דרוש מידע הלו, מדבר שלמה כהן...

פרידא

משתמש מקצוען
מה שאני מצאתי זה פתרון פשוט (למרות שיהיו כאלו שיאמרו שזה לא יפה...)
להגיד- מצטערת, אני לא יכולה כרגע לתרום. שיהיה לך בהצלחה ויום טוב ולנתק. לא לחכות לשמוע את התגובה שלה- אולי בכל אופן וכו' כי זה לא יגמר..

מתוכנתת

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אם כבר אז מבקשת בשם כל הטלפניות-
אם אתם לא מעוניינים לתרום, תחתכו חד וחלק, ואל תדחו אותנו למחר/ ללשאול את האיש/ה /לבדוק מצב חשבון...
עדיף לשמוע את ה"לא" מייד
ותחתכו גם אתן חד וחלק, שמעתן את ה"לא"? תסגרו את הטלפון
אל תמשכו אותנו עוד ועוד, אולי כן.. אולי מחר... רק הפעם.. וכו וכו

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
יש להם גם כל מיני דרכים להרגיז עוד יותר, למשל להתחיל את השיחה עם "הלו" כדי לתת לך עוד כמה שניות של אשליה שמדובר באדם אמיתי ולא הקלטה. (יש כאלו שממשיכים עם שאלות מרגיזות עוד יותר, כמו "מה אמרת?" (ההקלטה שואלת מה אמרתי)).

אני צועק גם על ההקלטה: "לא". כי עדיף לי לדבר לקיר מאשר לא לדבר בכלל ולהתפוצץ.

אבל תוך כדי הכתיבה כאן אני חושב שאולי באמת יש שם בארגון איזה מישהו שאיכפת לו שיהיה לו שם טוב לארגון, אז להתקשר אליו או לשלוח לו מכתב ולתאר את הסבל שהוא גורם להרבה אנשים שמוטרדים מההקלטות שהוא שולח ולבקש להפסיק ולכבד את הארגון שלו.

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
הפתרון היחידי שמצאתי לזה הוא לשים מנגינה מסוימת לכל מי מאנשי הקשר ששיחותיו חשובות באמת.
כך כשזה הבעל, קו הבית (הילדים), הורים וכדו' הצלצול מאותת מראש אם שוה זינוק מקצה הבית אם לאו.

והצלצול הרגיל מודיע שמעבר לקו יש מטלפן ששיחתו ברמת דחיפות פחותה.

כמובן שיש יוצאים מן הכלל: בנקאי, שיחה חוזרת שחיכיתם לה וכדו'- אבל במקרה כזה את תדעי מראש שאמורה להיכנס שיחה חשובה ממס' חסוי או לא מוכר ותדאגי להיות זמינה.
:( :( :(
אין לי כבר מקום ברשימת הדחייה, לא רק בגלל ההתרמות אלא גם ובעיקר בגלל הצינתוקים, אבל זה כבר סיפור אחר...
העניין הוא שאני בתקופת חיפוש עבודה עכשיו וכבר כמה פעמים התקשרו אלי מ 03****** או 07********, לכן אני עונה לכל מספר כזה:confused:.

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
תקשיבו זה פשוט מחרפו כל הקוי נייעס וההודעות למינהם
צריך לעשות מחאה נגד זה
אולי זה יעזור,
כי נמאס!!!

חיה4

משתמש מקצוען
ארגוני חסד?
זה הדבר שהכי רחוק מחסד....
אני לא תורמת למטרידים גם אם חשבתי לתרום להם מראש.
(וכל ההתחכמויות בשיחות המוקלטות. זה לא עושה לנו את זה. תפנימו!)

צפוני אבוד

משתמש מקצוען
למרות שאני לא תורם כל כך כי התרומות שלי פחות או יותר מסודרות, אבל אני שמח לשמוע כל פעם מחדש איך ציבור שומרי התורה בעם ישראל מרבים בחסד, לא רוצה להתרגז על תופאה מופלאה שכזו שאין לה אח וריע בכל העולם.
אנחנו רואים ברחובות עירנו קופות צדקה ומתמלאים גאווה על כך שאין כזה דבר בשום מקום, למה כשזה קצת מנדנד לנו אנחנו מתרגזים?
אם זו טלפנית אני חס על זמנה ואומר בקול רציני מצטער אבל אין לנו אפשרות לתרום וכשהיא שואלת גם לא קצת אני אומר לצערי לא - הרי יש בן אדם בצד השני, שכנראה לא בחר בעבודה זו מתוך רצון מוחלט אלא מהכרח, זו לא העבודה הכי מתגמלת בעולם [בדרך כלל], אז למה לתת לה הרגשה גרועה, אם לא תרמתי לפחות לא להוציא אותה בהרגשה לא טובה.
אם זה תקליט, אני נאנח בתוך הלב שאני לא יכול לתרום ומנתק או גם מכניס לרשימת דחיה.
הבה לא נפסיד את ראיית היופי שבתעשיית הצדקה הענקית של עם ישראל!

חיה4

משתמש מקצוען
למה כשזה קצת מנדנד לנו אנחנו מתרגזים?

כאחראית על מערכת אני חייבת להיות זמינה ולא יכולה לדעת מאיזה מספרים יתקשרו אלי.
ואז אני מקלחת את הילדים ובאמצע צריכה לרוץ לטלפון - תרומות.
סיפור לילדים לפני השינה - נפסק באמצע - שוב תרומות.
מכינה אוכל - צריכה לנקות ידיים ולרוץ לטלפון - תרומות.
אפילו באמצע השינה - הם מתקשרים בכל שעה (יש כאלה שלפעמים הולכים לישון ב - 10. נדיר, אבל עלול לקרות למי שקם ב - 5)

אז לפחות תיתן לשחרר קיטור... :confused:

(ואני מדברת על הודעות מוקלטות. שזה יש הרבה. נציגים ממש - לא קורה לי הרבה)

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
רציתי רק להעיר שהגמרא אומרת(ב"ב דף ח: ) שהפסוק "ופקדתי על כל לוחציו"
ואפילו גבאי צדקה כך שאם תורמים מתוך לחץ זו יכולה להיות בעיה
אמת. אמנם הגמרא מדברת דווקא על מי שאינו אמיד (והיינו מי שעני), אבל באמת הרבה פעמים מתקשרים לאנשים שאין להם כסף מיותר, והם נאלצים לתרום רק מחוסר נעימות. כמובן שלא מדובר בהקלטות, כי אני לא מאמין שיש מי שתורם להקלטה מחוסר נעימות.

kola

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לי אין בעיה עם השיחות האלו [האנושיות]
אם אני יכול אני תורם, ואם לא יכול, אומר שכרגע אי אפשר, ולא משתכנע מהפצרות
אם מבקשים 'משהו קטן' לפעמים אני מציע שקל...
אבל באמת פעם אחת היתה טלפנית שהצליחה להרגיז אותי, היא בקשה לפחות משהו קטן, רק פעמיים ח"י לחודש...
כשיש הקלטה אוטומטית, כבר למדתי את כל הטריקים [אסור לך לנתק וכו' וכו'] ולא מתרגש, ואדרבה, אני משאיר את הקו פתוח שיחשבו שמישהו הקשיב להודעה, ואם כולם יעשו כמוני, אולי המצב ישתנה לטובה...

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
כאחראית על מערכת אני חייבת להיות זמינה ולא יכולה לדעת מאיזה מספרים יתקשרו אלי.
ואז אני מקלחת את הילדים ובאמצע צריכה לרוץ לטלפון - תרומות.
סיפור לילדים לפני השינה - נפסק באמצע - שוב תרומות.
מכינה אוכל - צריכה לנקות ידיים ולרוץ לטלפון - תרומות.
אפילו באמצע השינה - הם מתקשרים בכל שעה (יש כאלה שלפעמים הולכים לישון ב - 10. נדיר, אבל עלול לקרות למי שקם ב - 5)

אז לפחות תיתן לשחרר קיטור... :confused:

(ואני מדברת על הודעות מוקלטות. שזה יש הרבה. נציגים ממש - לא קורה לי הרבה)
זה קורה גם בערבי חגים או בערבי שבתות. כשכל הבית לחוץ עד מוות מגיעים הטלפונים האלו עם התקליטים.
ומדובר גם בארגוני חסד מוכרים ומוערכים (האמת זכור לי רק פעם אחת בשנים האחרונות שארגון חסד ידוע וגדול מאוד השתמש בשיטה הבזויה והפסולה הזו של הטרדה טלפונית בזמני לחץ עם תקליטים מרגיזים).

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
אם כבר אז מבקשת בשם כל הטלפניות-
אם אתם לא מעוניינים לתרום, תחתכו חד וחלק, ואל תדחו אותנו למחר/ ללשאול את האיש/ה /לבדוק מצב חשבון...
עדיף לשמוע את ה"לא" מייד
ואני מבקשת בשם הנתרמים-
אחרי הזיהוי הראשוני של "מדברת מארגון...." תני לי להכניס משפט של: "לא מתאים לי כרגע לתרום"
ולא לתת לי להקשיב 5 דקות (יקרות מפז או שאני באמצע משהו, עד שאוכל להשחיל שאני לא יכולה כרגע")

מצטרף לזעמכם וזעמכן, אני אוהב לתרום זה הכי כיף בעולם, אבל לפעמים הם פשוט ח-צ-ו-פ-י-ם, הם מתקשרים מטלפון נייד שאתה בטוח שזה מישהו מעבר לקו, ובסוף זה הקלטה
סה בדרכ 2 ארגונים מאוד מסויים (או 2 אנשים קבועים) לא כל הארגונים כאלה

עורך ומבקר

משתמש פעיל
עריכה תורנית
שני דברים שצריך לתת עליהם את הדעת.
ראשית, התרומות דרך הטלפון הם דרך כרטיס אשראי, מי יודע בכלל מי עומד בצד השני??
איך אפשר לתת סתם כך מספר כרטיס אשראי??
שנית, אם אדם מכובד עם זקן ארוך ומסתלסל היה דופק בדלת או לחילופין היה ניגש בבית הכנסת דופק על הבימה ומכריז שהוא אוסף כסף לאיזה ארגון, אזי רוב האנשים לא היו נותנים, ואלה שכן היו נותנים זה בין שקל לשתיים. עכשיו בגלל ששלחו בחורה בת 18 שיושבת בבית או באיזה משרד ורק מחייגת, אז כל אחד צריך לתרום? ופחות מעשרים ש"ח אי אפשר לתרום?? נשמע לכם הגיוני??

יוסי שלום

משתמש פעיל
ואני מבקשת בשם הנתרמים-
אחרי הזיהוי הראשוני של "מדברת מארגון...." תני לי להכניס משפט של: "לא מתאים לי כרגע לתרום"
ולא לתת לי להקשיב 5 דקות (יקרות מפז או שאני באמצע משהו, עד שאוכל להשחיל שאני לא יכולה כרגע")

סה בדרכ 2 ארגונים מאוד מסויים (או 2 אנשים קבועים) לא כל הארגונים כאלה
זה תופעה שהולכת וגוברת
והיום יש גם את השיחות האלה שכאילו מישהו מדבר "הלו? אוהו שולעם עלייכם מדבר פלוני צלמוני מארגון חסד לחתולים"
דייייי נמאסתם

הדס'וש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
התקשרו אלי אתמול מהמספר הזה 02-5023180 15 פעמים במשך היום
9 מתוכם בתוך חמש דקות באזור שעה 10:40.

תקשיבו זה לא נורמלייייייייייייי.
ואין לך אל מי לדבר.
את עונה לא שומעים כלום. חוזרת אליהם (אולי זה מישהו בכל אופן מספר נייח רגיל.) ואני שומעת שזה קו מחרפןןןןן.

איך מפסיקים את זה? זה כל כך מטריד ומעצבן.
אני לא כזאת שזה מפריע לי בד"כ כי אני כבר לא מתרגשת מכל הטלפונים
ומלכתחילה לא עונה לפני כמה צלצולים טובים כי אם זה קו זה מתנתק מיד.
אבל הם לא הפסיקו להתקשר.
הגזימו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה