זה רק בבתוך באנגלית.עשיתם ממני צחוק...
לכבודכם צילמתי, רק שלא יודעת אם מתאים לפרוג.
אז אמחק עוד מעט
במקרה הגברת הזאת נראית עדינה, לא כולן כך...
וסליחה על נקיעת הצווא
זה רק בבתוך באנגלית.עשיתם ממני צחוק...
אז אמחק עוד מעט
וסליחה על נקיעת הצווא
נכון. לא היה עובר כאן בכללזה רק בבתוך באנגלית.
התמונה חסומה לי וחבל, (אבל עכשיו אני מאמינה כי לא זכור לי כזה דבר, וליתר ביטחון דיפדפתי עמוד עמוד עכשיו באחד מהם, ומצאתי שלושה צלליות של נשים, זה גם בקטיפה יהיהעשיתם ממני צחוק...
אז אמחק עוד מעט
וסליחה על נקיעת הצוואר
נטפרי?התמונה חסומה לי
אההנטפרי?
אשרי המאמין.וזה כי היהדות בנויה אלפי שנים על צנזורה. האם הגאווה במחיקת כל רמז של רמז לשום דבר היא לא חינוך מחדש?
אני יכולה לשלוח לך למיילהתמונה חסומה לי וחבל, (אבל עכשיו אני מאמינה כי לא זכור לי כזה דבר, וליתר ביטחון דיפדפתי עמוד עמוד עכשיו באחד מהם, ומצאתי שלושה צלליות של נשים, זה גם בקטיפה יהיה
ומעניין אותית למה את מתכוונת.
גם לי, בקטן הוא חסום לי, כשאני לוחצת על הקובץ הוא נפתחדווקא לי זה פתוח בנטפרי
לא הבנתי - זה כאילו דומה לכותבת?עשיתם ממני צחוק...
לכבודכם צילמתי, רק שלא יודעת אם מתאים לפרוג...
לא מכירה אותה , אבל בגדול נראה שכןלא הבנתי - זה כאילו דומה לכותבת?
כי מבחינת הרעיון של הציור יש את זה חופשי גם בקטיפה, לא רואה בזה בעיה- זה כמו האמא בספרי ילדים הכי שמורים שיש
כן, זה חיקוי של דמות הכותבת, מן הסתם. אחרת, שכתבת, אין בזה שום בעיה.לא הבנתי - זה כאילו דומה לכותבת?
כי מבחינת הרעיון של הציור יש את זה חופשי גם בקטיפה, לא רואה בזה בעיה- זה כמו האמא בספרי ילדים הכי שמורים שיש
אני מקבלת בדיליי אז לא יכולה לראות, אבל זה נשמע חריג.במשפחהבאנגלית מ 16 בספטמבר,
יש תמונה של משפחה שלימה, כולל אישה ונערות. בכתבה:
BRINGING HOLINESS TO HANOVER
הבדלי מנטליות. שאין איך לנסות אפילו להבין.אני מקבלת בדיליי אז לא יכולה לראות, אבל זה נשמע חריג.
באתר שלהם, לעומת זאת, יש תמונות נשים חופשי
נכון מאד.הבדלי מנטליות. שאין איך לנסת אפילו להבין.
מניין לך?שאין איך לנסות אפילו להבין.
כיוונת לדעת גדוליםאבל זה לא מקום להשוואה בין עיתון כאן לשם.
שם לדוגמא, משפחה הוא מהעיתונים השמורים ביותר, והעיתון שרוב רוב המשפחות קוראות. לעומת עיתונים פתוחים יותר. (לא מדברת על האידישאים) בעוד כאן משפחה לא כזה, בעוד שאם נשווה, העיתון באנגלית מדבר על המון נושאים שהעיתון בעברית לעולם לא יכניס. ולא שום עיתון כאן בארץ.
יש את העובדה שנושאים שיש עליהם ווטו פה, שם מותרים
וכך יוצא שלמרות שמשפחה באנגלית נקרא רמה רוחנית גבוהה (נכנס בחו"ל לבתי החסידים השמורים ג"כ) - יש שם כתבות על נושאים פחות מדוברים כמו תקשורת, התמודדויות שונות...
הרבה מכניסים(לא מדברת על האידישאים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: