הגדול שבגדולים
משתמש רשום
מה עושים שברזל די נמוך -בהריון ,חוץ מכדורים
ומה זה אומר המטוקריט וכדוריות דם אדומות RBC גם נמוכים ?
ומה זה אומר המטוקריט וכדוריות דם אדומות RBC גם נמוכים ?
אני גם נוטלת כדורי אפיירוס, גם כן ממש ממליצה, למרות שהמוגלובין שלי ביום יום זה 11 מקסימום 11.5 , ובהריון זה נופל לי ל8 ושום דבר לא עוזר אז......... רק עירוי.........הייתי חלשה ועייפה עם כאבי ראש ולא ידעתי שזה בגלל חוסר ברזל
עשיתי בדיקה וההמוגלובין שלי היה נמוך 11.8
הרופאה נתנה לי מרשם לאפרוס שזה ברזל עם חומצה פולית וסרין. תוך שבוע כבר התחלתי להרגיש ממש טוב. השפיע עליי ממש מהר יותר מספאטון ואבקה של אלטמן שלקחתי בעבר
ממליצה בחום (זה גם הרבה יותר זול מכדורים של אלטמן)
אני לקחתי לפני הלידה הקודמת הייתי עם מוגלובין 9.2 לקחתי איזה 6 פעמים ואחרי הלידה היה לי 10.4עירוי ונופר העלה לי מ10 ל11
זה הגיוני?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: