דרוש מידע הלו, מדבר שלמה כהן...

chaia

משתמש מקצוען
הגזימו...
הלוואי שכל הארגונים הללו יעזרו כמו שמתואר פה...(כותבת מידיעה ומכאב כאחת שמכירה עמוק מאוד את הארגונים..)
מצטרפת לזה.
לארגונים בלתי מוכרים אני אומרת שלצערי אני בדיוק מחפשת ארגון שיעזור לקרובי משפחתי בדבר המסוים שלשמו הם מתרימים וברגע שקרוב משפחתי יקבל זאת אני אתרום.
לדוגמא היתה לנו קרובת משפחה ילדה חולת סרטן וכשהתקשרו מארגונים לא מוכרים להתרים עבור שבתות לחולי סרטן אמרתי להם אתם תקחו אותה לשבת ואני אתרום.
ועוד נקודה רגישה מאד אצלי זה ארגונים ידועים שמפרסמים ומתרימים ואני נזקקת לעזרה שלהם ואין אפשרות להגיע למה שהם מציעים, כן יש מספר טלפון באתר אבל זה מגיע לנציגה שאומרת "לא הגעת לשלוחה הנכונה" וכשאני עוברת בין השלוחות ומגיעה לשלוחה האחרונה ומתעקשת שאין עוד אפשרויות בנתב אז הנציגה אומרת לי "תשאירי לי פרטים ואין התחייבות שמישהו יחזור אליך"
במקרים של ארגונים כאלו אני מתפוצצת לאן כל הכסף שאנשים תורמים הולך? וזה ארגונים מוכרים שמפרסמים ומתרימים בלי סוף.

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
מצטרפת לזה.
לארגונים בלתי מוכרים אני אומרת שלצערי אני בדיוק מחפשת ארגון שיעזור לקרובי משפחתי בדבר המסוים שלשמו הם מתרימים וברגע שקרוב משפחתי יקבל זאת אני אתרום.
לדוגמא היתה לנו קרובת משפחה ילדה חולת סרטן וכשהתקשרו מארגונים לא מוכרים להתרים עבור שבתות לחולי סרטן אמרתי להם אתם תקחו אותה לשבת ואני אתרום.
ועוד נקודה רגישה מאד אצלי זה ארגונים ידועים שמפרסמים ומתרימים ואני נזקקת לעזרה שלהם ואין אפשרות להגיע למה שהם מציעים, כן יש מספר טלפון באתר אבל זה מגיע לנציגה שאומרת "לא הגעת לשלוחה הנכונה" וכשאני עוברת בין השלוחות ומגיעה לשלוחה האחרונה ומתעקשת שאין עוד אפשרויות בנתב אז הנציגה אומרת לי "תשאירי לי פרטים ואין התחייבות שמישהו יחזור אליך"
במקרים של ארגונים כאלו אני מתפוצצת לאן כל הכסף שאנשים תורמים הולך? וזה ארגונים מוכרים שמפרסמים ומתרימים בלי סוף.
כנראה שהכספים הולכים לכסות את הנציגות הטלפוניות, מערכת הטלפון, תשלומי המשרד
(כי אנשים לא תורמים- כמוני/כמוכם....)
ציני לחלוטין! :rolleyes:

עורך ומבקר

משתמש פעיל
עריכה תורנית
הנה תוך כדי מתקשרים אלי ממספר 0972747571243 עם הצעות לדירות נופש בחינם.
לא רוצים נופש לא בחינם ולא בכסף.
רוצים רק שתפסיקו להטריד.
כי גם שנצא לחופש אתם תרדפו אחרנו לכל מקום עם ההטרדות.

נערך לאחרונה ב:

AVRAHAM L

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
אפשר לשלוח מייל לימות המשיח לכתובת
y0773137770 שטרודל gmail.com‏
ולבקש בתקיפות שיסירו את מס... מרשימת התפוצה.
צריך לקחת בחשבון שגם תפסיקו לקבל צינתוקים מכל קבוצות הוואטספון שאתם כן מעונינים לקבל צינתוקים.
לי באופן אישי זה פתר מעל 95% צינתוקים.
כמו"כ לגבי
ואדרבה, אני משאיר את הקו פתוח שיחשבו שמישהו הקשיב להודעה, ואם כולם יעשו כמוני, אולי המצב ישתנה לטובה...
ודאי שעדיף לנתק מיד
המערכת שלהם מנטרת את המספרים שהקשיבו להודעות ומזהה שהם לקוחות פוטנציאליים שאולי בצינתוק נוסף הם ישתכנעו,

משתמשת+

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אותי כ"כ מרגיז כל פעם להרגיש מטופשת שהתחלתי לדבר עם הקלטה
אז אם מתקשר אלי מספר לא מוכר אני אף פעם לא אומרת "הלו"
אני פשוט נושפת לתוך הטלפון וההקלטה מתחילה לדבר
שתרגיש היא המטופשת שמדברת עם אויר:p:mad:

perfect לי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
יש לי קרובת משפחה שעבדה בטלפנות היא אמרה לי הדבר שהייתי הכי מעדיפה זה שיגידו לי כרגע לא יכולה מיד בתחילת השיחה ולא לשמוע את כל המלל הארוך עד כמה הארגון חשוב ועוזר וכו' וכו'

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צריך לקחת בחשבון שגם תפסיקו לקבל צינתוקים מכל קבוצות הוואטספון שאתם כן מעונינים לקבל צינתוקים.

עשינו כך לפני שנים וב"ה שקט יחסי בגיזרה.

השאלה מה אפשר לעשות אם יש מערכת מסויימת, שבנויה על ימות המשיח, וממנה אנחנו כן רוצים לקבל הודעות? יש למישהו פתרון, איך להחריג רק את המערכת שנרשמנו אליה, בלי שיצוצו מחדש כל הצינתוקים?

טוליפ לבן

משתמש מקצוען
אם תרומות - אז עדיין לא נרגעתי מנציגה, כן נציגה, של ארגון מסוים, שבאליפותה הצליחה להוציא ממני סכום קטן וחד פעמי.
ו- יואו, כמה התחרטתי על התרומה הזו...
כבר באותה שיחה היא הוציאה אותי 'פיסטוק': "אולי את רוצה לתרום לפחות X כדי שנוכל...? ואם לא זה אז אפשר גם Y, שזה לפחות..." יצאתי בהרגשה שהתרומה שלי לא שווה כלום, היא מיותרת. היא אפילו לא X או Y...
ולא די בכך, אלא שהיא התקשרה מאז פעמיים, (למרות שהודעתי שזו תרומתי האחרונה והחד פעמית בהחלט),
פעם אחת בזמן שהייתי מאד לחוצה וממהרת. השתדלתי להיות אדיבה, אמרתי לה במהירות שאין לי זמן, והיא היתה חייבת לשאול: אז מתי כן? אם אני אתקשר עוד שע-"
פה סגרתי את הטלפון, לא כי רציתי להיות רעה או לא מנומסת, אלא פשוט לא-היה-לי-זמן!!!

אז, טלפניות יקרות ואהובות, שעובדות מאד קשה,
תקשיבו למה שאומרים לכן:
לא - אז לא. תרדו מהקו.
אין לי כרגע - תרדו מהקו.
אין לי זמן - תרדו מהקו.
ותנו לתורמים הרגשה טובה. נכון 20 שקל זה אפילו לא רבע עלות של ערכת החייאה. אז מה?

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
היא כן בחרה להתעלל באנשים.
אוי,
איזו תגובה נוראית :(
אל תשכח שמדובר באישה שסה"כ עושה את פרנסתה ביושר.
גם לי זה מציק, אבל לקרוא לזה התעללות?
לויד'ת...

האלמוני

משתמש מקצוען
אוי,
איזו תגובה נוראית :(
אל תשכח שמדובר באישה שסה"כ עושה את פרנסתה ביושר.
גם לי זה מציק, אבל לקרוא לזה התעללות?
לויד'ת...
אולי להתחיל את השיחה ככה: יש לכם כמה דקות עכשיו? האם עדיף לכם שאתקשר בזמן שנוח לכם?

טוליפ לבן

משתמש מקצוען
אולי להתחיל את השיחה ככה: יש לכם כמה דקות עכשיו? האם עדיף לכם שאתקשר בזמן שנוח לכם?
אם יתחילו ככה, ודאי שכולם יגידו "לא נח לי בכלל, אף פעם, שתתקשרי אלי"
זו בדיוק הבעיה, שהן חייבות לעמוד ביעדי מכירה, שיווק ותרומות.
אם הן יהיו ב א מ ת נחמדות, זה לא יקרה...

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L

זו התשובה-
שלום וברכה,

חברת 'ימות המשיח' מספקת פלטפורמה טכנית בלבד של מערכות טלפוניות חכמות, ואינה שולחת צינתוקים והודעות בשום אופן.

וכן, אין לה רשימות תפוצה.

לקוחות המשתמשים בפלטפורמות של חברת 'ימות המשיח', התחייבו לפעול אך ורק לפי הוראות החוק, במידה ועדיין אתה לא רוצה לקבל מקו שנמצא בחברת ימות המשיח הודעות תוכלי להתקשר למספר 0773137770 שלוחה 6 ואח"כ 2 ולהסיר בצורה אוטומטית מהלקוח שאת נמצאת ברשימת התפוצה שלו.

ימות המשיח רואה בחומרה הפרה של החוק, במידה והינך חושבת שקו/לקוח כלשהו הפר את ההתחייבות שלו כלפינו וחייג אליך בניגוד לחוק אודה שתשלחי דוגמאות ספציפיות של המספר שקיבל את ההודעה וכן את המספר ממנו הוא קיבל את ההודעה ונבדוק במיידי.

בברכה:
ארי
מחלקת שירות הלקוחות
0773137770
שלוחה 6 > 3
אז אין מנוס מלהסיר אחד אחד, כמובן אחרי שמקשיבים לכל הפתיח שלהם:confused:?

כוכב מתכנת

משתמש פעיל
D I G I T A L
סיפור אמיתי... יראו עיניכם וישפוט!!!
ביודעי ובמכירי קאמינא.....

יהודי (בן 50+) ת"ח עצום שזוכה ויושב באהלה של תורה בכולל אברכים בכל שעות הסדרים ונחשב לאחד מרבני הכולל. למחייתו מתפרנס מעסק קטן שמתנהל באופן מלא ע"י אשתו שתחי' כדי שיוכל ללמוד ברוגע ובשלוות הנפש.
אך דא עקא ההכרח לא יגונה ולפעמים מוכרחים לקבל את הכרעתו בכל מיני ענייני ניהול העסק (דעת תורה) וא"א לדחותם לזמן אחר בשופו"א, ע"כ הוחלט ע"י בני המשפחה כי עליו להשתמש בפלאפון נייד ואף בשעות הסדרים (על רטט כמובן) בכדי להיות זמין למקרים כנ"ל,
בכדי למנוע הפרעות והטרדות השתדל הלה שלא לפרסם את מספרו האישי ולהשתמש בו רק לעת הצורך ממש. ואף בני משפחתו יודעים באיזה שעות אפשר להתקשר אליו בכדי לא להפריעו מלימודו...
אך לחברות של ה"צינתוקים" וה"התרמות" למיניהם כל טצדקי שבעולם לא ימנע מהם להפריע ולהטריד לכל אחד באשר הוא...
ואם תאמרו שיעשה כך:
זאת לא יוכל לעשות כיון שהת"ח הנ"ל מחובר לקו משפחתי בו הוא מהנה את משפחתו וצאצאיו בחידושים ווארטים נפלאים מפרי הגיגיו ורעיונותיו...

ע"כ הנהיג את עצמו שלא להרים לטלפונים לא מוכרים כלל וכלל ואף כשמתקשרים אליו באופן דחוף הוא לא ממהר להרים כי זה כנראה איזה הקלטה מאיזה ארגון וכדו'
וכעת לשאלתינו:
מה עליו לעשות?
לא להחזיק פלאפון? - לא אפשרי כנ"ל
לא להרים לשיחות? - גם לא אפשרי כנ"ל
לא להנות את משפחתו ומכריו מרעיונותיו? - האם עליהם להפסיד בגלל כמה ארגונים ששולחים הקלטות ומטרידים???

אדרבה נשמח לשמוע פתרונות.........

למאי נפקא מינה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
קראתי הכל, נאנחתי וחייכתי לחילופין.
בתוך עמי אנוכי יושב, גם אני מוטרד.
ככלל, אני מרגיע את עצמו בהודיה לה' שיש בעמנו כל כך הרבה אנשים שעושים חסד, ושבטלפונים הללו נגמרת ההיכרות שלי איתם.
פעם לא הייתי תורם בטלפון כלל, מחשש שיטרידו כל חודש, והייתי טורם רק במזומן וכדו'.
מאז שב"ב תחי' עבדה בזה - השתנתה כל הסתכלותי!
אני מקפיד לתרום סכום סביר [בד"כ לפחות 20 ש"ח] לא כי יש לי הרבה כסף, אלא כי הטלפנית האנונימית שווה את זה, היא יהודיה!
ומיד מוסיף: נא לא לבקש עוד, ונא לרשום במערכת שאני מבקש לא להתקשר שוב לפני שנה מהיום.
כך כבר כמה שנים, ישנם כמה ארגונים שמתקשרים מידי שנה לקבל את מה שכתוב להם בהסטוריה, ולא היו לי עם זה בעיות.
[טלפנית אחת המשיכה להציק, אז שאלתי אותה: 'מה יותר נח לכם, שתבינו אותי כעת, או שאני אנתק?' והיא התנצלה.
בעניין ההקלטות - זה אכן מעצבן.
כל פעם שאני מנתק אני מורה לעצמי לחייך, ומתמלא בסיפוק - העברתי על מידותי גם כשאין מי שיודע!
אז בהצלחה לכם!

נערך לאחרונה ב:

AVRAHAM L

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
אז אין מנוס מלהסיר אחד אחד, כמובן אחרי שמקשיבים לכל הפתיח שלהם:confused:?
גם לי הם ענו ככה,
אחרת הם כביכול מודים שהם נותנים שרות כזה,
אבל הוקוס פוקוס ומאז כמעט אפס צינתוקים

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
אני עושה הפוך. מנתקת מיד כדי שלא יחשבו אפילו שמישהו מקשיב להם...
אם יש לי זמן ואפשרות אני משאיר אותם לדבר לאויר. נראה לי שזה מבזבז להם כסף כל זמן שהשיחה מתקיימת. אולי אם זה יעלה להם יותר כסף הם יחסכו בזה קצת.

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
אם יתחילו ככה, ודאי שכולם יגידו "לא נח לי בכלל, אף פעם, שתתקשרי אלי"
זו בדיוק הבעיה, שהן חייבות לעמוד ביעדי מכירה, שיווק ותרומות.
אם הן יהיו ב א מ ת נחמדות, זה לא יקרה...
בעיקרון העבודה של התרמה היא עבודת קודש - גבאי צדקה.
בנוסף מדובר בנשים שלולא העבודה הזו לא היה להן מה להאכיל את ילדיהן. (אין היום עבודות בקלות)
מצד שני הלחץ מהבוסים לעמוד ביעדי תרומות לחודש גורם להם מעט לאבד את צלם אנוש (טלפנית שלא תעשה איקס תרומות לחודש תעוף מהעבודה ותשאר מובטלת).
אין לי מה לייעץ להן, כי אני בעצמי לא חושב שהייתי מצליח לשכנע כל כך בקלות אנשים אנונימיים לתרום לארגון "גבינה וקוטג'" או "לב זהב וכסף" או כל שם אחר שאיני מכיר כלל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה