על המכתב נגד משפחה היו חתומים גדולי הדורהמאבק נגד משפחה ע"י יתד נאמן (הישן - וד"ל) נוהל עם המון קטעים לא נעימים ומנהלי המאבק גם היו בעלי אינטרס כספי מובהק.
זה בהחלט זלזול בהם
מה שכתבתם!!
על המכתב נגד משפחה היו חתומים גדולי הדורהמאבק נגד משפחה ע"י יתד נאמן (הישן - וד"ל) נוהל עם המון קטעים לא נעימים ומנהלי המאבק גם היו בעלי אינטרס כספי מובהק.
ממש לא זלזלתי.על המכתב נגד משפחה היו חתומים גדולי הדור
זה בהחלט זלזול בהם
מה שכתבתם!!
שבעים פנים לתורה...לא פרוג כחומר קריאה משובח...
והאנשים בעיתון? כולם גרועים?
הרבה מהם אגב נמצאים פה...
גם עיתון מבית פרוג יספוג ביקורת....
ככה זה. עם אחד, אלפי דעות
לא התכוונתם לזלזלממש לא זלזלתי.
האמת צריכה להאמרבכל מקרה אבקש לעצור כאן, ומעתה ואילך סיימתי בל"נ להתייחס לנושא זה.
במכתב שהוא הביא כתוב:זה לא אתר חדשות
וכל אתרי האינטרנט
לגמרי.מצחיק אותי לראות שיש אנשים שלא קוראים משפחה וכן גולשים בפרוג.
האנשים שאני מכירה שלא קוראים משפחה גם לא מכניסים מחשב הביתה...
שואלת באמת בשביל להבין- איזה פרסומות בעייתיות את מפחדת שהילדים שלך יראו בבתוך המשפחה?(במיוחד לא את בתוך המשפחה והפרסומות שם...)
מי הסופרים במוסף ספורים של המודיע?
בס"ד שלהי ניסן תשע"א
כל השבועונים והחינמונים, כולל עיתון "משפחה", מסלפים ומטשטשים את השקפת תורתנו הקדושה שקיבלו מרבותינו, וחלילה להכניס עיתונים מסוג זה לבית, או לסייע בידם בכל אופן שהוא.
ופשוט שעל סוג עיתונים כאלו לא שייך לתת שום הכשר כלל.
וק"ו הדברים לעניין רדיו מכל סוג שהוא וכל אתרי האינטרנט, שכולם מסיתים ומשחיתים את הנפש, ואבות הטומאה והנזיקין הם.
וע"ז באעה"ח ניסים קרליץ
בעז"ה, כ"ז דברים פשוטים וא"צ ראי' חיים קניבסקי
הנני מצטרף להנ"ל יוסף שלו' אלישיב
לא הבנתי, אתה מביא את המכתב הזה מגדולי ישראל שלאחר שכתבו נגד משפחה כתבו "וק"ו הדברים לעניין רדיו מכל סוג שהוא וכל אתרי האינטרנט",שמתי לב שהמציאות בחיים היא, בכל וויכוח שהוא, שכשאין לבנאדם מה לענות לגופו של עניין, מיד הוא מסיט את הוויכוח לפן האישי...
הבאתי כאן מכתב מגדולי ישראל שהם כותבים מפורש. [מצוטט שוב], התפלאתי איך זה שכאן כותבים על זה כאילו הדבר מותר לכתחילה.
חס ושלום אני לא כותב ממקום של התקפה האשמה וכדו', אלא באמת,
ברוך ד' יש עיתונים חרדים (המודיע וכו') מצוינים ונפלאים! למה שלא תקנו אותם??
אז נכון, אולי משפחה זה טיפ טיפה מקצועי יותר, אבל האם הרוחניות שלנו ושל בני ביתנו לא שווה את זה?
(ובמאמר המוסגר לגמרי, ואני רוצה לגמור בזה. תזכרו מה היה כשרבנים חתמו נגד הפלס...(וגם זה כתבו בצורה פחות חמורה מאשר משפחה) לא רוצה להיכנס לזה, מבחינתי הנושא נסגר בזאת).
כל מילה.לא הבנתי, אתה מביא את המכתב הזה מגדולי ישראל שלאחר שכתבו נגד משפחה כתבו "וק"ו הדברים לעניין רדיו מכל סוג שהוא וכל אתרי האינטרנט",
תוך כדי כתיבה באתר אינטרנט רח"ל.
על כל התירוצים שתתרץ לעצמך ישנם תירוצים לא פחות טובים למי שקורא את עיתון משפחה.
מי הסופרים במוסף ספורים של המודיע?
מה אתה משווה ביכלל.............ומה עם יתד נאמן???
מסכימה לגמרי, ועדין זה לא ענה לי על השאלה שלי-כשיש בנים ובנות שבולעים כל מילה כתובה נזהרים שבעתיים
איזה פרסומות בעייתיות את מפחדת שהילדים שלך יראו בבתוך המשפחה?
פורום כתיבה מקצועית. יש הרבה דברים משובחים.מה, שנקים עיתון מבית פרוג?
דווקא יש פה כוחות לא רעים!
באמת אין השוואה!מה אתה משווה ביכלל.............
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: