משפחה) לא רוצה להיכנס לזה, מבחינתי הנושא נסגר בזאת).
עם כל הכבוד, אני בטוח שאילו חכם X ואדמו"ר Y היו כותבים את זה זה לא היה מזיז לך, אז למה אתה חושב שכולם כאן ישמעו לרבנים הנ"ל? מי שרואה את עצמו כפוף להם שישמע להם.

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
[QUOTE="sharon20, post: 8323799, member: 598, ואני גם לא אחשוף מה אני;)
[/QUOTEאת האמת אתה לא צריך לחשוף כי כולם הבינו....

הישיבישע'ר

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
מסקנת האשכול בעיניים שלי:
חייבים עיתון חדש, מקצועי ולא מפלגתי מבית הניקים המוכשרים של פרוג.
מדבר אליכם?
כנסו לכאן
לא מדבר אליכם?
זכותכם המלאה!

gitib

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אנחנו מנויים לשתיהם
ואין על משפחה!!!!

הכל בדקה

משתמש צעיר
לסיכום:
אני חושבת שיתד והמודיע לא ניכללים בקטגוריה היות שזה עיתון יומי וזה לא רלוונטי.......
לדעתי מישפחה יותר מעניין בפרט עכשיו (עם הראיון של מנדלבליט שצוטט בערוץ 12) עם אתם שואלים לגבי ההשקפות זה ברור שרבנים יותר תומכים בקהילה כי הוא יותר שמור וגם ביגלל זה הוא פחות מעניין.......
ושאני רוצה להגיע לחנות לקנות עיתון מה שהכי ניחטף זה מישפחה שבדרך כלל לא נימצא על המדפים.....
רבנים יותר תומכים ב'בקהילה', מנין? השאלה היא אם בקהילה תומכים ברבנים... ונראה לי שבקטע הזה 'משפחה' דווקא מאוד מאוד בסדר.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
אפשר לעקם את הפרצוף, והתגובה שלי לא פוליטיקלי קורקט, אבל הוא עיתון בלי פרסומות (לא משנה למה. זו העובדה, למי שמחפש עיתון כזה), גדוש בתוכן, מוספים עבים ומרתקים.
הבהרה: לא דיברתי לציבור הליטאי (לפני שתהיה כאן התנפלות). רק לציבור החסידי. עיתוני החג נקיים מפוליטיקה ומביאים תוכן מרתק ולא צהוב.

חיה לנדאו

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
רפרפתי על התגובות
אני מנויה על משפחה והחומר שיש שם מתאים לי.
אבל, הם העלו רף בתמונות של הילדות שהם שמים בכל גיל שהוא וזה התחיל לצרום איך שהילדים גדלים.
אם זה ימשיך ככה אני אאלץ להפסיק ובצער רב.
הבן שלי לא אמור להסתכל אפילו מבחוץ בכריכה על ילדה בת 8 איך שהיא מתיפייפת לה

רחלים

חומרי הוראה מדהימים, לבית, לגן ולכיתה ttps://www.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
אני מקבלת משפחה, הדרך, יתד, וכפר חב"ד
בתוך המשפחה הכי ברמה, הכי מעניין.
אח"כ המגזין של הדרך.
אח"כ לפי הסדר, המגזין של משפחה, ילדים, אם הדרך,
בקטיפה יש 2-3 מדורים מעניינים. לא יותר.
המוסף סיפורים של יתד לחג סוכות ברמה גבוהה
כפר חב"ד לא מעניין אותי בכלל.
אם מישהו חבדני"ק גר לידו, אוכל להעביר לו כל שבוע, בשמחה :)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה