התייעצות המודיע או משפחה?

מצב
הנושא נעול.

אסתררר

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
באמת מה עם יתד נאמן?? נראלי ששתינו היחידות שקונות אותו, מה יתד זה יותר פרום? אני מאוד נהניתי מהעיתונים שלהם בחגים מרתק מעניין מעשיר!
הרבה מנויים מראש ליתד נאמן ולכן זה בכלל לא ברשימה של "עיתון מיוחד לחג"

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
בדיוק, וחוץ מהרבע סקופ הזה - חצי עיתון פרסומות והחצי השני 'כתבי משפחה מכינים סוכה/מתגעגעים לשנות הת"ת/מגלים את הקשר עם הדף היומי - פרויקט מפעים', ושאר ירקות מרתקים שכאלו.
זה לא 'רבע סקופ'.
ראיון של עיתון 'משפחה' שמצוטט במהדורה המרכזית בחדשות 12 - זה הישג עיתונאי ענק.

שם כוכב

משתמש רשום
כתבוני לדורות מכתב קצו:
בס"ד שלהי ניסן תשע"א
כל השבועונים והחינמונים, כולל עיתון "משפחה", מסלפים ומטשטשים את השקפת תורתנו הקדושה שקיבלו מרבותינו, וחלילה להכניס עיתונים מסוג זה לבית, או לסייע בידם בכל אופן שהוא.
ופשוט שעל סוג עיתונים כאלו לא שייך לתת שום הכשר כלל.
וק"ו הדברים לעניין רדיו מכל סוג שהוא וכל אתרי האינטרנט, שכולם מסיתים ומשחיתים את הנפש, ואבות הטומאה והנזיקין הם.
וע"ז באעה"ח ניסים קרליץ
בעז"ה, כ"ז דברים פשוטים וא"צ ראי' חיים קניבסקי

הנני מצטרף להנ"ל יוסף שלו' אלישיב

יש מכתב נוסף דומה מאוד לזה (מכתב קצה), בצירוף חתימתו של רשכבה"ג רבינו הגדול מרן רבי אהרן יהודה לייב שטינמן זצוקללה"ה, ורבנים רבים נוספים.

האם אין לנו גדולי ישראל????????????????

שואל ומשיב

משתמש מקצוען
באמת מה עם יתד נאמן?? נראלי ששתינו היחידות שקונות אותו, מה יתד זה יותר פרום? אני מאוד נהניתי מהעיתונים שלהם בחגים מרתק מעניין מעשיר!
רק מעיר שבערב פסח לא היה ניתן להשיג יתד נאמן לאחר שאזל המלאי מהחנויות.
האמת שלא פתחתי משפחה כבר כעשר שנים, מאז קראתי מכתב מאחד מגדולי ישראל קדושי עליון שמי שמכניס את העיתון הזה והדומים לו לביתו 'משחק עם העולם הבא שלו' כלשונו, אבל אם כבר אז נדף ממנו ריח שאיננו מתאים לבני תורה, הרי שיורשה לי להניח שהמצב מאז לא נהיה טוב יותר.

רסיס לילה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
זה לא 'רבע סקופ'.
ראיון של עיתון 'משפחה' שמצוטט במהדורה המרכזית בחדשות 12 - זה הישג עיתונאי ענק.
טוב, גם אם היה מדובר בחשיפה של עמית סגל מלפני חודש אודות המייל של שי ניצן - זה עדיין לא היה הופך את כל שאר העיתון למעניין.
עיתון לא אמור להתבסס על כתבה אחת שתעשה רעש רכילותי לחצי יממה (מסיבה פשוטה: אני כבר קראתי את הכתבה של מנדלבליט בכל האתרים אז למה לי עיתון?), אלא אמור לייצר מגוון כתבות מעניינים בשלל נושאים - ואז אפשר גם סקופים (כמו שמשולבים בכל חג לעשרות בתוך מוספו של רבלין בבקהילה, נוטפי שומן עסיסי)....

נועה מ

משתמש מקצוען
משהוא שקיבלתי היום במייל...
1601539516972.png

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
רק מעיר שבערב פסח לא היה ניתן להשיג יתד נאמן לאחר שאזל המלאי מהחנויות.
האמת שלא פתחתי משפחה כבר כעשר שנים, מאז קראתי מכתב מאחד מגדולי ישראל קדושי עליון שמי שמכניס את העיתון הזה והדומים לו לביתו 'משחק עם העולם הבא שלו' כלשונו, אבל אם כבר אז נדף ממנו ריח שאיננו מתאים לבני תורה, הרי שיורשה לי להניח שהמצב מאז לא נהיה טוב יותר.
יורשה לי להניח ששיטוט בפרוג, על עשרות אלפי ניקיו, שאי אפשר להשגיח על כל מילה של כל אחד מהם, עשוי להיות גרוע פי אלף מקריאת עיתון 'משפחה', שאחרי הכל יש בו ביקורת רוחנית על כל מילה.

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
יורשה לי להניח ששיטוט בפרוג, על עשרות אלפי ניקיו, שאי אפשר להשגיח על כל מילה של כל אחד מהם, עשוי להיות גרוע פי אלף מקריאת עיתון 'משפחה', שאחרי הכל יש בו ביקורת רוחנית על כל מילה.
אני לא מזלזל בוועדה הרוחנית בשום מקום.
אך פרוג, על עשרות אלפי ניקיו, מסונן כל הזמן אונליין, עם עשרות מנהלים שעושים עבודת קודש לטובת כולנו, ועם עזרת ההמונים שמדווחים מיידית על כל פגע.

נכון, אולי תמצא משהו שיחזיק מעמד מספר רגעים עד שיימחק, אבל בסה"כ הפיקוח כאן הוא הרבה יותר גדול, כי יש לכל אחד את כפתור הדיווח.

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
שאחרי הכל יש בו ביקורת רוחנית על כל מילה.
"ביקורת רוחנית" ?!
אפשר לדעת מי הרבנים שמבקרים אותו ?? האם יש איזה דמות תורנית מוכרת שעומדת על ה"ביקורת הרוחנית" הזו ?
או שכל הביקורת הרוחנית זה הכסף שלהם ?
אני לא מאמין שאחרי המכתב של גדולי ישראל שגילו דעתם ברבים מספר פעמים, יש רב שמוכן לבקר את העיתון הזה

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
האם בכל העיתונים המחיר עולה משנה לשנה או שזה רק ביתד נאמן ?
ומה המחיר עולה כל הזמן ? מוסיפים עוד חומר ?

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ומה יש בו שאין בעיתונים פה?
דוגמאות: יש סידרה ששדכנית כותבת, כל פעם על זוג אחר איך השתדך בסיעתא דשמיא. יש שם דברים שלא יעברו בעיתון פה, אבל קורים בפועל.
כל הנושא הרגשי, דילמות חינוכיות, אני מרגישה שפחות מטייחים שם.
וזה לא רק העניין של הנושאים האלו, גם הכתבות שהיו עוברות כאן משום מה יותר מעניינות אותי.
כשאני קונה משפחה או בקהילה כאן אני מרגישה שכל הזמן זה אותו דבר...

אם את רוצה ערימה של איזה 20 משפחה (המגזין העיקרי, לא הנשים) יש לי למסירה.

ועוד משהו- יש למשפחה באנגלית אתר, את יכולה לקרוא כתבות גם שם.

נערך לאחרונה ב:

פ.ג.

משתמש מקצוען
המוסף סיפורים של המודיע בד"כ יותר מוצלח מהמוסף של משפחה
אגב למי שיש מנוי למרווה גם להם יש מוסף סיפורים מאוד מעניין

SuperWoman

משתמש צעיר

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
לדעתי 'בקהילה' הוא בגוון יותר צהוב, ו'משפחה' יותר מכבדים את עצמם.
יעקב ריבלין ויעקב ב. פרידמן הם אכן החוזקות של 'בקהילה', והחיקויים שלהם ב'משפחה' - אבי בלום על ההתחכמויות הלשוניות שלו, ואריה ארליך עם הכתיבה הכבדה - הם חיקויים די חיוורים.
אבל מצד שני - אין כמו הטורים של ישראל גרובייס ושל ישראל יוסקוביץ, וצוות הכותבות ב'בתוך המשפחה' הוא ליגה אחת מעל כולם.

yydd

משתמש פעיל
לא יודעת איך אפשר לקרוא את בקהילה עם העיצוב המזעזע שלהם...
במשפחה העיצוב ליגה מזמין ונח לקריאה...

רסיס לילה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
"ביקורת רוחנית" ?!
אפשר לדעת מי הרבנים שמבקרים אותו ?? האם יש איזה דמות תורנית מוכרת שעומדת על ה"ביקורת הרוחנית" הזו ?
או שכל הביקורת הרוחנית זה הכסף שלהם ?
אני לא מאמין שאחרי המכתב של גדולי ישראל שגילו דעתם ברבים מספר פעמים, יש רב שמוכן לבקר את העיתון הזה
לא רוצה להפוך את המקום למוקד התכתשות.
אבל רק למען האמת.
המאבק נגד משפחה ע"י יתד נאמן (הישן - וד"ל) נוהל עם המון קטעים לא נעימים ומנהלי המאבק גם היו בעלי אינטרס כספי מובהק.
וכעת לענין הוועדה הרוחנית:
חברי הוועדה הרוחנית הם הרב מנחם כהן, הרב אליהו גוט והרב אפרים זלמן גלינסקי. ומי שעומד מעליהם הוא הרב אשר וייס.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה