ותחתכו גם אתן חד וחלק, שמעתן את ה"לא"? תסגרו את הטלפוןאם כבר אז מבקשת בשם כל הטלפניות-
אם אתם לא מעוניינים לתרום, תחתכו חד וחלק, ואל תדחו אותנו למחר/ ללשאול את האיש/ה /לבדוק מצב חשבון...
עדיף לשמוע את ה"לא" מייד
לטלפניות אני בחיים לא מנתקתבודאי שכן!
אחרת הם לא היו עושים את זה...
תחשבו גם על הטלפנית שעומדת מאחורי הטלפון...
הפתרון היחידי שמצאתי לזה הוא לשים מנגינה מסוימת לכל מי מאנשי הקשר ששיחותיו חשובות באמת.
כך כשזה הבעל, קו הבית (הילדים), הורים וכדו' הצלצול מאותת מראש אם שוה זינוק מקצה הבית אם לאו.
והצלצול הרגיל מודיע שמעבר לקו יש מטלפן ששיחתו ברמת דחיפות פחותה.
כמובן שיש יוצאים מן הכלל: בנקאי, שיחה חוזרת שחיכיתם לה וכדו'- אבל במקרה כזה את תדעי מראש שאמורה להיכנס שיחה חשובה ממס' חסוי או לא מוכר ותדאגי להיות זמינה.
למה כשזה קצת מנדנד לנו אנחנו מתרגזים?
אמת. אמנם הגמרא מדברת דווקא על מי שאינו אמיד (והיינו מי שעני), אבל באמת הרבה פעמים מתקשרים לאנשים שאין להם כסף מיותר, והם נאלצים לתרום רק מחוסר נעימות. כמובן שלא מדובר בהקלטות, כי אני לא מאמין שיש מי שתורם להקלטה מחוסר נעימות.רציתי רק להעיר שהגמרא אומרת(ב"ב דף ח: ) שהפסוק "ופקדתי על כל לוחציו"
ואפילו גבאי צדקה כך שאם תורמים מתוך לחץ זו יכולה להיות בעיה
זה קורה גם בערבי חגים או בערבי שבתות. כשכל הבית לחוץ עד מוות מגיעים הטלפונים האלו עם התקליטים.כאחראית על מערכת אני חייבת להיות זמינה ולא יכולה לדעת מאיזה מספרים יתקשרו אלי.
ואז אני מקלחת את הילדים ובאמצע צריכה לרוץ לטלפון - תרומות.
סיפור לילדים לפני השינה - נפסק באמצע - שוב תרומות.
מכינה אוכל - צריכה לנקות ידיים ולרוץ לטלפון - תרומות.
אפילו באמצע השינה - הם מתקשרים בכל שעה (יש כאלה שלפעמים הולכים לישון ב - 10. נדיר, אבל עלול לקרות למי שקם ב - 5)
אז לפחות תיתן לשחרר קיטור...
(ואני מדברת על הודעות מוקלטות. שזה יש הרבה. נציגים ממש - לא קורה לי הרבה)
אני עושה הפוך. מנתקת מיד כדי שלא יחשבו אפילו שמישהו מקשיב להם...שיחשבו שמישהו הקשיב להודעה, ואם כולם יעשו כמוני, אולי המצב ישתנה לטובה...
ואם זה כמה וכמה פעמים ביום.אז כמה דקות אפשר לתת להם.
ואני מבקשת בשם הנתרמים-אם כבר אז מבקשת בשם כל הטלפניות-
אם אתם לא מעוניינים לתרום, תחתכו חד וחלק, ואל תדחו אותנו למחר/ ללשאול את האיש/ה /לבדוק מצב חשבון...
עדיף לשמוע את ה"לא" מייד
סה בדרכ 2 ארגונים מאוד מסויים (או 2 אנשים קבועים) לא כל הארגונים כאלהמצטרף לזעמכם וזעמכן, אני אוהב לתרום זה הכי כיף בעולם, אבל לפעמים הם פשוט ח-צ-ו-פ-י-ם, הם מתקשרים מטלפון נייד שאתה בטוח שזה מישהו מעבר לקו, ובסוף זה הקלטה
זה תופעה שהולכת וגוברתואני מבקשת בשם הנתרמים-
אחרי הזיהוי הראשוני של "מדברת מארגון...." תני לי להכניס משפט של: "לא מתאים לי כרגע לתרום"
ולא לתת לי להקשיב 5 דקות (יקרות מפז או שאני באמצע משהו, עד שאוכל להשחיל שאני לא יכולה כרגע")
סה בדרכ 2 ארגונים מאוד מסויים (או 2 אנשים קבועים) לא כל הארגונים כאלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: