הרבה מנויים מראש ליתד נאמן ולכן זה בכלל לא ברשימה של "עיתון מיוחד לחג"באמת מה עם יתד נאמן?? נראלי ששתינו היחידות שקונות אותו, מה יתד זה יותר פרום? אני מאוד נהניתי מהעיתונים שלהם בחגים מרתק מעניין מעשיר!
הרבה מנויים מראש ליתד נאמן ולכן זה בכלל לא ברשימה של "עיתון מיוחד לחג"באמת מה עם יתד נאמן?? נראלי ששתינו היחידות שקונות אותו, מה יתד זה יותר פרום? אני מאוד נהניתי מהעיתונים שלהם בחגים מרתק מעניין מעשיר!
זה לא 'רבע סקופ'.בדיוק, וחוץ מהרבע סקופ הזה - חצי עיתון פרסומות והחצי השני 'כתבי משפחה מכינים סוכה/מתגעגעים לשנות הת"ת/מגלים את הקשר עם הדף היומי - פרויקט מפעים', ושאר ירקות מרתקים שכאלו.
רק מעיר שבערב פסח לא היה ניתן להשיג יתד נאמן לאחר שאזל המלאי מהחנויות.באמת מה עם יתד נאמן?? נראלי ששתינו היחידות שקונות אותו, מה יתד זה יותר פרום? אני מאוד נהניתי מהעיתונים שלהם בחגים מרתק מעניין מעשיר!
טוב, גם אם היה מדובר בחשיפה של עמית סגל מלפני חודש אודות המייל של שי ניצן - זה עדיין לא היה הופך את כל שאר העיתון למעניין.זה לא 'רבע סקופ'.
ראיון של עיתון 'משפחה' שמצוטט במהדורה המרכזית בחדשות 12 - זה הישג עיתונאי ענק.
יורשה לי להניח ששיטוט בפרוג, על עשרות אלפי ניקיו, שאי אפשר להשגיח על כל מילה של כל אחד מהם, עשוי להיות גרוע פי אלף מקריאת עיתון 'משפחה', שאחרי הכל יש בו ביקורת רוחנית על כל מילה.רק מעיר שבערב פסח לא היה ניתן להשיג יתד נאמן לאחר שאזל המלאי מהחנויות.
האמת שלא פתחתי משפחה כבר כעשר שנים, מאז קראתי מכתב מאחד מגדולי ישראל קדושי עליון שמי שמכניס את העיתון הזה והדומים לו לביתו 'משחק עם העולם הבא שלו' כלשונו, אבל אם כבר אז נדף ממנו ריח שאיננו מתאים לבני תורה, הרי שיורשה לי להניח שהמצב מאז לא נהיה טוב יותר.
אני לא מזלזל בוועדה הרוחנית בשום מקום.יורשה לי להניח ששיטוט בפרוג, על עשרות אלפי ניקיו, שאי אפשר להשגיח על כל מילה של כל אחד מהם, עשוי להיות גרוע פי אלף מקריאת עיתון 'משפחה', שאחרי הכל יש בו ביקורת רוחנית על כל מילה.
"ביקורת רוחנית" ?!שאחרי הכל יש בו ביקורת רוחנית על כל מילה.
דוגמאות: יש סידרה ששדכנית כותבת, כל פעם על זוג אחר איך השתדך בסיעתא דשמיא. יש שם דברים שלא יעברו בעיתון פה, אבל קורים בפועל.ומה יש בו שאין בעיתונים פה?
נשאלת השאלה- מה אתה עושה בפרוג??וק"ו הדברים לעניין רדיו מכל סוג שהוא וכל אתרי האינטרנט, שכולם מסיתים ומשחיתים את הנפש, ואבות הטומאה והנזיקין הם.
רק מצטטת אותךהאם אין לנו גדולי ישראל????????????????
זה לא אתר חדשותנשאלת השאלה- מה אתה עושה בפרוג??
נכון, חשבתי על זה, אבל לדעתי מבחינת ההשקפה רב שלא מאשר את עיתוני משפחה ובקהילה- גם לא יאשר את פרוג!!זה לא אתר חדשות
לא כתוב במכתב אתרי חדשותזה לא אתר חדשות
לא רוצה להפוך את המקום למוקד התכתשות."ביקורת רוחנית" ?!
אפשר לדעת מי הרבנים שמבקרים אותו ?? האם יש איזה דמות תורנית מוכרת שעומדת על ה"ביקורת הרוחנית" הזו ?
או שכל הביקורת הרוחנית זה הכסף שלהם ?
אני לא מאמין שאחרי המכתב של גדולי ישראל שגילו דעתם ברבים מספר פעמים, יש רב שמוכן לבקר את העיתון הזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: