את האמת שלא בדקתי שוב ומידי פעם אני מרגישה שחסר לי ברזל אבל לא יותר מזה ב"ה, ביום עמוס אני מודה לה' שיש לי כח לעבוד ושאני פעילה
חוץ מצליאק ממה עוד נגרם חוסר ברזל?
מישהו יודע?
תודה.@צלצולית
ניסית ספאטון?
לי זה ממש עזר
לקחתי אותו יחד עם ויטמין C (לספיגה טובה) כל יום2 שקיות ספאטון והעלה לי את הברזל מ-10.2 ל-11.7 בחודש וחצי!
אם תרצי יש לי עוד 2 קופסאות סגורות שנשארו לי 55 ש"ח לקופסה
תוכלי לשלוח לי הודעה ב-T088244 @ גימיל קום
הרבה בריאות!
אני אוכלת גם קצת בשר, וקטניות ומשתדלת לאכול דברים שטובים לברזל@צלצולית עוף לא באמת מעלה ברזל... בשר אדום אם כן
פריטין זה המאגרי ברזל הם שמורים למצבים שבהם יש חסר בברזל (לי לדוגמא אין מאגרים 1.2...)משהי נתקלה במצב שבו הפריטין נמוך מאוד(6.2) וההמוגלובין מעולה (12.7) לפני לידה איך יתכן?
אם יש חסר בברזל, א"כ אין למאגרים מהיכן למלאות?פריטין זה המאגרי ברזל הם שמורים למצבים שבהם יש חסר בברזל (לי לדוגמא אין מאגרים 1.2...)
כנראה שבעצם יש חסר בברזל והמאגרים ממלאים לכן הם מתרוקנים והברזל עצמו בסדר....
המאגרים מתמלאים כשהברזל בסדר הם בעצם העודף של הברזל ....אם יש חסר בברזל, א"כ אין למאגרים מהיכן למלאות?
אז אם הברזל בסדר כמו שהיא כתבה, למה המאגרים לא מתמלאים?המאגרים מתמלאים כשהברזל בסדר הם בעצם העודף של הברזל ....
ערכים גבוהים אצל חולי אנמיה מצביעים על כך שישנם גדלים שונים של כדוריות אדומות. אנמיה עם RDW גבוה מצביעה על ניסיון של הגוף לתקן את האנמיה. תאי דם אדומים צעירים הם בעלי נפח גדול יותר, כך שאם הגוף מייצר כדוריות אדומות במרץ בתגובה לאנמיה, יהיו יותר תאי דם צעירים בכלי הדם, וזה יתבטא ב־RDW גבוה בבדיקת הדם.מישהו מכיר שהמגלובין בסדר- 11.8
ו RDW גבוה- 24.5
יש לציין שזה אחרי עירוי ברזל - והברזל עלה המון
הם בסדר כי המאגרים מילאו אותם אבל אין להם כרגע 'עודף' בשביל למלאות את המאגריםאז אם הברזל בסדר כמו שהיא כתבה, למה המאגרים לא מתמלאים?
הם בסדר כי המאגרים מילאו אותם אבל אין להם כרגע 'עודף' בשביל למלאות את המאגרים
אם הבנתי נכון זה תואם למה שהבאתי למעלה.כאשר המאגרים הולכים ומדלדלים אבל אין לכך עדיין ביטוי בספירה או ברמת הברזל והטרנספרין בדם.
לא קראתי מה שכתבת לפני ....עכשיו קראתי...אם הבנתי נכון זה תואם למה שהבאתי למעלה.
היא כתבה לפני לידה אז זה ממש הגיוני שזה איבוד דם.....המצב יכול להתאים לאיבוד כרוני של ברזל / דם
ולכן כדאי לבדוק...לא קראתי מה שכתבת לפני ....עכשיו קראתי...
היא כתבה לפני לידה אז זה ממש הגיוני שזה איבוד דם.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: